Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 78
    I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Banorët e Restelicës kërkojnë ndihmë nga Serbia ??!!

Ngushëllime familjarëve të viktimave të kësaj tragjedie .

Kryefaqja Lajme Kosovë

Banorët e Restelicës kërkojnë ndihmë nga Serbia?!

12.02.2012, ora 21:57

Iniciativa Qytetare e Goranëve i ka bërë sot thirrje qeverisë së Serbisë për ndihmë urgjente familjeve të viktimave të goranëve në fshatrin Restelicë, si dhe për të gjithë banorët e përfshirë nga orteku i borës në këtë fshat të goranëve të komunës së Dragashit.

Në kumtesën lidhur me këtë, si transmeton agjencia FoNet, thuhet se është e domosdoshme ndihma me ushqime dhe mjete higjienike e medicinale, raporton Koha.

Iniciativa Qytetare e Goranëve ftoi presidentin e Serbisë, Boris Tadiq, që të vizitojë, përkatësisht, siç thuhet në kumtesë, komunën e Gorës (nuk ekziston fare) dhe fshatin Restelicë, ku ka ndodhur një tragjedi që s’mbahet mend deri tash.

Marrë nga :

http://www.albeu.com/kosove/banoret-...serbia!/64526/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enkeleu : 12-02-2012 më 19:32
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Genti..;

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Dicka shkruan ketu BENI por une nuk po ju besoj ketyre gazetave sharllatane : http://www.albeu.com/kosove/banoret-...serbia!/64526/
    Sidoqofte , jane njerez .
    ashtu mendoj jan njerz por disi kta gjdoher mu kan dok si larmon dhe se di qte them me thith at me dhimsen si domos kjo voglushja qe dote rritet jetime por ..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ashtu mendoj jan njerz por disi kta gjdoher mu kan dok si larmon dhe se di qte them me thith at me dhimsen si domos kjo voglushja qe dote rritet jetime por ..
    Mos i merr si te sakta keto lajme nga keto gazeta , mund te jete edhe propagande Serbe , pasi shkruan lajmi eshte marre nga FONET .. Me sa e pash gjate tere dites banoret atje ishin Shqiptare .

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Genti..;

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Mos i merr si te sakta keto lajme nga keto gazeta , mund te jete edhe propagande Serbe , pasi shkruan lajmi eshte marre nga FONET .. Me sa e pash gjate tere dites banoret atje ishin Shqiptare .
    jo inderuar un as pak nuk bazohem ne lajmet nga serbia por disa vite jo larg ky rajoni i gores kan qen jo te kjart dhe kam informata se edhe femmijet e tyre mesojn me planprogram te serbis neper shkolla

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Ngushëllime familjarëve të viktimave të kësaj tragjedie .

Kryefaqja Lajme Kosovë

Banorët e Restelicës kërkojnë ndihmë nga Serbia?!

12.02.2012, ora 21:57

Iniciativa Qytetare e Goranëve i ka bërë sot thirrje qeverisë së Serbisë për ndihmë urgjente familjeve të viktimave të goranëve në fshatrin Restelicë, si dhe për të gjithë banorët e përfshirë nga orteku i borës në këtë fshat të goranëve të komunës së Dragashit.

Në kumtesën lidhur me këtë, si transmeton agjencia FoNet, thuhet se është e domosdoshme ndihma me ushqime dhe mjete higjienike e medicinale, raporton Koha.

Iniciativa Qytetare e Goranëve ftoi presidentin e Serbisë, Boris Tadiq, që të vizitojë, përkatësisht, siç thuhet në kumtesë, komunën e Gorës (nuk ekziston fare) dhe fshatin Restelicë, ku ka ndodhur një tragjedi që s’mbahet mend deri tash.

Marrë nga :

http://www.albeu.com/kosove/banoret-...serbia!/64526/
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Paj Zotin, ca doni me tregu me kete qe kryeministri i Kosoves Thaci po e ndjek gjendjen per se afermi.

Doni te tregoni qe eshte human. Qe i vjen shume keq. Apo qe po detyren e tij.

Jane me te sinqerta ngushllimet tona te thjeshta ne kete forum se frazat e ftohta dhe boshe te ketyre zagareve.

Qe edhe raste te tilla i perdorin per sensibilizim elektorati.

Atje duhet te kontribojne te gjithe, ndersa kryeministri duhet jete sherbetori i pare i popullit.
    po mos ti kish vizitue kryeministri tash do ta kishit que pesh ket forum
    tuj than qe shifne kan kerkue ndihm nga serbija se nga udheheqsija e jon nuk i vizitoi askush

e tash edhe qi ke thaqi ne vizit per ty o merimun prap nuk ka ba mire a
    eh shiptar bre hyp se te vrava zbrit se te vrava i thon kesaj meseles sate

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    restelica 11.02.2012

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Myftiu Tërnava ngushëllon banorët e Restelicës

E diel 12 Shkurt 2012 23:14

Të dashur e të respektuar qytetarë të Restelicës!

E nderuara familja Reka!

TELEGRAMNGUSHËLLIMI

Me dhembje mësuam lajmin për fatkeqësinë që dje përfshiu fshatin tuaj, më ç'rast nga rrëshqitja e ortekut të borës humbën jetën 9 pjesëtarë tuaj.

Humbja e të dashurve tuaj është e dhimbshme dhe e rëndë, jo vetëm për ju, por për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Duke e ndarë dhembjen me ju , në emrin e Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, në emrin tim dhe në emrin e gjithë besimtarëve, ju shprehim ngushëllimet tona më të sinqerta, duke lutur Zotin që juve t'ju jap sabër e gajret në përballim e kësaj fatkeqësie dhe të këtij kaderi, ndërsa atyre që pësuan lëndime ju dëshirojmë shërim sa më të shpejtë.

Të dashur qytetarë të Restelicës!

Bashkësia Islame e Kosovës dhe të gjitha institucionet e saj, me gjithë potencialin që kanë, do të jenë përkrah jush në përballimin e kësaj tragjedie.

Edhe njëherë lus Zotin që juve t'ju jap forcë e kurajo në tejkalimin e kësaj ngjarjeje të rëndë.

“Ne jemi të Allahut dhe te Ai do të kthehemi” (Kuran)

Me dhembje,

Mr. Naim Tërnava
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Vertet nje ngjarje e rend zotu inshalla i shperblen me xhenet te vdekurit ndersa asaj voglusheje qe shpetoj inshalla ja mundeson te rritet dhe te jetoj e lumtur ,dhe gjith atyre qe kan pas dhembje shpirterore zoti ju ndihmoft qe ket dhembje ta kalojn ,zoti i ndihmoft edhe gjith ata qe ndihmuan vertet kan be nje pun te madhe qe vetem zoti do mund ti shperblej me ate qe e meritojn ,

Si ne qdo fatkeqesi dhe gezim qe Hoxha i fshatit prin, edhe ne ket fatkeqesi pikrisht hoxha ishte si nje hereo i cili separi njoftoj per fatkeqesin por edhe ndihoj qe se bashku me fsk te nxjerrin te gjall voglushen

Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •