60% qekan pak , kam njoft vetë 1 infermier te X spital shtetror me diplomë veterineri punonte infermier në spital.
60% qekan pak , kam njoft vetë 1 infermier te X spital shtetror me diplomë veterineri punonte infermier në spital.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Nuk eshte vetem mos dija por edhe mos humanizmi i disa kafsheve qe e mbajne veten per infermiere.
Mua me ka ndodhur me nje pjestar te familjes , qe fatkeqesisht u ndodha une aty .
Mamaja ime mi kishte lene leket e gatshme per cdo doktor dhe infermier qe hynte , ishte radha e serumit , nje tragjedi +komedi , pasi me pa nga koka deri te kembet ma la serumin ne dore qe ta veje une pasi e priste nje '' rast urgjent'' . Mu desh ta gjumoja deri tek gjysma e koridorit dhe ja zbaraza te gjithe leket qe kisha ne xhep .
Nuk e ke iden sa e sjellshme dhe sa me ''profezionisem'' punoi , tmerr !!
Jeto sot se neser nuk i dihet
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Epo te rrishe gjithe diten tek klubi i spitalit sesa ne vendin e punes , normal qe nuk ke kohe ti ndrrosh kepucet .
Kemi mjeke dhe infermiere te afte ( nuk jane te gjithe brryl , pavarsisht ketij 60% ) , por ju mungon dicka shume e rendesishme qe eshte paresore ne profesionin e tyre *HUMANIZMI* .
Ci duan filmat me biiip ku minieren e arit e kane para syve.
Sido qe te ndryshoin kohet dhe politikat njerez qe kane nevoje per ndihm mjeksore do kete gjithmon :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
E vertet kjo. Me kujtohet njera qe kishte vajt per te lind e shkreta .Nga fshatrat e larget dhe familja nuk mund te vinte dot perdite ta shikonte e ta ndihmonte me leke. As nuk i hidhnin syte asaj ta shikonin ishte aty apo jo, jo me shume. 2te tjerave qe u jepnin leket dhe uturakun ju'a sillnin ne krevat dhe i mbanin hopaa.. Dhe keto i pashe vetem ne nje vizite te shkurter qe bera te nje njeriu im ne spital. E tmerrshme! Kaq hapur!![]()
Benseven eshte e vertet qe ne Shqiperi mbizoteron akoma te mesuarit mekanik. Te mbash mend permendsh nje liber filozofik, formula, apo te dish permendsh te gjitha nenet e kushtetutes per te kaluar dhe kur nuk vazhdon per avokati, vetem ne Shqiperi ndodhin, LOL.
Feelings change - memories don't.
vishen infermierat si .ku,rva
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Paraja mund te vije dhe si rezultat i kesaj metode mesimdhenie. Nx preferojne me mire te paguajne se te memorizojne tere librin. Dembelosen pa filluar. Une i kam provuar te dyja. Ne Shqiperi fhe USA dhe shikoj qe nx jane me re interesuar kur te mesuarit nuk eshte mekanik. Nuk luftojne per te kaluar si ne Shqiperi, por per note.
Feelings change - memories don't.
E kane fajin studentet dhe pedagoget..
E kane fajin pacientet dhe personeli mjekesor...
E ka fajin mentaliteti.. te gjithe ne jemi fajtore
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Krijoni Kontakt