Close
Faqja 44 prej 70 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 694
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    DUAM HASHIM THACIN TE VARUR TE SKENDERBEU

DUAM THACIN TE VARUR
    DUAM THACIN TE VDEKUR

Sekretarja e Shtetit amerikan, Hillary Clinton nëpërmjet një deklarate ka përshëndetur vendimin e BE-së që të fillojë studimin e fizibilitetit për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit për Kosovën, duke theksuar se kjo është e rëndësishme për orientimet evropiane të Kosovës dhe shenjë se BE-ja i është përkushtuar Kosovës.

Sekretarja e Shtetit njëkohësisht ka përgëzuar udhëheqjen dhe qytetarët e Kosoves për besimin e treguar ne lidershipein e tyre zotin Thaqi,ku Amerika dhe amerikane do te jene gjithehere afer kosoves dhe Qytetarev te kosoves.

"Integrimet evropiane janë të mirëseardhura për Kosovën dhe gjithë rajonin. Përgëzoj liderët e Kosovës dhe, për kurajën dhe përkushtimin për të marrë vendime të vështira të domosdoshme për arritjen e qëllimeve të parashtruara,per Kosoven dhe te ardhemen e saj ne nato dhe be,, thuhet në deklaratën e sekretares Clinton.

“SHBA kanë miqësi të fuqishme dhe të gjatë me Kosovën dhe Popllin e Kosoves dhe keto do të vazhdojnë të bashkëpunojnë nga afër me to në realizimin e të ardhmes europiane”, thuhet në deklaratë.

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    DUAM HASHIM THACIN TE VARUR TE SKENDERBEU

DUAM THACIN TE VARUR
    DUAM THACIN TE VDEKUR
    Sekretarja e Shtetit amerikan, Hillary Clinton nëpërmjet një deklarate ka përshëndetur vendimin e BE-së që të fillojë studimin e fizibilitetit për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit për Kosovën, duke theksuar se kjo është e rëndësishme për orientimet evropiane të Kosovës dhe shenjë se BE-ja i është përkushtuar Kosovës.

Sekretarja e Shtetit njëkohësisht ka përgëzuar udhëheqjen dhe qytetarët e Kosoves për besimin e treguar ne lidershipein e tyre zotin Thaqi,ku Amerika dhe amerikane do te jene gjithehere afer kosoves dhe Qytetarev te kosoves.

"Integrimet evropiane janë të mirëseardhura për Kosovën dhe gjithë rajonin. Përgëzoj liderët e Kosovës dhe, për kurajën dhe përkushtimin për të marrë vendime të vështira të domosdoshme për arritjen e qëllimeve të parashtruara,per Kosoven dhe te ardhemen e saj ne nato dhe be,, thuhet në deklaratën e sekretares Clinton.

“SHBA kanë miqësi të fuqishme dhe të gjatë me Kosovën dhe Popllin e Kosoves dhe keto do të vazhdojnë të bashkëpunojnë nga afër me to në realizimin e të ardhmes europiane”, thuhet në deklaratë.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Duam Hashim Thacin Te Varur Te Skenderbeu

Duam Thacin Te Varur
    Duam Thacin Te Vdekur

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    QOHU BIRE SHQIPTARI VETEM EDHE NJEHER, DUAM KOKEN E HASHIM THACIT

Pas fitores së Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet parlamentare të 17 nëntorit 2007, z. Hashim Thaçi u zgjodh Kryeministër i Qeverisë së Kosovës, më 9 janar 2008. Me 17 shkurt 2008, Kryeministri Hashim Thaçi në Kuvendin e Kosovës lexon deklaratën e pavarësisë së Kosovës, ndërsa pas votimit nga ana e deputetëve të deklaratës, Kryetari i Parlamentit e shpall Kosovën shtet të pavarur dhe demokratik, ku më pas të gjithë deputetët prezent e nënshkruan Deklaratën e Pavarësisë. Në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura në Kosovë më 12 dhjetor 2011 fiton PDK-ja në krye me Hashim Thaçin dhe përsëri rizgjedhet kryeministër për mandatin 2011-2014. Kryeministri ka deklaruar se derisa qeveria e kaluar në krye me të kishte qëllim shpalljen e Kosovës shtet të pavarur, tashmë kjo qeveri e rizgjedhur ka qëllim integrimin e shtetit të Kosovës në mekanzimat më të rëndësishëm ndërkombëtar si NATO, BE, OKB, etj.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    QOHU BIRE SHQIPTARI VETEM EDHE NJEHER, DUAM KOKEN E HASHIM THACIT

Duam Thacin Te Varur
    Duam Thacin Te Vdekur
    Pas fitores së Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet parlamentare të 17 nëntorit 2007, z. Hashim Thaçi u zgjodh Kryeministër i Qeverisë së Kosovës, më 9 janar 2008. Me 17 shkurt 2008, Kryeministri Hashim Thaçi në Kuvendin e Kosovës lexon deklaratën e pavarësisë së Kosovës, ndërsa pas votimit nga ana e deputetëve të deklaratës, Kryetari i Parlamentit e shpall Kosovën shtet të pavarur dhe demokratik, ku më pas të gjithë deputetët prezent e nënshkruan Deklaratën e Pavarësisë. Në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura në Kosovë më 12 dhjetor 2011 fiton PDK-ja në krye me Hashim Thaçin dhe përsëri rizgjedhet kryeministër për mandatin 2011-2014. Kryeministri ka deklaruar se derisa qeveria e kaluar në krye me të kishte qëllim shpalljen e Kosovës shtet të pavarur, tashmë kjo qeveri e rizgjedhur ka qëllim integrimin e shtetit të Kosovës në mekanzimat më të rëndësishëm ndërkombëtar si NATO, BE, OKB, etj.

Kryeministri thaçi: shpallim Kosovën republiKë demoKratiK

Duam Thacin Te Varur
    Duam Thacin Te Vdekur
    Ishte lider i Lëvizjes studentore në vitet 1990 – 1993.

Në vitin 1991, z. Hashim Thaçi zgjidhet prorektor student i Universitetit të Prishtinës.

Pas largimit të dhunshëm të studentëve dhe mësimdhënësve nga objektet universitare, punon për ngritjen dhe strukturimin e arsimit universitar.

Në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës, më 1993, z. Hashim Thaçi, me sukses të lartë i përfundon studimet në Degën e Historisë.

Pas themelimit të UÇK-së, policia serbe dështon në përpjekje për ta burgosur më 1993.

Gjykata serbe e Prishtinës më 1997, z. Hashim Thaçi dhe një grup pjesëtarësh të UÇK-së, në krye me Adem Jasharin, i gjykon në mungesë me shumë vite burg.

Në Universitetin e Cyrihut në Zvicër (1996), i ndjek studimet postdiplomike në lëmin e Historisë së Evropës Juglindore dhe shkencave politike, deri në fillim të vitit 1998.

Faqja 44 prej 70 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •