Close
Faqja 97 prej 101 FillimFillim ... 47879596979899 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 1001
    Kalimtar Maska e Docteur
    Anėtarėsuar
    10-03-2012
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    53
    pershendetje tanve dhe nje here,adminit te forumit dhe cerrave te tjere...

@klea doja te thoja se me ke shkruar dhe me ke mylle temen , ky ishte ni gabim i yti dhe ne fakt se dija qe ti ishe ne kte forum,se sdo kisha ardhe fare ( gjithnje nese je ti klealove ) ska te drejte askush te me mbylle tema ose te me detyroje te prezantohem por thjesht dua te them se ju ngelni nje person vl
    klea dhe nje gje ns je ajo klea qe njihja une,doja te thoja mjaft me zgjuarsite dhe lajkat tua se je vertet e rendomte po te te njihnin si te njoh une askush sdo te fliste ... me vjen keq per gjuhen shqiper dhe kulturen se kam lind atje,por me njerez si ti ste lini te qete kudo qe te shkosh

klm mq ra fjala fshije gjithe se ma nxorre prej qejfi

admin i ketij forumi qa ben me vlla qe le lloj lloj njeriu me u marre me kte gje

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Pershendetje Docteur ,mire se erdhe
    Mos u bej me nerva ,e mos shaj se fundja nje teme eshte

Te tregohem e sinqerte duhet te kishe fol me shume per veten
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    ............................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 17-03-2012 mė 16:24

Kalimtar Maska e Docteur
    Anėtarėsuar
    10-03-2012
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    53
    Jo pikerisht ajo e dashur,sepse skam nerva te vij tju mesoj kulturen njerzve thjesht me bo pak muhabet,ama sjam me nerva por dyta e dite ne forum me acarojne aman,sdi tani une ca te bej,skam kohe te ha buke jo te rri ne 100 forume...si shume nga kta....gjithsesi per disa....po ca te them per veten vec se jetoj ne france dhe stud punoj etj...fundja prezantimet behet me kalimin e kohes ns me jepet deshira

pershendetje tanve dhe nje here,adminit te forumit dhe cerrave te tjere...

@gloreta doja te thoja se me ke shkruar dhe me ke fshire postimen , ky ishte ni gabim i yti dhe ne fakt se dija qe ti ishe ne kte forum,se sdo kisha ardhe fare ( gjithnje nese je ti gloretale ) ska te drejte askush te me fshi shkrimet ose te me detyroje te shkruaj sic doni ju por thjesht dua te them se ju ngelni nje person vl
    gloreta dhe nje gje ns je ajo gloreta qe njihja une,doja te thoja mjaft me zgjuarsite dhe lajkat tua se je vertet e rendomte po te te njihnin si te njoh une askush sdo te fliste ... me vjen keq per gjuhen shqiper dhe kulturen se kam lind atje,por me njerez si ti ste lini te qete kudo qe te shkosh

klm mq ra fjala fshije gjithe se ma nxorre prej qejfi

admin i ketij forumi qa ben me vlla qe le lloj lloj njeriu me u marre me kte gje

ja kete po mendoja

Citim Postuar mė parė nga Docteur Lexo Postimin
    Jo pikerisht ajo e dashur,sepse skam nerva te vij tju mesoj kulturen njerzve thjesht me bo pak muhabet,ama sjam me nerva por dyta e dite ne forum me acarojne aman,sdi tani une ca te bej,skam kohe te ha buke jo te rri ne 100 forume...si shume nga kta....gjithsesi per disa....po ca te them per veten vec se jetoj ne france dhe stud punoj etj...fundja prezantimet behet me kalimin e kohes ns me jepet deshira
    kur me acarrojne (gje qe nuk ndodh) une dal nga kompiuteri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 15-03-2012 mė 06:08
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Kalimtar Maska e Docteur
    Anėtarėsuar
    10-03-2012
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    53
    fundja beni ca doni aman se e kam thene dhe me lart dhe e them prape....se vec ktu ku flitet shqip shoh budalleqe te tilla,jo pse kshu jo pse aty mos bej kte...puf aman thua ti se jeni tu gjet antar per vota ne pushtet

Kalimtar Maska e Docteur
    Anėtarėsuar
    10-03-2012
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    53
    thyrsti jo moj se dal prej pc kur acarohem ok kjo gje kalohet,por ama kur te ndalojne lirine e fjales uhmm kjo gje seshte fort e mire....se i bie sikur te jesh ne burg dhe mos kesh te drejte te flasesh thjesht qa te kerkojne hell nooooooo

Kalimtar Maska e Docteur
    Anėtarėsuar
    10-03-2012
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    53
    @ Gloreta

skam asgje personale sepse smerrem me njerez te tille,por thjesht ste lene te qete ne punen tende aman

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Skam lene gisht pa prere ,gervishtur ,vrare
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sa po me tundon ajo copa tortes ....

Faqja 97 prej 101 FillimFillim ... 47879596979899 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •