Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të rikthehet dënimi me vdekje?

Votues
72. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

48 66.67%
  • JO

24 33.33%
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 95
    seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    e ke pyetur vehten se perse ne vendet e zhvilluara veriore te Evropit ligjet jane me te egra dhe me te forta se ne pjesen tjeter te kontinentit .....????

e ke pyetur ndonjehere vehten se perse pikerisht vendet me te zhvilluara te Evropit te cilat kane pase ekzekutimet me ekzemplare njerezit jane me te edukuarit dhe me te civilizuarit .....????

e ke pyetur vehten se perse policite e ketyre vendeve te zhvilluara oksidentale, aktualisht, drurin e kane me te eger se ne vendet e tjera te kontinentit ....????

e ke pyetur vehten se nese nuk do te ishin aplikuar keto denime ekzemplare a do te ishte valle sot ky Evrop per te cilen po humbim kohe ....????

ketu nuk po flitet per ishullin e Utopias por po flitet per faktin se zhvillimi dhe civilizimi i njerezimit ka kaluar neper disa lloje procesesh te domosdoshme ......

pra, ketij diskutimi i kam ndenjur edhe une ..... une nuk e di nese ti e ke lexuar mesazhin tim me "syrin me xham apo xham" ......

.

me fal ku e kishe fjalen????? Ti a po argumenton mbi komentin tim, apo.......???????
    Une komentin tend NUK e kam lexuar, por ti e paske lexuar timin dhe duket qarte qe nuk e paske kuptuar.
    Ergo cogito, ergo sum!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga qerosi Lexo Postimin
    me fal ku e kishe fjalen????? Ti a po argumenton mbi komentin tim, apo.......???????
    Une komentin tend NUK e kam lexuar, por ti e paske lexuar timin dhe duket qarte qe nuk e paske kuptuar.
    po nqse se nuk e ke lexuar atehere cfare dreqin ke qe leh me kot, ham ham .... ??!!

lexo perpara se te lehesh kot ....!!

Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 14-02-2012 më 11:50
    "They will not control us, We will be victorious"

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Sherri per 500 leket e ashensorit, vritet 62-vjecari

Klodiana Kotorri

Pagesa mujore per ashensorin eshte bere shkak per konfliktin mes fqinjeve qe perfundoi me bresheri plumbash mbi nje cift bashkeshortesh njeri prej te cileve humbi jeten. Ngjarja ndodhi mesditen e djeshme ne lagjen “Apolonia” ne Fier kur Nasi dhe Angjelina Mema te moshes 62 vjecare jane qelluar me arme zjarri. Per pasoje ka mbetur i vdekur ne vend Nasi Mema, ndersa bashkeshortja e tij ndodhet ne gjendje te rende ne spital. Policia e Fierit mberriti menjehere ne vendngjarje per te sqaruar rrethanat. Nga hetimet e para dyshohet se autori i dyshuar i ngjarjes eshte 30-vjecari Oltjon Toro, i cili u largua me shpejtesi pas krimit. Policia ka shpallur ne kerkim te dyshuarin ndersa beri te ditur se viktima ishte administrator i pallatit dhe kerkonte pagesen mujore te ashensorit.

Konflikti

Konflikti mes fqinjeve te nje pallati ne lagjen “Apolonia” ne Fier kishte nisur prej dites se premte per pagesen mujore prej 5 mije lekesh te vjetra per ashensorin e pallatit. Mesohet se 62-vjecari, Nasi Mema, administratori i pallatit, kishte nisur te mblidhte pagesat mujore per mirembajtjen e ashensorit. Ai u ka kerkuarve banoreve te pallatit shume prej 5 mije lekesh te vjetra, gje e cila eshte kundershtuar nga njeri prej tyre. Oltjon Toro nuk ka pranuar te paguaje parate per mirembajtjen e ashensorit dhe pastertine e pallatit ku banonte. Mes administratorit dhe banorit te pallatit te cilet ishin fqinj me njeri-tjetrin nisi nje debat i ashper. Rreth ores 13:30 te dites se djeshme Nasi Mema ndodhej ne apartamentin e tij kur Oltjon Toro i shoqeruar nga nje tjeter person ka trokitur ne deren e tij. Ne momentin qe 62-vjecari ka hapur deren eshte perballur me bresheri plumbash. Pas tij ndodhej e shoqja e cila nuk ka mundur tu shpetoje plumbave.

Policia

Ne vendngjarje mberriten forca te shumta policie te cilat bene te ditur se Nasi Mema nderroi jete ne vend ndersa bashkeshortja e tij u transportua ne spital ne gjendje te rende. Policia nuk e ka pasur te veshtire te identifikoje autorin pas deklarimeve te banoreve te pallatit te cilet u shprehen se viktima kishte konflikt mes fqinjin e tij Oltjon Toro. Ky i fundit u largua pas krimit bashke me nje tjeter person i cili e shoqeronte. Burime nga policia thane se pas hetimeve te para u be i mundur zbardhja e plote e ngjarjes ndersa u shpall ne kerkim autori i dyshuar i ngjarjes. Sipas banoreve te pallatit mes dy fqinjeve kishte pasur edhe me pare konflikte per shkak se Toro nuk pranonte te paguante detyrimet mujore per mirembajtjen e pallatit.

http://www.kohajone.com/zarticle.php?id=64065

.

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    tjeter vrasje per hic gje .... vetem denimi me vdekje e ve ne vije kete vend ....

.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Eh, fatkeqesisht i ben tjeterkush ligjet e shtetit tone.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    denimi me vdekje ekziston..
    psh dritan dajto-shullazet e indrit dokle caush ledio ruc-arapet te vrasin kur te duan..
    edhe edvin ruco ngjeli e disponon te drejten per te vrare..
    mbledh mijra zagare e i leshon si barbare te rrahin kafsherisht polic e shtet.. dhe nga kjo i merr ..i fiton te vrare ca vet..as sa i duhen.. per parti te vet.. qe te haj ***..disa vjet..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Brari ka te drejte denimi me vdekje ekziston akoma ne Shqiperi..... ai vetem sa eshte ngrire si denim sepse keto k*rvat e evropit e kane vene si kusht integrimi. Por ne do te jemi jashte evropit edhe per shume kohe keshtu qe, duhet rikthyer me shpejtesi denimi me vdekje per keta KRIMINELE qe po terrorizojne tere Shqiperine edhe per motivet me ordinere.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    mwzue
    e ke pyetur vehten se perse ne vendet e zhvilluara veriore te Evropit ligjet jane me te egra dhe me te forta se ne pjesen tjeter te kontinentit .....????

e ke pyetur ndonjehere vehten se perse pikerisht vendet me te zhvilluara te Evropit te cilat kane pase ekzekutimet me ekzemplare njerezit jane me te edukuarit dhe me te civilizuarit .....????

e ke pyetur vehten se perse policite e ketyre vendeve te zhvilluara oksidentale, aktualisht, drurin e kane me te eger se ne vendet e tjera te kontinentit ....????

e ke pyetur vehten se nese nuk do te ishin aplikuar keto denime ekzemplare a do te ishte valle sot ky Evrop per te cilen po humbim kohe ....????

ketu nuk po flitet per ishullin e Utopias por po flitet per faktin se zhvillimi dhe civilizimi i njerezimit ka kaluar neper disa lloje procesesh te domosdoshme ......

pra, ketij diskutimi i kam ndenjur edhe une ..... une nuk e di nese ti e ke lexuar mesazhin tim me "syrin me xham apo xham" ......

.
    mesues me duket se ket radh ke ngel ti ne vjeshte, sipas ligjit norvegjez ai personi qe vrau 90 veta rrezikon vetem 16 vjet burg
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Sherri per 500 leket e ashensorit, vritet 62-vjecari

Klodiana Kotorri

Pagesa mujore per ashensorin eshte bere shkak per konfliktin mes fqinjeve qe perfundoi me bresheri plumbash mbi nje cift bashkeshortesh njeri prej te cileve humbi jeten. Ngjarja ndodhi mesditen e djeshme ne lagjen “Apolonia” ne Fier kur Nasi dhe Angjelina Mema te moshes 62 vjecare jane qelluar me arme zjarri. Per pasoje ka mbetur i vdekur ne vend Nasi Mema, ndersa bashkeshortja e tij ndodhet ne gjendje te rende ne spital. Policia e Fierit mberriti menjehere ne vendngjarje per te sqaruar rrethanat. Nga hetimet e para dyshohet se autori i dyshuar i ngjarjes eshte 30-vjecari Oltjon Toro, i cili u largua me shpejtesi pas krimit. Policia ka shpallur ne kerkim te dyshuarin ndersa beri te ditur se viktima ishte administrator i pallatit dhe kerkonte pagesen mujore te ashensorit.

Konflikti

Konflikti mes fqinjeve te nje pallati ne lagjen “Apolonia” ne Fier kishte nisur prej dites se premte per pagesen mujore prej 5 mije lekesh te vjetra per ashensorin e pallatit. Mesohet se 62-vjecari, Nasi Mema, administratori i pallatit, kishte nisur te mblidhte pagesat mujore per mirembajtjen e ashensorit. Ai u ka kerkuarve banoreve te pallatit shume prej 5 mije lekesh te vjetra, gje e cila eshte kundershtuar nga njeri prej tyre. Oltjon Toro nuk ka pranuar te paguaje parate per mirembajtjen e ashensorit dhe pastertine e pallatit ku banonte. Mes administratorit dhe banorit te pallatit te cilet ishin fqinj me njeri-tjetrin nisi nje debat i ashper. Rreth ores 13:30 te dites se djeshme Nasi Mema ndodhej ne apartamentin e tij kur Oltjon Toro i shoqeruar nga nje tjeter person ka trokitur ne deren e tij. Ne momentin qe 62-vjecari ka hapur deren eshte perballur me bresheri plumbash. Pas tij ndodhej e shoqja e cila nuk ka mundur tu shpetoje plumbave.

Policia

Ne vendngjarje mberriten forca te shumta policie te cilat bene te ditur se Nasi Mema nderroi jete ne vend ndersa bashkeshortja e tij u transportua ne spital ne gjendje te rende. Policia nuk e ka pasur te veshtire te identifikoje autorin pas deklarimeve te banoreve te pallatit te cilet u shprehen se viktima kishte konflikt mes fqinjin e tij Oltjon Toro. Ky i fundit u largua pas krimit bashke me nje tjeter person i cili e shoqeronte. Burime nga policia thane se pas hetimeve te para u be i mundur zbardhja e plote e ngjarjes ndersa u shpall ne kerkim autori i dyshuar i ngjarjes. Sipas banoreve te pallatit mes dy fqinjeve kishte pasur edhe me pare konflikte per shkak se Toro nuk pranonte te paguante detyrimet mujore per mirembajtjen e pallatit.

http://www.kohajone.com/zarticle.php?id=64065

.
    Mekat, mekat, mekat.
    Zemerngushtesia mungesa e kultures per te jetuar ne shoqeri te ndertuar mbi ligje i shpie keta krijesa te perendise ne makabritet, ne c'njerezim.
    Ndricoje o Zot mendjen e shqiptarit!
    Amin!
    Paqe!

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    duke i ndenjur temes tende, civilizimit te Europes, dua te te kujtoj se jane pikerisht vendet e evropit te civilizuar te cilet kane perdorur metodat me te tmerrshme per ekzekutimin e njerezve ...... dhe civilizimi ka ardhur edhe nga keto metoda praktike .... "kush e kruan ka fund te tmerrshem" ..... si pershembull:

Past methods : Boiling · Breaking wheel · Burning · Crucifixion · Crushing · Disembowelment · Dismemberment · Drawing and quartering · Execution by elephant · Flaying · Impaling · Sawing · Slow slicing
    ___http://en.wikipedia.org/wiki/Dismemberment

te wikipedia gjen material sa te duash ...... hidhi nje sy nqse ke pak kohe .....

.
    Nese ju referohesh te kaluares,denimi me vdekje eshte lloji me i vjeter i denimit ne historine e se drejtes penale dhe normale eshte perdorur gjithandej.
    Po sod ne sa vende te Evropes njihet denimi me vdekje?

P.S.Per temen jam kunder,per shume arsye......Dhe ne Shqiperi nuki jan fajet te ligjet por te zbatimi i tyre si rredhoj e kesaj do ishte shume e rrezikshme dhe ky lloj i denimi

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •