do me pranojn tek programi i tyre? ishalla po, se me dhan nje impresion sikur ju pelqyen pergjigjet qe dhash ne interview
do me pranojn tek programi i tyre? ishalla po, se me dhan nje impresion sikur ju pelqyen pergjigjet qe dhash ne interview
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
...edhe 30min
uuaaaaa sckenkam e vetmja : diten e veres cohem pak e ftohur......
Gezuar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ka kohė qė s'shihemi dhe ndjej si tė harroj une dalė ngadal si vdes tek une kujtimi yt si vdesin flokėt dhe gjithēka.Tani kėrkoj poshtė e lartė njė vend ku ty tė tė lėshoj nje strofė a notė, a njė brilant ku tė tė lė, tė puth, tė shkoj.Nė s'tė pranoftė asnjė varr asnjė mermer, a morg kristal mos duhet vallė prapė tė tė mbart gjysėm tė vdekur, gjysėm tė gjallė.Nė s'gjetsha hon ku tė tė hedh do gjej njė fushė a njė lule njė ku butėsisht porsi folen gjithkund, gjithkund tė tė shpėrndajė.Tė tė mashtroj ndoshta kėshtu dhe tė tė puth tė ik pa kthim dhe nuk do dine as ne askush harim ish ky a s'ish harim.
.... I.K
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tipiku : 14-03-2012 mė 18:32
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Dua gjume gjume gjume gjume...
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Mbylli syte edhe nese nuk fle do qetesohesh
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Pershendetje toni54 dhe ju te tjereve.Festen e veres e festova shpirterisht, po nuk kam dal per feste, kam ndenjur me libra.Sapo mesova lexionin e kontabilitetit dhe po bie te fle.
Me buzeqeshjen e diellit qe shendrin kesaj ane shoqeron urimi im MIREMENGJESI te gjithe![]()
Krijoni Kontakt