Postuar mė parė nga thirsty edhe mua perse me kopjon cfare kem ne? o.O atehere qenka faji yt
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar mė parė nga maryp jam vizituar, me ka thene qe nuk ben me pershendetje dhe per ty toni hahahaha qka nuk ben me moj ......
Postuar mė parė nga maryp atehere qenka faji yt : ( ehhh maryp, me jep leke me mire se sa te me japesh nje dreke maryp, te pelqen kjo? :-)
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga toni54 hahahaha qka nuk ben me moj ...... koka. eshte per tu pre Postuar mė parė nga thirsty ehhh maryp, me jep leke me mire se sa te me japesh nje dreke maryp, te pelqen kjo? :-) pse mo thirsty, kaq shume ha ti?' ps. e bukur ajo lart
Postuar mė parė nga maryp koka. eshte per tu pre pse mo thirsty, kaq shume ha ti?' ps. e bukur ajo lart hahahahhaha a qe ta zevendsosh me plastikes ...me fare ske dhimbje....
Postuar mė parė nga maryp koka. eshte per tu pre : pse mo thirsty, kaq shume ha ti?' ps. e bukur ajo lart e di, mua me pelqeu maryp, ha pak une........thash te perfitoja nga ty haha, po mendoj cpo mendon maryp
Postuar mė parė nga toni54 hahahahhaha a qe ta zevendsosh me plastikes ...me fare ske dhimbje.... fiks fare toni, te pakten me ate te plastikes nuk mendoj me e keshtu as nuk ndjej me dhibje Postuar mė parė nga thirsty e di, mua me pelqeu maryp, ha pak une........thash te perfitoja nga ty haha, po mendoj cpo mendon maryp thirsty deri ne 10 euro ha sa te duash sipas teje ca po mendoj?
Postuar mė parė nga maryp fiks fare toni, te pakten me ate te plastikes nuk mendoj me e keshtu as nuk ndjej me dhibje thirsty deri ne 10 euro ha sa te duash sipas teje ca po mendoj? nuk e di, mbase dicka qe ka te beje me dreken, parate, perfitimin maryp, why so cheap? vetem 10 euro?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 27-02-2012 mė 06:53
Postuar mė parė nga thirsty nuk e di, mbase dicka qe ka te beje me dreken, parate, perfitimin maryp, why so cheap? vetem 10 euro? ahahahah e mire ha sa te duash se nuk jam kurnace jo , maksimumi po nuk me dolen leket , paguan ti
Postuar mė parė nga maryp ahahahah e mire ha sa te duash se nuk jam kurnace jo , maksimumi po nuk me dolen leket , paguan ti me thauj sa lek ke po mendoj pse nuk iki te shkoj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 27-02-2012 mė 07:06 Arsyeja: :p
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt