edhe serbia siduket e ka kuptuar seriozitetin e levizjes vetvendosje se pse e ter ky reagim esht te kjo levizje ne kosove se pse vetvendosje mund te merr permasa te gjera popullore ku ki para syesh se politika mund te nryshoj mbrenda nate sepse ne kosove ka shum pa knaqesi popullore
por edhe ne se ka ndoje ngjasjshmeri un sdote shikoja si e keqe edhe se pa keqkuptime si politik e rugoves nuk me ka pelqy ne fund te viteve 90-ta por si kontribut si mohohet pamvarsiht prononcimeve politike wqe vin nga shum lider jan te kuptushme me rrespekt beni33 .prishtine
Po beni nuk eshte me rendesi tash sepse aj eshte i vdekur vetem, se dua te them se edhe rugova ka mbajt nje shall ne fyt per te treguar se nuk esht tu mujt me marr frym prej armiqeve .
edhe aj ka pas synimin e Dardanis mirepo sipa disa informatave aj ka deshtuar sepse Propaganda Rusoserbe ka qene me e fuqishme.
Ti si ithtar i LV duhet te mburresh qe po e krahasoj albinin me rugoven .
Sepse i ka disa qendirme si te rugoves, edhe pse edhe ibrahim rugova eshte kan nji ithtar i Iliris (d.m.th. indirekt shqipnis etnike ).
Edhe rugova ka vepruar sikurse ALBINI, ne ato kohe rugova( si nje rrebel) urdherojke ne nje far forme qe te dale populli me qirinj apo me qelsa te protestoj ne paqe, per kosoven e pavarur , dhe ky ka qen ne ato koh hapi qe eshte dash me u marr.
E tash kosova nuk eshte e pavarur por edhe nuk eshte ner serbi por e ka njefar mesi .
Udhen e tij e ka TAsh Albin Kurti edhe ky person qe une shum e dua e ka marr udhen e Ibrahim Rugoves si vazhdim i politikes se Rugoves, por kjo do te quhet Koha Albiniane(d.m.th., BAshkimi Kombetar apo Shqipnia etnike)
i nderuar te them sinqerisht mbeta pa koment ne ket qe keni shkruar jeni person bindes sdukeni fare qe keni urrejtje se pse deri di kund mendoj se keni qen idhtar i rugoves nese po as gje te keqe nuk ka se pse nuk duhet te lidhemi ne lider por ne ideologji dhe qeshtje madhore per ket dua te behem real me te gjith un kam qen idhtar i kti hashim fusnotes deri ne 2005 nga at her sdua te di per ket njeri dhe kam nje bindje se ne pdk kan mbet vetem ata qe jan naive dhe jo idealista
Po edhe Ldk tash nuk eshte askund edhe pse eshte themeluar nga Rugova.
Albini ka thene se nuk esht mik apo shok aj qe nuk te kundershton,
Edhe pse ke qene ithtar i pdk nuk do te thote asgje.
Ti realisht ke qene dhe je ithtar i shqipnis etnike, si ti ashtu edhe une kemi menuar se PDK ashtu edhe LDK kane per synim Ilirin apo dardanin antike.#
Mirepo tash as PDK dhe asesi edhe as LDK nuk me mbushim mendjen se e dojn shqipnin bashk, sepse pa udheheqesit e saj nuk kan guxim, mirepo udheheqesi i PDK eshte i njejti , mirepo ky i PDK ka ndrruar politiken.
Separi dua te them se ne te dyt ne jemi ithtar te bashkimit Shqiptar ( shqipnis etnike)
Po i nderuar beni, une kam qene nje ithtar i Ibrahim Rugoves, por jo i LDKse.
Dhe me shum bindje une them se Albin Kurti eshte alternativa me e mire per kosovar apo edhe gjith shqipatar.
Me duket se nuk ishte mire te krahasoj me rugove spse nuk ia vlen as nje person te etiketohet me nje person tjeter.
Dhe me te vertet Albini eshte tjeter
nigone:http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ByrTwaeAQoI
kqyrne deri ne fund shum e kam merak se si qesh Albini
Krijoni Kontakt