Close
Faqja 54 prej 70 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 694
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shqipetare te Kosoves dhe gjithe shqipetaret ne tokat etnike shqipetare ne ish Jugosllavi ,nuk e kane te qarte se kufijte e mbrendshem dhe te jashtem te ish Jugosllavise nuk preken dhe nuk do te preken per shume shekuj . Kjo nuk ndodhe me deshiren e shqipetareve ,pore jane do forca boterore qe e kane nenshkruare

Amerika dhe BE , duke perjashtuare Sllovenine , Republikat tjera te ish Jugosllavise duke perfshi ketu edhe Kosoven, do ti integrojne ne BE , si Republika muhalla , pa force ekonomike dhe ushtarake . Ne keto Marreveshje bene pjese edhe Shqiperia ,si shtete i dobet .
    Per kete arsye duhet ne shqipetaret te behemi bashk dhe te realizojm Shqipnin etnike, po nese populli i jepe jehone te madhe Shqipnis etnike bota nuk ka qyre pa e pranu shqipnin e madhe

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Per kete arsye duhet ne shqipetaret te behemi bashk dhe te realizojm Shqipnin etnike, po nese populli i jepe jehone te madhe Shqipnis etnike bota nuk ka qyre pa e pranu shqipnin e madhe
    Nuk ka dyshim se duhet te punohet per Bashkim Gjithekombetare , pore behet pyetja se kush munde ta beje ate ??? Vetevendosja eshte duke u munduare , me disa ide , pore pore ?????? Aktualishte Qeveria e Shqiperise dhe e Kosoves , e Maqedonise shqipetare, jane shqipefolesa, qe per 20 vjete vetem sa e kane demtuare popullin shqipetare, asgje tejter.

20 Vjete me rradhe keta shqipefoles vetem kane investuare vetem per kriminalitet kolektiv ne popullin shqipetare.

Nuk ka Shqiperi te Bashkuare pa e pastruare oborrin tone .

Nga dt.05.03.2012 Bashkimi evropjane me harten e re per eu,, Kosova defenivishte e ndare edhe zyrtarishte nga serbija .
    Harta zyrtare e BE-së, Serbia pa Kosovën

Në informatat e paraqitura në këtë ueb-faqe, BE saktëson se Serbia ka 77.474 kilometra katrorë, ndërkaq në ueb-faqen zyrtare të Qeverisë së Serbisë shkruan 88.361 kilometra katrorë. Në të njëjtën kohë, edhe numri i banorëve të Serbisë është pa Kosovën.
    Edhe pse Kosovën nuk e kanë njohur 5 nga 27 shtetet e BE-së (Qipro, Greqia, Rumania, Sllovakia dhe Spanja), si duket kjo nuk i ka penguar hartuesit e faqes zyrtare të BE-së që Kosovën, në njëfarë mënyre, ta shpallin shtet në vete
    http://www.thealbanian.co.uk/wp-cont...ia-300x192.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 05-03-2012 më 15:56

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Kosova e ndihmoi Serbinë në marrjen e statusit !!!

Raportuesi për Serbinë në Parlamentin Evropian, Jelko Kacin, në një intervistë për RTV21, thotë se Kosova i ka ndihmuar Serbisë që të marrë statusin e vendit kandidat për në Bashkimin Evropian.

“Ajo që ka arritur Serbia është një hap i madh përpara jo vetëm për Serbinë por për të gjitha shtetet fqinjë. Serbia nuk ka qenë gjithmonë promotore e integrimit dhe anëtarësimit pasi siç e dini ajo shumë shpesh iu ka shkaktuar dëme të mëdha vendeve fqinje, sidomos Kosovës”, ka thënë Kaçin, duke shtuar se “me fillimin e dialogut dhe me zbatimin e marrëveshjeve të arritura në dialog, sidomos me këtë të fundit që do t’i mundësojë Kosovës që të dalë nga bllokada dhe të mund të jetë pjesë e organizimeve të ndryshme ndërkombëtare, ky mund të themi se është ndryshim pozitiv”.

“Është një situatë e re kur Serbia nga suksesi i vet do të sjellë përfitime kolaterale për Bosnjën, Malin e Zi Kosovën dhe Maqedoninë”, është shprehur Kacin në intervistën dhënë RTV21-shit.

Ndërkaq, sipas tij, Lëvizja Vetëvendosje po shkakton keqkuptim tek gjeneratat e reja dhe po punon kundër integrimit të Kosovës.

I pyetur se përse mendon që kjo lëvizje po vepron kundër integrimit të Kosovës, Kacin tha se ajo që po ndodh këtu është orientim i politikës.

“Populizimi nuk ju çon askund, është nevojë që t’u shpjegohet njerëzve gjithçka që po ndodh dhe ajo që po ndodh me Vetëvendosjen është një keqkuptim që po shkaktojnë tek gjeneratat e reja. Vetëm integrimi i Kosovës është mënyra që të binden investitorët për të ardhur në Kosovë, që të krijohen vendet e reja të punës dhe që të krijohen kushte dhe mundësi më të mira për këto gjenerata. Por, ajo që pajtohem në këtë pikë është se duhet të ketë dialog më të madh në Kosovë mes partive më të mëdha dhe atyre opozitare. Është e nevojshme që në këtë proces të jetë e përfshirë edhe opozita e po ashtu është e nevojshme që të ketë një debat transparent”, ka thënë Kacin në këtë intervistë për RTV21.

Kacin ndërkaq ka bërë thirrje që të ketë dialog Prishtinë-Prishtinë për të biseduar se çka duhet të bëhet për të ardhmen, kush ka përgjegjësi për ta bërë këtë ose atë dhe për të krijuar më shumë konsensus për hapat e ardhshëm që duhet të bëhen. /Zëri/

http://www.zeri.info/artikulli/1/1/4...en-e-statusit/
    Nga dt.05.03.2012 Bashkimi evropjane me harten e re per eu,, Kosova defenivishte e ndare edhe zyrtarishte nga serbija .

