AUTOCHTHONOUS
Faleminderit shume doktor! Qofsh i lumtur dhe ti!
Faleminderit shume Beso! Jetofsh gjithmone i lumtur!
Faleminderit shume maryp! Te uroj edhe une ty shume lumturi!
Faleminderit shume WALCHIRIA! Gjithe te mirat!
AUTOCHTHONOUS
Faleminderit shume Nete! Jetofsh dhe ti e lumtur gjithmone!
A jo jo se kthej une der kete fustani. I gjate eshte patjeter po jam e talentuar kogja ne rimodelimin e fustaneve. Meqe ky eshte nje cike i gjate per mu ,do ta shkurtoje pak e pjesen e hequr do tia ve ne ato pjeset te brinjet hahaha. Jo per tjeter po qe te mos ftohem.
Me mungon vetem canta qe te jem tamam komplet.
AUTOCHTHONOUS
Flm shume thirsty!
Thank you very much my dearling. Kiss.
Faleminderit shume pa doreza! Ky me shume femije po qe eshte urim tamam. Po fitova ne loto do bej 6, sdo kem nevoje te brengosem per shkolle ose pune dhe do kujdesem vetem per ta. Po sfitova dy mjaftojne.
Gjithe te mirat ty!
AUTOCHTHONOUS
Faleminderit shume e dashur! Faleminderit per fjalet e mira. Te perqafoj edhe une ty dhe te uroj edhe ketu festen e Pavaresise!
Faleminderit Enkeleu. Faleminderit shume per konsideraten. Ajo qe futa ne bold, para 4 vitesh ka qene shakaja percjellese e harese se pafund ne rrethin e njerzve te mi.
Urimi qe me bere ti eshte vertete i vecante, nuk do te doja nje urim me te mire. Jo te gjithe mund te kuptojne sa e rendesishme per ne kosovaret eshte realizimi i tij. Uroj nga zemra te realizohet.
Faleminderit edhe njehere!
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 18-02-2012 më 09:08
AUTOCHTHONOUS
Faleminderit toni! Qofsh gjithmone i gezuar!
Une pra une e kam! E pata dje ne fakt. Dhe kam shume nevoje te djeg ca kalori.
Parfumi ishte per V-day nuk numrohet. Dua cante dore solemne qe kombinohet me fustanin e Netes dhe sandalet e symphony-s. E gjen dot?
Shume faleminderit hot. Qofsh i lumtur dhe ti gjithmone me njerzit e tu!
Flm shume Station! Shendet, lumturi dhe begati pac edhe ti gjithmone ne jete!
Po ndonje gje e bukur nga filmat shqip stu kujtua qe te ma thoje ne vend te dhurates ?
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt