Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk eshte vetem mos dija por edhe mos humanizmi i disa kafsheve qe e mbajne veten per infermiere.

Mua me ka ndodhur me nje pjestar te familjes , qe fatkeqesisht u ndodha une aty .
    Mamaja ime mi kishte lene leket e gatshme per cdo doktor dhe infermier qe hynte , ishte radha e serumit , nje tragjedi +komedi , pasi me pa nga koka deri te kembet ma la serumin ne dore qe ta veje une pasi e priste nje '' rast urgjent'' . Mu desh ta gjumoja deri tek gjysma e koridorit dhe ja zbaraza te gjithe leket qe kisha ne xhep .

Nuk e ke iden sa e sjellshme dhe sa me ''profezionisem'' punoi , tmerr !!
    wow turp i dynjas, dhe shume kafshe ne veprim...shqiperia duhet te marri shembull nga vendet e tjera, ku profesionalizmi dhe dedikimi i pacientve eshte numer nje...me duket idiotllek qe keta presin para ne vend para se te mjekojn nje njeri apo te kujdesen per te...
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Tani per ata qe kane nivel mbi mesataren nuk duhet te jete thjesht i kalueshem. As nuk duhet te dikutohet kalueshmeria.Dekanet mos te bejne si te habitur se nuk besoj i njohen studentet diten e provimit. E dinin shume mire besoj qe do kishin nje rezultat te tille, ndryshe ke deshtuar si pedagog nese nuk ke arrit te njohesh studentin tend.

. Ne pergjithesi ne fakt testet e shteti nuk jane te lehta. Dhe ketu ne USA ka studente qe mbarojne shkollen mire, dhe ne provimet e shtetit per license mund te dalin dobet. Se ku degjova nje lajm ku dhe doktoret po 'cheating' ne testet e shtetit, lol, dhe ketu.
    eshte e vertet mia qe jo te gjithe i kalojn keto provime per license, ama 60% eshte skandaloze! ketu shkollat behen "accredited" neqoftese kan nje passing score te lart si pshm me shume se 70% kalojn... por qe te kalojn vetem 40% te studentve tregohet shume dobet per shkollen dhe per studentet qe kan pranuar
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Ksaj i thon tkesh frike me u semur ... po kjo puna e parase pak a shum egziston kudo .. dhe ne amerike te jesh pa insurance sta varin shume ...cti besh .. kapitalizem

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    eshte e vertet mia qe jo te gjithe i kalojn keto provime per license, ama 60% eshte skandaloze! ketu shkollat behen "accredited" neqoftese kan nje passing score te lart si pshm me shume se 70% kalojn... por qe te kalojn vetem 40% te studentve tregohet shume dobet per shkollen dhe per studentet qe kan pranuar
    Ashtu eshte.
    Duhet te behet dicka. Ndryshohet taktika e mesimdhenies. Nuk duhet pare problemi vetem te testi. Duhet te ndergjegjesohen studentet qe dija do u duhet per jeten dhe jo vetem sa per te kaluar, dhe te ndergjegjesohen pedagoget qe duke u manipuluar, po shkaterrojne me duart e tyre shendetesine dhe po krijojne ''vampira'' qe rendin pas lekut.
    Feelings change - memories don't.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    po ku marrin vesh nga mjekesia ata..

trecereket ne spitalet publike kane hyre ne pune se u militojne burrat e djemte per banditet ne qeveri..

Lutjuni Zotit te mos ju perplase ne dyert e tyre.

Apo sjane dhe higjenike disa prej tyre..

une shpesh i ngaterroja me pastrueset..

po ene pastrueset tan por.dhe te pergjigjen jam sanitare..

pata nje njeri ne spital para ca kohesh..

kur c'te shoh ne mengjes hynin tregtaret ambulant si bandite neper dhomat e pacienteve dhe ofronin patatina, cimcakiza, pizhama, pantofla etj.

e kapa njerin dhe i thash, do ti pres veshet po te pashe dhe njehere ketu. Po pate naj ankese shko thuj Sales..

kulmi..

un jam i sigurte qe 60% i ketyre nuk e din formulen kimike te ujit.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •