Close
Faqja 40 prej 70 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 694
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    sot ndoshta e keni vrejt kur hashim polari foli ne bruksell mrapa ti nuk figuronte flamuri i hashimit faare kurse kur foli boris tadiq mrapa ti ishte vendos flamuri serb kjo tregon se serbia konsiderohet shtet kurse kosova fuusss not
    O burr a e din kush ka qen dhe kush mundet me qen hasha, po kta kan qen dhe jan organizat e serbis qe vepron ne kosov ,po qeshtu ka mbet kosova nder serbi qe 100 e ma shum vjet,se ne krye te popullit kan dal qesi hashuca, po ku jan opozita qe nuk marrin masa bashkarisht.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Nuk eshte mor e vetme a i ka pas 16% te votav ajo ka mjaft perkrahes , po tash ndoshta edhe kurtit ja ka mledh pejt naj kush, e pret per ma von, se ne shtyp shkrujke qe edhe senatori engel e ka kritiku hillari klintonin,ktu nuk eshte puna per mashallah,
    Dikush duhet me marr bajrakun e me i dal üpopullit ne krye e me drejtu kah e mara ,se populli eshte fjet,nuk po e shofin qe i rrujti dreqi ,dojn me na shti apet ner serbi
    sharr..
    N'parlament eshte e vetme, ne protesta eshte e vetme, as Aleanca Kuq e Zi(shume propagand e pune hiq) nuk e mbeshteti formalisht me perkrahje..
    Edhe nenshkrime i mori 15 mij..
    Kurtit nuk mund me ja mbledh pejt askush, harro kete..

Merre me mend, krejt jane kunder, mirepo kur eshte puna me vepru, mshifen si lepra..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ja kshtu si sot kan deshtu ne lidhjen e prizrenit,pas luftes se dyt sot ,neser kan me deshtu prap,se ne krye te popullit vnohen njerez te perlyer ne kriminalitet, e ua qesin frejt serbia qe mos me guxu me ua lujt vijen sebis,tash naj kan vnu hashen

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    sharr..
    N'parlament eshte e vetme, ne protesta eshte e vetme, as Aleanca Kuq e Zi(shume propagand e pune hiq) nuk e mbeshteti formalisht me perkrahje..
    Edhe nenshkrime i mori 15 mij..
    Kurtit nuk mund me ja mbledh pejt askush, harro kete..

Merre me mend, krejt jane kunder, mirepo kur eshte puna me vepru, mshifen si lepra..
    E pse kjo ketu http://www.kohavision.net/video/interaktiv/3587/ flet para kamerav kurse si parti nuk vepron,kjo thot qe eshte ba keq po kjo e ka lejen e popullit si parti si deputete,kta duhet me vepru, se nuk ju del populli ma ne zgjedhje ,qysh po kujtojn kta veq me i marr votat e pun hiq,ma von edhe ne votime nuk i len me dal hasha

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Kta hapa qe jan bere nuk jane hapa te rastesishem, keta jana hapa me te mencur qe kane bere ndonjeher amerika.

Merreni me mend, nese nje rrzim i PDK se do te ndodhte para kesaj ngjarje, pse para kesaj ngjarje, PDK ka ´´pas´´ shum simpatizues qe kane qene ne gjendje edhe te luftojn (te Japin jeten) per PDKen. E pas kesaj ngjerje PDK ka humb edhe ithtarin me te fort mirepo qe ka qene ithtar per te zhvilluar kososven (Patriot i verber) dhe jo ithtar Financiar sepse keta te fundit i ka ende.

Pas kesaj ngjerje PDK nuk do te jete ne gjendje te, veproj ashtu sikur kiste pas mundesi para kesaj ngjarje, a mendoni se keto jane ngjarje te rastesishme. Une them jo se para se te pranohet kjo marrveshje qe eshte fitim prurese vetem per serbine, dikush urdheroj nje perfaqesues te familjes Jasharaj te del dhe te deklassoj PDKen , dhe pastaj u be marrveshja.

Facit:

Tash e ka rendin LVV qe te rezoj PDK njeher e pergjithmon, mirepo kulmincionin do te arrisin keto shendrrime mos ti quaj revolucione, me ardhjen e republikaneve ne SHBA, (Kur te hyn prap ne pushtet COWBOY te ) dhe kjo do te ndodh ne fund te vitit 2012 dhe do ti tregojn ballkanit se kush e ka fjalen e fundit ketu.

P.s. se harrova: Para kesaj ngjarje PDKja ka pas mundesi te bej luft qytetare, me ndihmen e ithtarev te vete mirepo tash i mungojn keta dhe i ka ardh fundi krimineleve,. edhe kesaj i thon KURTH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 01-03-2012 më 21:22

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    http://www.kohavision.net/video/rubikon/3599/

Ja kum kajt nanen ju kan bo syt si te kameloneve

P.s. eshte bo xeher thaci se tash i ka ardh fundi edhe frym nuk to kok tu mujt me marr, mirepo e ka kuptuar kurthen!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 01-03-2012 më 21:38

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Po veq per luft qytetare a e din ti qe ne kosov asht frika qe ket kriminel kan me i lshu mjekrrat dhe kan me u rreshtu me vehabistet dhe kan me luftu me e mbrojt kinse xhamijen,por ne te vertet at i mbrojn krimet e veta ne emen te xhamis ,llogarite dardan gashi me ximabedinin po kta nzjarm bin me e mbrojt thaqi .ani kur tju hin thaqi me terleme te haxhive e te ju thot; salam alejkum qonu vllazen se po dojn me naj MARR XHAMIT;HAJ KUKU-
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Po veq per luft qytetare a e din ti qe ne kosov asht frika qe ket kriminel kan me i lshu mjekrrat dhe kan me u rreshtu me vehabistet dhe kan me luftu me e mbrojt kinse xhamijen,por ne te vertet at i mbrojn krimet e veta ne emen te xhamis ,llogarite dardan gashi me ximabedinin po kta nzjarm bin me e mbrojt thaqi .ani kur tju hin thaqi me terleme te haxhive e te ju thot; salam alejkum qonu vllazen se po dojn me naj MARR XHAMIT;HAJ KUKU-
    Hahahahaha na ke myt me ket ,po e paramenoj thaqin me kapuq te hoxhollareve,ani i ka hije kryete gat si te kalit a i rrin mir ai kapuq qe mos vet,e dardani me ximat tu ishku mbrapa,tu i beretit hajt thq perpara haaaaaajt ,

Berisha, i gëzuar për marrjen e statusit nga Serbia: Vendim i drejtë, ne nuk e meritojmë
    1 Mars, 2012 | Postuar në: Aktualitet,Politika | Shkruar nga: TemA
    Share
    10

Kryeministri Sali Berisha ka deklaruar nga Brukseli se vendimi për dhënien e statusit të kandidatit për në BE Serbisë është i drejtë dhe i rëndësishëm. Berisha ka vlerësuar edhe marrëveshjen mes Kosovës dhe Shqipërisë. “Ndërkohë, në samit u diskutua ndër të tjera edhe statusi për Serbinë dhe probleme të tjera. Në fjalën time, unë shpreha vlerësimin tim të madh për marrëveshjen e fundit midis Kosovës dhe Serbisë, si marrëveshje shumë e rëndësishme, jo vetëm për të dy vendet, por për të gjithë rajonin. Sikundër, theksova se vendimi për statusin e Serbisë është një vendim i drejtë dhe i rëndësishëm,” tha Berisha.

Por kryeministri deklaroi se ishte shprehur përpara drejtuesve të djathtë se Shqipëria nuk e meriton statusin kandidat për shkak të opozitës. “Unë e kam theksuar dhe e theksoj se absolutisht nuk ka asnjë pengesë, përveç faktit se opozita shqiptare bllokoi për dy vite më radhë votimin e reformave evropiane. Unë e kam theksuar dhe e theksoj; nuk mund t’i kërkoj kërkujt që të mbështesë statusin për Shqipërinë, në një kohë kur partia kryesore opozitare, në një rast unik në Evropë, nuk voton reformat e drejta të kërkuara për procesin e afrimit të mëtejshëm me Bashkimin Evropian,” tha Berisha.

http://www.gazetatema.net/web/2012/0...k-e-meritojme/
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 40 prej 70 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •