Gezuar diten e pavaresise.
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Gezuar te gjitheve dita e madhe e pamvarsise.....
Ndryshuar për herë të fundit nga Pika-Kufi.1-31 : 16-02-2012 më 15:16
Mbretëresha Elizabeth uroi Presidenten Jahjaga
Prishtinë, (Kosovapress) 16 Shkurt 2012 19:11
Mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar, Elizabeth II, e ka përgëzuar Presidenten e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, me rastin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës.
“Kjo më jep kënaqësi të madhe për t’i dërguar Shkëlqesisë suaj përgëzimet e mia në festimin e Ditës tuaj Kombëtare, së bashku me urimet e mia më të mira për lumturinë dhe prosperitetin e Qeverisë dhe popullit të Kosovës në vitin e ardhshëm”, thuhet në urimin e Mbretëresha Elizabeth.
Ndryshuar për herë të fundit nga Pika-Kufi.1-31 : 16-02-2012 më 15:20
Jahjaga dekretoi faljen e disa të dënuarve
Prishtinë, (Kosovapress) 16 Shkurt 2012 19:49
Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, në përvjetorin e katërt të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, nxori një dekret për faljen e dënimit të mbetur apo uljen e dënimit të 15 personave, që janë duke vuajtur dënimet nëpër qendrat korrektuese në Republikën e Kosovës.
"Dekreti u nxor, duke u bazuar në nenin 84, pika 29 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, në nenin 5 të Ligjit për Falje, nenin 97 të Kodit Penal të Kosovës si dhe në Dekretin e Presidentit të Republikës së Kosovës, Nr. DF-002-2012, për Përcaktimin e Kritereve për Dhënien e Faljes Personave të Dënuar. Në nxjerrjen e këtij dekreti, Presidentja ka marrë në konsideratë dispozitat kushtetuese dhe të Ligjit për Faljen, Kodin Penal të Republikës së Kosovës dhe Dekretin DF-002-2012 mbi Përcaktimin e Kritereve për Dhënien e Faljes Personave të Dënuar, të dhënat e ofruara nga Ministria e Drejtësisë, Shërbimi Korrektues i Republikës së Kosovës dhe mendimin e Komisionit Profesional, të themeluar nga Presidentja e Republikës së Kosovës për këtë qëllim", thuhet ne njoftimin e Presidencës se Kosovës.
Ndryshuar për herë të fundit nga Pika-Kufi.1-31 : 16-02-2012 më 15:32
Urime gjithe shqiptarev kudo qe gjinden 4 vjetorin e Pavarsis se Kosoves.
Urime dhe gjdo te mire ne jeten e juaj dhe famijet e juaja..
Franca e Britania e Madhe dhe Italia urojnë Kosovën për Ditën e Pavarësisë
Prishtinë - “Kosova feston sot ditëlindjen e katërt të pavarësisë së saj.
O more muharrem sa qeni i ka le keti si ti me u pas tut ky dhe hsume si ky nuk i kishin dal zot tokes se kosoves,po qet si ti gjithe jeten e kan shit kosoven dhe trojet shqiptare ,,,se ti more mark muharremi jeten e ki veq sllavizem, e dimi se ende ne zemer e ki kohen e kaluar dhe komunizmin dhe ty kosova e pavaren e di se te pengon shume po jo vetem ty po ka kogja si ti...se ti more klyshi i milloshit as luften nuk e ke deshiru se ishe edhe ne at kohe kunder qlirimt ku edhe sot pas 13 vitev liri je kunder ,,se je mesuar te ushqej milloshi ,ty dhe farfisin ejuaj dhe familjen tende
Krijoni Kontakt