Urime edhe 100![]()
Urime edhe 100![]()
Shumee urimeee Anita,edhe 100 tjera te lumtura prane me te dashurve tu
Sandalet i paske,ja edhe nje fustane nga une
Nese nuk te bjere tamam,e kam bere me te kthyer hahahaha.
Gezuar Ditelindjen.
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Happy Birthday Anita, 100 vjece! Enjoy your special day sweetie!
I LOVE GOD
j&g
Anita edhe 100 t' tjera me shume femije
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Nje dite e veçante , dy festa te medha . Urime ditelindja e dashur , cdo dite per ty qofte e bardhe ashtu si e ke shpirtin . I festofsh edhe 100 te tjera e lumtur prane njerezve qe e meritojne dashurine dhe respektin tend .Te perqafoj shume dhe te uroj dy festat e sotme .
![]()
Nuk më duket aspak rastësi që përkon dita e lindjes së Anitës me ditën e shpalljes së pavërësisë së Kosovës .Shumë njerëz të medhenjë kan lindur në data festive prandaj kjo dëshmon që edhe ti Anita je e madhe. Unë do të të bëj një urim pak më ndryshe se të tjerët. Jo se dua të dallohem nga të tjerët por thjesht sepse je një person i veqantë. Uroj që sa më shpejt të festofsh ditëlindjen tënde në një Shqiperi të bashkuar dhe e përjetofsh 100 vjetorin e bashkimit të trojeve shqiptare![]()
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
urimet me te mira per ty i gezofsh vitet gjithmone.....me respekt toni
Uffff kush e paska ditelindjen kjo patriotja,
Hajde njehre te kapi ngryk e ti ekzekutoj ca kalori nga embelsirat e ditelindjes.
Dhuraten e ke parfumin qe ta dhurova per V-Day.
Anite, te deshiroj cdo te mire ne jete, ty dhe te gjithe atyre qe te rrethonje.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Gëzuar ditëlindjen Anita, gëzofsh edhe 100 vite të tjera me shëndet, begati dhe lumturi.![]()
Krijoni Kontakt