Le te flej populli ,kur te flen populli ather keta luajn si te dojn me ne
Le te flej populli ,kur te flen populli ather keta luajn si te dojn me ne
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Per sa ti kemi Amerikanet miq dhe besoi se do ti kemi per her
as qe duhet te brengosemi ne se qfar e kshillon ata qeverin ton
se qka me pranue e qka jo
hiq mos u bani merak
---------------------------------------
![]()
Georg Bush- Paralajmeroi Serbin se duhet te kete kujdes me Kosoven
Bill Klinton-Ndihmoi Lirin per Kosoven,Urdheroi trupat e Natos .
![]()
Georg W Bush- Njohu Republiken e Kosoves Shtet.
Ëndrra e humbur e një pavarësie
Publikuar: 18.02.2012 - 20:45
Një vështrim në retrovizor
Katër vjet shtet gjysmak,
katër vjet zhbërje të një ëndrre parapavarësuese,
katër vjet kthim në realitet të hidhur, zbutje në eufori e përballje me halle,
katër vjet rëndesë, stagnim e paqartësi për themelet e Republikës,
katër vjet ecje mbrapshtë në sytë e botës,
katër vjet ditë të pashpresë për më të varfrit e Evropës, e net fantastike për më të pasurit e politikës,
katër vjet në limbo;
ky është bilanci i shtetit tënd dhe timit katër vjet pas mëvetësimit. Jo se e menduam kështu, jo se e pritëm kaq rëndë, jo se e merituam kaq keq.
...
http://www.koha.net/?page=1,9,88478
thaci e pranoi fusnoten e pranoi kushtin e serbise!
keshtu ndodh me shtetin kur nje 'kryminister' eshte i shantazhaur!
nuk do befasohem kur te degjoim se thaci u antarsua ne partine rada trajkoviqit!
alia shukria vertete paska len pasardhes!
mire beri qe familja e komandantit historik adem jashari qe nuk e pranoin ne kulle!
Ne mes te shteteve nuk ka "miq", por vetem interese.
Ide plotesisht absurde.as qe duhet te brengosemi ne se qfar e kshillon ata qeverin ton
se qka me pranue e qka jo
hiq mos u bani merak
...
Ketu nuk eshte fjala per besimin ne Zotin, por per veprime dhe vendime konkrete te njerezve te rendomte ( ne rastin tone, te huaj) te cileve, sipas kerkesave tua absurde, do te duhej tiu besonim ne ate mase, sic besojne besimtaret ne miresine Zotit te tyre...
Rrjedhimisht, pa u futur ne detaje tjera, mendimet tua absurde do te na shpienen domosdoshmerisht te konkluzioni, se Kosova nuk eshte as e pavarur, as shtet, dhe se Institucionet dhe Oragnet qendrore te saj jane ne mase te madhe te panevojshme, vetem simbolike apo sa per sy e faqe. Thjeshte: Per ta mashtruar popullit.
si do te perfaqesohet KOSOVA ?
REPUBLIKA E KOSOVES 1244 GJND ?
KOSOVA 1244 GJND ?
...................... ???
Kosova me dekleraten,gjnd,dhe 1244
per sa i perket ketyre ndoshta nuk eshte edhe aq mire po edhe keq jo,,,se gjnd e ka njoftur te drejten ekosoves per shtet,,dhe shba nuk ja deshirojen te keqen kosoves,,se ne raste te kundert athere humbin edhe vete si shtet shba,anglija dhe te tjera karshi rusis dhe kines ,une besoj qe nuk e lejojen ato nje gje te till .ok mire
Citim:
mire beri qe familja e komandantit historik adem jashari qe nuk e pranoin ne kulle!
Jo qe se pranoj Familja Jashari po s"deshi Thaqi te futet ne ato kulla,sepse edhe vet tani ndihet i turpruar qe amanetin e baces sesht me tu e perfill.
Zaten ne shqiptarve nuk na behet kurre vone ti a dim kalibrin e burreris...paj shokut Tito i kemi kendu %0 vjet pa e kuptuar se na vriste naten e na qante diten.Edhe Thaci e kushdo tjeter manipulon me ket popull qe liria e tij esht porcia me pasul.
hashim magjupi po e shet Kosoven neser e pret plumbi i Avniut
ndal ngadal po ja humb kuptimin shtetit te kosoves ky hashim polari ne gjdo dialog me serbin nga nje pjes po i humb kosoves haj medet haj
Krijoni Kontakt