Anite sa u gezova se Izaa po mi kurse ca leke, kjo erdhi me tri gjona pernjehere.
Tani me skam leke per pediküre dhe maniküre, si thua ti kersiti gishterinjte njehere.![]()
Anite sa u gezova se Izaa po mi kurse ca leke, kjo erdhi me tri gjona pernjehere.
Tani me skam leke per pediküre dhe maniküre, si thua ti kersiti gishterinjte njehere.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
ditë e veçantë, ditëlindje e veçantë, për njeri të veçantë.
Po pse nuk na e thoshe që para vitit 2008, o Anitë: "O njerëz, në ditëlindjen time do të jetë edhe Pavarësia e Kosovës".
Shëndet, lumturi, suksese e gjithë të mirat në jetë!
U bëfsh 100 vjeçe!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Faleminderit z Adem! Gjithe te mirat per ty e familjen tende!
Ne fund te vitit 2007 ,me sakte ne fund te dhjetorit ,vellaut tim ia kish thene dikush qe kish lidhje me "te medhenjte" qe pavaresia do te shpallet me 17 shkurt.
Kryeminsitri nuk deklaronte daten e sakte dhe ishte shume aktuale nje batute humori " Kosova e di daten". Une tallesha duke u thene te njohurve te mi se tanime Kosova ka vendosur qe te shpalli pavaresine e saj ne ditelindjen time.
Edhepse spekulohej qe kjo do te ndodhte ose me 10 ose me 17 shkurt, une e thoja 17 shkurtin edhepse nuk e besoja. Jo pse ishte ditelindja ime por pse me dukej teper e bukur per te qene e vertete.
AUTOCHTHONOUS
Urime ditelindja anita,me fat edhe te tjerat ne vazhdime.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Dhe 100 Anita,Gezuar- Gezuar- Gezuar
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Anite , dje isha shume e zene dhe skisha kohe me pregadite torte per ditelindjen tende . Dhe tash me doli kohe dhe puna e pare eshte te embelsoi ty dhe miqet qe te kan uruar apo te urojne per ditelindje. Te kam zemrushe dhe te dua shume ♥
![]()
![]()
edhe 100 anita.....
Krijoni Kontakt