Në informatat e paraqitura në këtë ueb-faqe, BE saktëson se Serbia ka 77.474 kilometra katrorë, ndërkaq në ueb-faqen zyrtare të Qeverisë së Serbisë shkruan 88.361 kilometra katrorë. Në të njëjtën kohë, edhe numri i banorëve të Serbisë është pa Kosovën.
    Edhe pse Kosovën nuk e kanë njohur 5 nga 27 shtetet e BE-së (Qipro, Greqia, Rumania, Sllovakia dhe Spanja), si duket kjo nuk i ka penguar hartuesit e faqes zyrtare të BE-së që Kosovën, në njëfarë mënyre, ta shpallin shtet në vete

Lider te cillet jane peng i Ivica Daqiqit ne manifestime te tilla qe nuk guxojen te marrin pjes jane...Liderët e dy partive opozitare, Isa Mustafa (LDK) dhe Albin Kurti (VV), nuk kanë qenë prezentë në ceremoninë e nisjes së manifestimit tradicional "Epopeja e UÇK"-së, që është mbajtur në kazermën e FSK-së "Adem Jashari" në Prishtinë.

Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin

Ore Zoteri Prishtina 2010, me harta te BE-se une nuk mirrem, por me realitetin, e realiteti eshte i hidhur per Shqiptaret, sepse me kete fusnote 1244 shefi juaj e ka pranuar konfederate ne mes Kosoves dhe Serbise, e qe ne perkthim i bie me shume se Autonomi, e shume me pak se Pavaresi per Kosoven, mu pikerisht sic thirreshin e thirren shume politikan dhe pushtetar serb. Kjo kinse BE-ja paska hequr nga harta Kosoves si pjese e Serbise, eshte vetem nje farse e tyre, te cilet mundohet ti mashtrojne Shqiptaret me iluzion se kinse tani Shqipatret e Kosoves kan Shtetin e tyre, e ne fakt kjo Kosove e tanishme me shume ka ndikim Serbia dhe Nderkombetaret, se sa Shqiptaret sepse fare nuk pyeten per asgje. E ti zoterore mund ti gellditesh sa te duash keto mashtrime te BE-se, por une personalisht asnjeher Jo.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Lider te cillet jane peng i Ivica Daqiqit ne manifestime te tilla qe nuk guxojen te marrin pjes jane...Liderët e dy partive opozitare, Isa Mustafa (LDK) dhe Albin Kurti (VV), nuk kanë qenë prezentë në ceremoninë e nisjes së manifestimit tradicional "Epopeja e UÇK"-së, që është mbajtur në kazermën e FSK-së "Adem Jashari" në Prishtinë.
    Po Thaci ishte a, me sa kam ndegjuar Nipin e Adem Jasharit, Murat Jasharin ne RTK dhe KTV, tha se Thaci dhe Lushtaku qe nje kohe te gjate nuk ishin tek shtepia e tij, a thua pse prishtina 2010!
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Kosova ma ne funde do te kuptohet nga eu se eshte nje shtet i pamvarur ,me kufijet e vete te njohur nderkombetarishte

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Po Thaci ishte a, me sa kam ndegjuar Nipin e Adem Jasharit, Murat Jasharin ne RTK dhe KTV, tha se Thaci dhe Lushtaku qe nje kohe te gjate nuk ishin tek shtepia e tij, a thua pse prishtina 2010!
    Ore zotri po me qka merresh ti atehere kur ti nuk edine edhe harten,,,qka do me than me shume per kete popull se deri po ne kete marrveshje kosova ne eu ishte ne harten se bashku me serbin,,,kures nga sot Kosova edhe Zyrtarishte eshte e ndare nga serbija a nuk eshte kjo e arritur a,pamarr parasyshe se kushe eshte ne kry te shtetit apo te qeveris,,mos i shife situaten sikur te ishte e nje partije apo e nje individi,,raliteti sot flet ndryshe,,kosova edhe zyrtarishte e ndare nga serbija eshte nje arritur shuem e madhe,,,po edhe me fmn e cila vete sante ne rtk,ktv e deklaroj se vertet i kane permbushur detyrimet kosovaret edhe pas prishjev te marrdhenjev me fmn...eshte e arritur....

Me kete ti qka thu konfederat nuik ndahet harta nga serbija ti qka thu po jete e bashkuar,,kures kety po thueht edhe zyrtare se kosova eshte e ndar nga serbija o njeri po fole realitetin ...
    e sa i perket thaqit dhe samis nuk i kane edhe keq mardhenjet mes tyre dhe murtatit ,,, keto dihen pas pak dhe behet ralitet ...po une kame then edhe them kurr ne jete nuk i duhet politika familjes se madhe jashari se politika eshte sikur kurva prano ose mos e parano ky eshte raliteti ,,familja jashari shume me shuem ka respekte large politike se sa ne politik kete duhet e dine te gjithe une kurr ne jete nuk kisha pranu te merrem me politik,,e me dal tuli hajne me kritiku tani muratin ose at ,,large politike large
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 05-03-2012 më 17:15

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Kjo ndarje ne harta ka qen edhe me heret,po ju tash e pani pa,edhe diqka,ti po vjen i porositur nga dikush per ti postuar 3-4 postime,dhe po e kryen misionin tand,po ruaju se te hetojn qe po ua kryen punen shkel e shko,e mujn me te largu nga detyra,po te jesh ma i kujdesshem per ata qe te kan qu ketu.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 54 prej 70 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •