FC Basel - Bayern Munchen
- Kush do të kualifikohet në fazën tjetër?
FC Basel - Bayern Munchen
- Kush do të kualifikohet në fazën tjetër?
Mendoj qe duhet te votojme per ndonje ndeshje qe eshte e diskutueshme.
Besoj se Bayern do ta ketë vështirë kundër Basel-it të Xherdan Shaqirit, një superskuadër e cila arriti të posht një emër të madh të futbollin të sotem Manchester United, andaj mendoj se vështirë por do të vazhdoj tutje Basel.
Sui generis
Une besoj se do e Fitojm Baselin, mos e nencmojm Baselin se jan ekip i mir, nuk jan kalibri i Bayernit po jan te mir.
WAR BAYERN
Mia San Mia
Natyrisht qe Bayern kte vit del ne finale.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
baseli do kete fatin e sporting lisbones 2 vite me perpara, nqs nuk gabohem 7-0 ndeshja e pare dhe 5-0 ndeshja e dyte
Kalon Bayern M. por shpresoj qe Shaqiri dhe Xhaka te kenë paraqitje te mira pse jo te provojne kualifikimin![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Bayern Munich eshte nje nga ekipet e mundshme per te mberritur ne finalen e Ch.L kete sezon. Dhe kjo jo vetem sepse finalja luhet ne Allianz Arena, por sepse kane me te vertete nje ekip te forte. Per mendimin tim Bayern ka krahet me te forte ne bote.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Fiton Basel 1-0 , Xhaka ka qenë nga me te miret ne fushe , ndersa Shaqiri e beri nje asist te mire tek ajo shtylla e parë nirpo ka qene i mbuluar shum mire
Fat lojen e ardhshme![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Buuu me çfarë fati Bayerni sot kaloi vetëm me një gol disavantazh, vetëm në pjesën e parë 3 raste 100% pati Basel të cilat 2 ia anuloi fati dhe 1 portieri Neuer, 2 shtylla që në pjesën e parë besoj se Basel meritoi më shumë në këtë ndeshje, shpresoj të shohim edhe në Allianz Arena një ndeshje kaq të bukur.
Sui generis
Krijoni Kontakt