Vetem per pedofilat dhe abuzuesit e grave!
PO
JO
Vetem per pedofilat dhe abuzuesit e grave!
denimi me vdekje po zbatohet dita dites duam apo nuk duam ne, puna eshte se keta kriminelat mire qe po vriten me njeri tjetrin por duhet te sterviten ca me teper qe mos te rikoshojne plumbat dhe vrasin edhe te pafajshmit
duke i ndenjur temes tende, civilizimit te Europes, dua te te kujtoj se jane pikerisht vendet e evropit te civilizuar te cilet kane perdorur metodat me te tmerrshme per ekzekutimin e njerezve ...... dhe civilizimi ka ardhur edhe nga keto metoda praktike .... "kush e kruan ka fund te tmerrshem" ..... si pershembull:
Past methods : Boiling · Breaking wheel · Burning · Crucifixion · Crushing · Disembowelment · Dismemberment · Drawing and quartering · Execution by elephant · Flaying · Impaling · Sawing · Slow slicing ___http://en.wikipedia.org/wiki/Dismemberment
te wikipedia gjen material sa te duash ...... hidhi nje sy nqse ke pak kohe .....
.
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 11-02-2012 më 08:42
"They will not control us, We will be victorious"
PO
-Per pushtetaret qe nuk respektojne postin
-Per pedofila dhe abuzes sexi
-Per vrasesit serial
Denimi me vdekje duhet te jete ligj ne fuqi sepse ka kriminele qe e meritojne plumbin.
Te denosh dike per krim/krime te renda me burgim te perjetshem eshte vuajtje shume e rende,por ka nje problem me ate burgim per jete.
Shteti do e mbaje pleren ne burg dhe do harxhoje leke per ushqim,per korrent,uje,personelin qe do e ruaje,
etj.Per 30+ vjet qe ai do rrije ne burg eshte harxhim nga fondi i taksave qe njerezit
qe punojne paguajne per keto plera qe te mbajne veten gjalle.
Pse taksa pagusit duhet te paguajne 30 vjet apo me shume,per nje kafshe me fytyre njeriu ne burg.Sikur shpenzimi total qe behet per nje te burgosur eshte
supozojme 1000 euro/vit,atehere per 30 vjet= 30 mije euro te paguar nga njerezit qe punojne dhe paguajne taksat.
Burgjet financohen nga taksat e njerzve qe punojne.
Atehere i bie,me mire futi 3 plumba(1 plumb=50 leke x 3 = 150 leke)
varrose si qen se e meriton.varrimi 200 leke.Subtotali i bie 350 leke+Kosto e gjykates
para te harxhuara per gjykimin e tij,jane paguar prokurore/avokate/hetusa etj.
I bie me lire keshtu se sa ta mbash gjithe jeten ne burg dhe taksa paguesit te paguajne per kafshen ne burg.
Me mire beji nje gjyq te shpejte nje ditor dhe te nesermen futi plumbin dhe be done with it.Plera anyway,si duhen kujt.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
denimi me vdekje nuk eshte zgjidhje, e vetmja zgjidhje eshte denimi i drejte dhe jo "amnistite e Presidentit me rastin e festave" ,apo lejet qe u japin drejtoret e Burgjeve.Zgjidhje eshte pastrimi i sistemit gjyqesor nga monstrat e koruptuara dhe marja ne mbrojtje e atyre qe ndihen te kercenuar.Denimi kapital nuk eshte zgjidhje!
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Po ju te ameriqes se keni pare ndonjehere ate filmin ''the life of David Gale'' , apo ju pelqejne me shume ata filmat me iron man-a dhe batman-a ?
Shifeni , shifeni se mbase edhe mesoni ndopak se pse capital punishment ne sistemet shoqerore te sotme eshte gabim te aplikohet.
Kurse juve te shqiperise eshte e kote tju sugjerosh dicka. Ju jeni akoma mbrapa botes ne aspekte te tilla.
E tha mire ai albanologu. Njerez te eger.
Kur me siper permenda SHOQERINE E CIVILIZUAR nuk iu referova koherave barbare, dhe historise se shkuar. Kjo shoqeri e sotme nuk bazohet ne ate te shkuaren, paqka se eshte nje pjelle e E MIRE e saja (pra kane mesuar nga huqet e te kaluares). Pastaj zoteria juaj akoma viktime e se shkuares eshte???????? Pastaj une nuk iu referova te gjithe shoqerise boterore apo njerezore, por kjo qe ne sot e quajme TE CIVILIZUAR (me teper Europiane), pra norme!!! Hiqi kesaj shoqerie, vlerat njerezore, normat, ligjet e njerezishme dhe principet, dhe do ti kthehesh atyre koherave qe citon ti. Une nuk permenda nje shoqeri UTOPIANE (te persosur), por kjo qe na ben te jemi njerez e te sillemi si te tille!! A ka te meta kjo shoqeri??? Po!!! Por a duhet ti shtojme denimin me vdekje qe ta riparojme???????
Denimi me vdekje i perket atyre koherave dhe metodave gjakatare te lartpermendura, dhe jo kesaj kohe qe ne jetojme sot.
Ti je pro apo kundra denimit me vdekje?????? Dhe mundohu te argumentosh me inteligjencen tende dhe jo me plegjurizem.
Ndryshuar për herë të fundit nga qerosi : 12-02-2012 më 02:06
Ergo cogito, ergo sum!
e ke pyetur vehten se perse ne vendet e zhvilluara veriore te Evropit ligjet jane me te egra dhe me te forta se ne pjesen tjeter te kontinentit .....????
e ke pyetur ndonjehere vehten se perse pikerisht vendet me te zhvilluara te Evropit te cilat kane pase ekzekutimet me ekzemplare njerezit jane me te edukuarit dhe me te civilizuarit .....????
e ke pyetur vehten se perse policite e ketyre vendeve te zhvilluara oksidentale, aktualisht, drurin e kane me te eger se ne vendet e tjera te kontinentit ....????
e ke pyetur vehten se nese nuk do te ishin aplikuar keto denime ekzemplare a do te ishte valle sot ky Evrop per te cilen po humbim kohe ....????
ketu nuk po flitet per ishullin e Utopias por po flitet per faktin se zhvillimi dhe civilizimi i njerezimit ka kaluar neper disa lloje procesesh te domosdoshme ......
pra, ketij diskutimi i kam ndenjur edhe une ..... une nuk e di nese ti e ke lexuar mesazhin tim me "syrin me xham apo xham" ......
.
"They will not control us, We will be victorious"
Krijoni Kontakt