Close

Rezultati i Sondazhit: Cila parti do të fitojë në zgjedhjet e ardhshme?

Votues
70. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • 1. LDK

2 2.86%
  • 2. AAK

5 7.14%
  • 3. Vetëvendosje

36 51.43%
  • 4. PDK

18 25.71%
  • 5. Ndonjë tjetër ( mundësisht trego shkakun )

9 12.86%
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 112
    i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    E ju z Adem, keni votu nje here a tri? Pyeta se ju keni tri llogari dhe natyrisht qe keni te drejte te votoni... Por pastaj sondazhi nuk eshte i besueshem.....
    Haha Anita, z. Adem nga shkrimet e tije te postuara nuk me doket qe eshte me py-dy- kyn, besoj qe vetem nje here ka votuar. Nga 3-10 here votoni ju elektorati i Pdk.
    Nese zgjedhjet do te mbahen pas lirimit te R. Haradinajt nga burgu i Hages, sigurisht qe ai do te jete kryeminister. Eshte njeriu qe fitoi luften , fitoi edhe ne paqe, ia zbardhi fytyren Uçk-se edhe në Hagë. Njerez te tille i duhen vendit.
    Jo rastesisht eshte i riburgosur tani kur ne kurriz te Kosoves po behen pazarlleqe, ata politikan vendor dhe te huaj qe ia rimontuan burgosjen e dyte e kan ditur fort mire se po te ishte Rambo ne Kosove nuk do lejonte qe gjerat te rridhnin keshtu siq po rrjedhin sot.
    Udheheq politike te djathte pro perndimore, eshte njeri qe per interesa te vatanit i jep flaken shtepise i pari, i deshmuar ne lufte dhe ne paqe.
    Eshte e mundur qe Thaci me Pacollin e disa krimba te tjere te bejne ndonje rremuje ne menyre qe zgjedhjet te mbahen para lirimit te R. Haradinit, sepse kjo eshte menyra e veteme qe do i mbante ata ne pushtet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lordlover : 22-04-2012 më 07:32

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Ka që thonë se sivjet do të mbahen zgjedhje të parakohshme në Kosovë, por kjo nuk është e rëndësishme, sepse, në mos sivjet vitin e ardhshëm do të mbahen.

Për cilën parti do të votonit?
    Me ata para harxhime qe do te behen per zgjedhje te parakoheshme , ne te investojne ne hapjen e vendeve te punes ,se sa te ju bejme qefe politikaneve shqipefolesa dhe amerikes, sa here qe te ju duhen sherbyese nderon politika.

C'fare do qe te beje popilli ,c'fare do politikami qe te votoje populli ,prape betimin duhet ta jape para amerikes dhe BE .

Behuni popull intelegjente ,dhe mos i jepni shume rendesi kesaj politikes ,te cilen amerika munde ta nderoje per mbrenda nates .
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 23-04-2012 më 23:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Ato thënje të mendboshëve gjhithmonë dalin në skenë,kur janë para ndonjë çështjeje të rëndë,që s'duan ta zgjidhin vetë ata sepse u duhen për çaste të caktuar dhe ta hutojnë popullin.Zgjedhjet janë lojërat e POLITIKKUAJVE!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Krejt qka kan votu per VV ketu asnje skan drejt vote ne KS
    - hahahahahahhaahhahaha, po qysh ja ke qelluar
    Vv - Palaço+LISBA :D

1. LDK 0, 0%

2. AAK 4, 5.33%

3. Vetëvendosje 43, 57.33%

4. PDK 20, 26.67%

5. Ndonjë tjetër ( mundësisht trego shkakun ) 8, 10.67%
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    INPO: PDK shkelësja më e madhe e fushatës në Ferizaj
    http://www.kohaditore.com/?page=1,13,97303

.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Lordlover Lexo Postimin
    Haha Anita, z. Adem nga shkrimet e tije te postuara nuk me doket qe eshte me py-dy- kyn, besoj qe vetem nje here ka votuar. Nga 3-10 here votoni ju elektorati i Pdk.
    Nese zgjedhjet do te mbahen pas lirimit te R. Haradinajt nga burgu i Hages, sigurisht qe ai do te jete kryeminister. Eshte njeriu qe fitoi luften , fitoi edhe ne paqe, ia zbardhi fytyren Uçk-se edhe në Hagë. Njerez te tille i duhen vendit.
    Jo rastesisht eshte i riburgosur tani kur ne kurriz te Kosoves po behen pazarlleqe, ata politikan vendor dhe te huaj qe ia rimontuan burgosjen e dyte e kan ditur fort mire se po te ishte Rambo ne Kosove nuk do lejonte qe gjerat te rridhnin keshtu siq po rrjedhin sot.
    Udheheq politike te djathte pro perndimore, eshte njeri qe per interesa te vatanit i jep flaken shtepise i pari, i deshmuar ne lufte dhe ne paqe.
    Eshte e mundur qe Thaci me Pacollin e disa krimba te tjere te bejne ndonje rremuje ne menyre qe zgjedhjet te mbahen para lirimit te R. Haradinit, sepse kjo eshte menyra e veteme qe do i mbante ata ne pushtet.
    Jo jo seshte me PDK-n sagllame po i ka tri llogari ne forum dhe nga te triat ka te drejte te votoj.

Jo po ky eshte forum se ne zgjedhje reale skeni shanse me fitu hahaha. Aty na votojme jo 3 po 300 here. Vete lexuesin sa here ka votu ne zgjedhjet e fundit.

Ramushi eshte nder njerzit publik qe i cmoj ma shume. Po nese flitet per korrupsion e ksi gjana tjera qeveria e tij ska qene hic ma e mire se kjo e Thaqit. Qyyyyyyyy.... kjo bile eshte shume shume ma e mire se gabim e thashe ate fjaline.

Ndersa per te bemen e tij per vatanin e respektojne te gjithe jo vetem ti e une. Jo vetem ate por gjithe familjen Haradinaj. Jane emblematike..
    AUTOCHTHONOUS

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Jo jo seshte me PDK-n sagllame po i ka tri llogari ne forum dhe nga te triat ka te drejte te votoj.

Jo po ky eshte forum se ne zgjedhje reale skeni shanse me fitu hahaha. Aty na votojme jo 3 po 300 here. Vete lexuesin sa here ka votu ne zgjedhjet e fundit.

Ramushi eshte nder njerzit publik qe i cmoj ma shume. Po nese flitet per korrupsion e ksi gjana tjera qeveria e tij ska qene hic ma e mire se kjo e Thaqit. Qyyyyyyyy.... kjo bile eshte shume shume ma e mire se gabim e thashe ate fjaline.

Ndersa per te bemen e tij per vatanin e respektojne te gjithe jo vetem ti e une. Jo vetem ate por gjithe familjen Haradinaj. Jane emblematike..

anite340, t'lutem vota eshte e fsheht dhe s'duhet ba publike

Keshtu tash nje mendim timin sa kam mund me i pa kandidatet per kryetar komune ne ferizaj.

Mos ti marrim partite ti marrim vetem personat individual kandidatet qe po konkurojn per kete gare.
    Kandidati i pdk-se ishte njeri me te miret nder te tjeret. I AAK-s nuk eshte person stabil. I vetvendosjes nuk dinte se qfar fliste apo ku ti lidhte koken dhe qfar fliste.

I LDK-se tamam stil tipik komunist. I Akr-se nje person qe e kesh shokun e vet as ai nuk eshte gja me i mire.

Keshtu me stabili dhe me i qeti ishte ky i PDK-se dhe jam shume i sigurt qe do te mund ti fitoj zgjedhjet pa balotazh dhe pa ndonje koalicion lokal qeverises.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Vetevendosje ish dal pas LDD-se.

Ashkalite ishin ka shkojne ne balotazh me vetevendosjen per vend te parafundit.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk jam aq ne dijeni,por sapo degjova rastesishte lajmet,si ore njerez te marre nga dy here kane votuar !

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •