Close
Faqja 11 prej 70 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 694
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    po kush u ba me u thierr ne gjakun e derdhur bre haaaaaa
    hala era shurr ju vjen juve disave qe u msheft ne dimija te grave dhe u pshurrshi nga friga
    e kishe po thierrni ne gjakun e derdhur pyyyyfffff
    O Llapqink kur na dole me profetsi mer servil i politikes se neshtrimit ,e asaj qfar te ofrojn tjert.
    Une ne dash me dite per ty e kom kuptu se kush je.
    Sa per trimri mos te shesum ne fsh.se ngjajm ne kalamaj.I rrahur jom nga furtunat e jetes pore sme kan rrezuar e sdo me rrezojn kurre.
    Nji po ta them nga pervoja e jetes ...ruaju nga ata qe ti rrafin krihet.

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Per sa ti kemi Amerikanet miq dhe besoi se do ti kemi per her
    as qe duhet te brengosemi ne se qfar e kshillon ata qeverin ton
    se qka me pranue e qka jo
    hiq mos u bani merak

---------------------------------------

Georg Bush- Paralajmeroi Serbin se duhet te kete kujdes me Kosoven

Bill Klinton-Ndihmoi Lirin per Kosoven,Urdheroi trupat e Natos .

Georg W Bush- Njohu Republiken e Kosoves Shtet.
    mos po dojshin barikadat ma frik mi hjeke kta burrat me foto qe ike qit ktu.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Une ne dash me dite per ty e kom kuptu se kush je.
    po ket detyr per te zbulue shqiptaret e per te raportue tek ...e keni pas kaher ju te ish .....
    po nuk ke e iden ti se kush jam une por keshtu e ka plani i punes se juaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pika-Kufi.1-31 : 20-02-2012 më 18:16

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    mos po dojshin barikadat ma frik mi hjeke kta burrat me foto qe ike qit ktu.
    keta i kan ndihmue UÇK-se ta hjekun edhe serbin dhjet milonshe nga Kosova
    e nuk po i hjekun dy-tre kamiona me zhavor hahaha

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

REICHEL: NËSE ARRINI MARRËVESHJEN KOSOVA DO T’I AFROHET BE-SË

Nga Express 20 Shkurt 2012 22:27

Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Ernst Reichel, ka thënë se Gjermania është e bindur se marrëveshja për bashkëpunim rajonal do të jetë një avancim për Kosovën.

”Këtu është interpretuar se arritja e një kompromisi shpie nga shitja e vendit! E vërteta është që nëse nuk bëni marrëveshje, Kosova nuk arrin asgjë, por nëse arrini marrëveshjen Kosova do t’i afrohet Bashkimit Evropian”, ka deklaruar Reichel.

Reichel, foli pas përfundimit të takimit që është mbajtur me dyerë të mbyllura ndërmjet kryeministrit Hashim Thaçi dhe disa ambasadorëve, transmeton RTK.

Ai ka refuzuar të komentojë ngjarjet e zhvilluara pas vizitës së Zëvendës Sekretarit të SHBA-së, William Burns.

“Nuk jam kompetent të komentoj këtë çështje, por besoj se vizita e Burnsit është planifikuar shumë më herët se që është shtruar në rend dite çështja e bashkëpunimit rajonal”, është shprehur Reichel.

Sipas tij, pavarësisht nga kjo, nuk dyshon se gjatë vizitës është diskutuar edhe për çështjen e përfaqësimit të Kosovës në forumet rajonale.

Refuzimi i propozimit që Kosova përmes fusnotës t’i referohet tri dokumenteve, sipas tij, nuk do t’i shërbente vendit.

“Nëse kjo do të ndodhte, pasoja e menjëhershme do të ishte se Bashkimi Europian nuk do të mund t’i thotë Serbisë se nuk i ka përmbushur obligimet, për shkak se vetë Kosova nuk ka pranuar marrëveshjen e bashkëpunimit rajonal”, ka thënë ai.

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi ka pranuar që në fusnotën e dokumenteve të bashkëpunimit rajonal të futet edhe termi Rezoluta e OKB-së 1244 për Kosovën, të cilën vetë kryeministri me vite e ka mohuar dhe e ka cilësuar si jorelevante.

Kjo ka shkaktuar pakënaqësi të madhe te opozita, por edhe te shoqëria civile në Kosovë, e cila po akuzon Thaçin se ka pranuar një dokument i cili, po e kthen Kosovën një hap prapa.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pika-Kufi.1-31

keta i kan ndihmue UÇK-se ta hjekun edhe serbin dhjet milonshe nga Kosova
    e nuk po i hjekun dy-tre kamiona me zhavor hahaha
    neser zhavorin e kishin njet me hjek veq pe pritshinn SHIK-UN qa po ju thot a mos ka naj informat merendesi ahahhha si duket ju kan harxhu rrenat juve tash Mos ta nin Tadic se smunen kta me na prish biznesin. A ma pe policin gati ma te fort se te Sllobes e kam ba. Ti hajde kur dush si nshpi tane, se une llom i baj keta njerz qe po dalin me flamuj me sorre.

PS: Flm qe po guxoj me perdor gishtin e madh, shume ide e mire qe ma pate dhan athere kur u mbajshin zgjidhjet! Se dy gishta mi perdor ma pat ndalu Rugova!

2 pergjeigje ekeni BE- DHE BASHKIM EUROPIAN

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Kryeministri Thaçi merr mbështetje të pa rezevë në realizimin e agjendës evropiane dhe euro-atlantike

Prishtinë, 20.02.2012

...
    Propagande qe ka filluar ne fillim te viteve 90 dhe eshte intensifikuar sidomos ne dy tre vitet e fundit...

Floskula shumfishe e keqperdorur dhe pothuajse teresisht e konsumuar, "agjenda evropiane", edhe nese do ta pranonim si dicka te rendesishme dhe reale, nuk ka te bej fare me shtetesine apo shtetin e Kosoves. BE qe ne fillim eshte pajtuar dhe ka vendosur qe Kosova te integrohet si jo-shtet ne BE, perderisa Keshilli i Sigurimit te OKB-se ose Serbia nuk pranojne apo pajtohen me nje zgjidhje tjeter. Pra, per "agjenden evropiane" dhe "agjenden euro-atlantike", floskula te cilat Thaci i perdore disa here brenda cdo prononcimi publik, vetem sepse tingellojne mire (pozitivisht) edhe per veshet e disa te huajve, vlen e njejta si per pohimet tjera te Thacit, pushtetit, politikes dhe shume mediave kosovare lidhur me shtetesine apo veprimet dhe vendimet e shtetit te Kosoves: Popullit i thuhet se behet fjale per shtetin apo veprime dhe vendime te shtetit, ndersa ne realitet nenshkruhen marreveshje dhe pranohen trajtime dhe paraqitje, te cilat qartazi nuk kane te bejne asgje me shtetin. D.m.th. behet fjale vetem per manipulim dhe mashtrim te popullit.
    Ne fund, atehere kur te gjithe e kuptojne se per cfare eshte fjala, kur te gjithe kane mundesi ti lexojne marreveshjet konkrete, Thaci&Co dalin me krahasime absurde, akuza dhe ide qesharake, nese nevojitet angazhojne "Kamisha", ne menyre qe masat e popullit ta gelltisin cfardo pabarazie, demi dhe tradhtie qe ai dhe banda e tij kuislinge nenshkruajne padrejtesisht dhe ne kundershtim me Kushtetuten dhe ligjet e Republikes...

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Antiamerikanët” përgatisin mocion kundër prezantimit me fusnotë

Prishtinë, 21 shkurt – Kryeministri Hashim Thaçi i ka hapur vetes një betejë të madhe politike. Partitë opozitare po bashkërendohen që të kalojnë në Kuvendin e Kosovës një mocion që do të vendoste në dyshim fuqinë e kryeministrit. Partitë opozitare, por edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, e kanë kundërshtuar gatishmërinë e Kosovës që të pranojë prezantimin në nisma rajonale me emrin Kosovë dhe me fusnotë që i referohet Rezolutës 1244.

Pasi ka parë kundërshtimet, të hënën shefi i Qeverisë i ka quajtur ”antiamerikanë dhe antievropianë” të gjithë ata që vënë dilema për përdorimin e Rezolutës 1244”.

Por “antiamerikanët dhe antievropianët” e kryeministrit Thaçi po koordinohen.

Që nga e diela pasdite kanë filluar konsultimet mes partive opozitare dhe deputetëve të pakënaqur brenda koalicionit PDK-AKR.

Qëllimi është që të mblidhen vota të mjaftueshme për të mbështetur një iniciativë të opozitës. Opozita do të iniciojë një rezolutë të Kuvendit të Kosovës kundër çfarëdo prezantimi tjetër të Kosovës në çfarëdo nisme, pos prezantimit si Republika e Kosovës. Në këtë mënyrë, opozita po mundohet që të parandalojë marrëveshjen e mundshme në Bruksel dhe të ndalë pajtimin që Kosova të prezantohet me fusnotë.

Gjerësisht lexoni sot në “Koha Ditore”

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

DPA: Fusnota e deklaron Kosovën pjesë të Serbisë

Berlin, 21 shkurt - Pas disa muajsh ndërprerjeje këtë të martë do të fillojnë negociatat mes Beogradit dhe Kosovës, e cila para 4 vjetësh shpalli pavarësinë.

Në një analizë të zhvillimeve të fundit agjencia gjermane e lajmeve DPA shkruan se delegacionet e të dyja palëve pritet të gjejnë një zgjidhje për përfaqësimin e Kosovës në konferencat ndërkombëtare. Kompromisi për këtë çështje është kërkesë qendrore e Bashkimit Evropian ndaj Beogradit, i cili deri më tani ka bojkotuar të gjitha takimet multinacionale, nëse në to kanë marrë pjesë përfaqësuesit e Prishtinës. Sipas DPA-së, propozimi që ka bërë Bashkimi Evropian për zgjidhjen e problemit të përfaqësimit të Kosovës paraqet një kundërthënie në vetvete.
    Në tabelën me emrin e Kosovës do të ketë dy fusnota, njëra e deklaron Kosovën si pjesë të Serbisë, tjetra nënvizon pavarësinë e saj. DPA-ja nënvizon se ndërmjetësi i BE-së, Robert Cooper, deri më tani ka njoftuar për disa kompromise, por menaxhimi i përbashkët i kufijve mes Kosovës dhe Serbisë është aq i komplikuar, saqë nuk do të mund të zbatohet edhe për një kohë të gjatë. Edhe qarkullimi i lirë i mallrave do të mbetet një ëndërr.

DPA-ja shkruan më tutje se Serbia nuk ka plotësuar asnjë kërkesë të BE-së që nga samiti i dhjetorit, kur asaj iu refuzua statusi i kandidatit. “Praktikisht nuk është përmbushur asnjë kërkesë, por janë ndërtuar disa fshatra të Potemkinit”.
    Qëllim i kësaj politike të Brukselit dhe të shumë vendeve të BE-së, sipas DPA-së, është që Serbia të marrë statusin e vendit kandidat. DPA-ja përkujton se ditëve të fundit misioni i BE-së në Kosovë, EULEX, dhe trupat e NATO-s (KFOR) njoftuan se barrikadat e ngritura nga serbët në verë në veri të Kosovës tashmë janë hequr. Po ashtu, sipas këtyre organizatave, pikëkalimet kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak janë të hapura. Lajmi erdhi tamam me kohë, sepse Brukseli kërkon nga Beogradi të mundësojë qarkullimin e lirë të KFOR-it dhe EULEX-it. Por, sipas DPA-së, ata që kanë ngritur barrikadat dhe autoritetet e komunave serbe në veri të Kosovës menjëherë i kanë përgënjeshtruar këto njoftime. Bllokimi i rrugëve vazhdon, shkruan DPA-ja.

Kjo agjenci po ashtu rikujton se Bashkimi Evropian kishte deklaruar se Serbia ka bërë “hapa shumë të mëdhenj” në reformimin e sistemit të korruptuar gjyqësor. Por, sipas DPA-së, ishte gazeta gjermane “Süddeutsche Zeitung”, e cila në fund të dhjetorit citonte një raport konfidencial të ekspertëve juridikë të Komisionit Evropian, ku pjesë të reformës së kryer në Serbi quheshin “shembull shkollor për përqeshjen e drejtësisë”. Në këtë raport po ashtu kritikohej ndikimi i politikës në drejtësinë serbe. Me gjithë këto fakte, duket se BE-ja është e gatshme t’ia hapë portat Serbisë.
    http://www.koha.net/?page=1,13,88701

Faqja 11 prej 70 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •