Nuk ka te keqe ketu, ato lule pas 5 oresh do vyshken e prishen. vendosja e luleve neper vare eshte nje gomarllek modern
Lulet jane per te gjallet e jo per te vdekurit. Ai i vdekur nen dhe e lulet me arom mbi dhe.
Ska per shqetesim ketu
Nuk ka te keqe ketu, ato lule pas 5 oresh do vyshken e prishen. vendosja e luleve neper vare eshte nje gomarllek modern
Lulet jane per te gjallet e jo per te vdekurit. Ai i vdekur nen dhe e lulet me arom mbi dhe.
Ska per shqetesim ketu
ketu e 13 vjet para...ndodhi me lulet qe kisha dedikuar une....qe nga ajo kohe...cdo tufe tjeter kur i coj ne varreza i heq nga celefoni, u shkurtoj bishtat dhe i vendos ne nja vazo statike..te cilen e rivume pasi e vodhen te paren.![]()
keq me vjen ta them......,por ne jemi njerez koti.
Eshte vertet e dhimbshme. Kishte disa vjet qe ishte haruar ky zakon, por mesa duket urija nuk pyet per te gjalle e jo me per te vdekur.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Po pse atje e gjeten te vjedhin maskarenjt
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ne ēdo qytetet neper varreza ka probleme. Ne tirane i vidhkan, te une hyjne dele e lope e i hanePer te mos folur per ferrat qe rriten midis varreve, e plehrave qe sjell era kur fryn! Nuk ka asnje punonjes bashkie qe punon aty edhe pse jam e sigurte qe shume familje do ishin te gatshme te jepnin nje 500 lek ne muaj per mirembajtjen e tyre!
La vita non si spiega, si VIVE!
Vetem ju neper qytete i keni keta probleme, ne fshataret nuk kemi probleme te tilla. Tek ne varrezat nderohen, madje nga vete fshati paguhet nje qe te mirembaje varrezen ne pergjithesi dhe secili pastaj kujdeset per varret e te afermve. Jane te rrethuara dhe nuk mund te hyjne bagetite.
Te jetosh ne qytet, dmth ne ato parafabrikatet apo bunkeret e Enverit nuk dmth qe je qytetar.
Kjo qe te ka ndodhur ty prenceedi, eshte shume e rende. Eshte e pamundur te durosh para nje veprimi te tille. Dhe ke bere gabim nqs nuk e ke mbajtur njerin aty dhe te thrrisje policine. Madje dhe top channel .
Keto jane veprime te turpshme. Nqs nuk kane mundesi te punojne ne drejtime tjera te ndershme, te shkojne para kryeministrise e te protestojne. C'pune kane keta ordinere me te vdekurit?
nuk di ca te them...
ngushllime..
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
kjo te kujton historit me indian qe vrisnin ndonje te bardhe dhe kush mund ti merrte rrobat
vetem nuk arrij te kuptoje e bejne nga varferia apo jane kafshe me tipare njeriu
Fajin e ka bashkia qe vendos roje te papergjeshme. Si ne kohen e Rames edhe tashi me bashen varrezat vidhen masivisht. Rojet bejne sehir dhe paguhen nga te dy krahet ,edhe nga bashkia edhe nga hajdutet qe vjedhin. Turp.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Krijoni Kontakt