Close
Faqja 51 prej 70 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 694
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Po qfare rendesie ka flamuri me shtetin a..
    Kur Flamuri e simbolizon shtetin,,
    Flamuri kombetare mbetet gjithehere ne gjdo zemer shqiptari qe mendon shqipe dhe felt shqip,,
    A e dini ju se dy shtete me nje flamur nuk ben kunde ne bot a jo..
    Edhe a me mire eshte me ken dy vllezer a nje kete tregoma ti mu..
    dhe shikoje ende shqiperin ku e ke edhe pse qe 100 vjet eshte shtet i pavarur.
    Aiiiiii me kan edhe zoti kishte vlla,Poai far delli qe ka than se nuk ka randesi sovraniteti me flamur,bon me shkru kosova me ose pa fusnot,apo vetem kosova e per ty e per dellin me ja qit flamurin dhe hymnin e serbis nuk ka gajle,po leeeeeeje mos fol udh e maj udh, se a e ke pa halla min qysh kishte ba intervist me lopet e kosoves, ato ishin anku gjithqysh me ua kthy qobanet. , vetem po me dhimbesh se sot ta paskan dhan bosat e tu me e kry detyren e pika 1-31 llapit i cili eshte ne pushim mjeksor.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 04-03-2012 më 18:08
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Thaçi ja kajti nanen Kosoves!....

http://www.noa.al/home/noa/public_ht...on-noa.al_.jpg

Amerika dhe amerikanet nuk i kane deshiruar kurr ne jete njerzit te cilet se pari nuk i kane sherby vendit te vete dhe pastaj veti..amerika e perkrahe thaqin ne gjdo aspekte se eshte nejri i amerikes se bashkuar,...amerika nuk punon kunder interesav te veta ne gjithe globin po as ne kosove ,amerika nuk lejon te humbe kosova dhe te fitoj rusia kurr harrone kete pune o komunista

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Thaçi ja kajti nanen Kosoves!....
    Detyren e ka kry qe e ka marr prej serbis.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Aiiiiii me kan edhe zoti kishte vlla,Poai far delli qe ka than se nuk ka randesi sovraniteti me flamur,bon me shkru kosova me ose pa fusnot,apo vetem kosova e per ty e per dellin me ja qit flamurin dhe hymnin e serbis nuk ka gajle,po leeeeeeje mos fol udh e maj udh, se a e ke pa halla min qysh kishte ba intervist me lopet e kosoves, ato ishin anku gjithqysh me ua kthy qobanet. , vetem po me dhimbesh se sot ta paskan dhan bosat e tu me e kry detyren e pika 1-31 llapit i cili eshte ne pushim mjeksor.
    Nga ju me vjen keq si e barte at flamur aty se ti kurr nuk ja ke be asnje argat e asnje sekonde per te dhe sot flet ,dhe thirresh ne te,.....
    Mos se ti vetem ishe dhe do te mbetesh gjat ne endrrat tuja dhe te atyre qe te kane mesuar gjithe here kunder popllit tuaj dhe vendit tende,,se thaqi gjithe here kaqen edhe eshte..

E per ty dhe shume si ti amerika dhe delii nuk kane ber kurgjo per kete popull se ju te till jeni se ju jeni mesuar te ben serbija po ma serbi nuk ka ketu harrone..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Po mir prishtina 2010,po tash ku je,qfar posti ke,pasi ti paske qen i pari,thaqi ka qen dikun i treti qe e ka vesh at uniform, ,kadria i dyti, ata e dim ku jan po ti ???
    mund te jete xha azem syla

http://www.globalpost.com/sites/defa...n-oct-2010.jpg

Thaqi njeriu qe i duhet Kosoves.

Hillari Kllinton Hashim Thaqi i duhet Kosoves te jete ne politik gjate se eshte njeri per popllin e vete dhe vendin e vete kete me se miri e dimi ne ,e jo te tjeret dhe ata te cilet mendojen per kohen e komunizmit,,,thaqi eshte njeri i amerikes

E jo Komunistate e kohes se kralit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 04-03-2012 më 18:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Nga ju me vjen keq si e barte at flamur aty se ti kurr nuk ja ke be asnje argat e asnje sekonde per te dhe sot flet ,dhe thirresh ne te,.....
    Mos se ti vetem ishe dhe do te mbetesh gjat ne endrrat tuja dhe te atyre qe te kane mesuar gjithe here kunder popllit tuaj dhe vendit tende,,se thaqi gjithe here kaqen edhe eshte..

E per ty dhe shume si ti amerika dhe delii nuk kane ber kurgjo per kete popull se ju te till jeni se ju jeni mesuar te ben serbija po ma serbi nuk ka ketu harrone..
    prishtina 2010

qysh je kshtu !
    po kamishin si e kemi!

qysh jane me 'disponim' hamez kastriotat se ty je ne ngjarje etj?
    ali shukria a po lavderohet se i ndihmoi serbise ti 'versulet' europes!

Faqja 51 prej 70 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •