1. LDK
2. AAK
3. Vetëvendosje
4. PDK
5. Ndonjë tjetër ( mundësisht trego shkakun )
pdk mo se na lodhet ska zgjedhje harrone ju vetfundosje![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
E ju z Adem, keni votu nje here a tri? Pyeta se ju keni tri llogari dhe natyrisht qe keni te drejte te votoni... Por pastaj sondazhi nuk eshte i besueshem.....
Meqe ra fjala une do te votoje per PDK. Jam e vetdijshme qe mund te kishin bere me shume sa ishin ne pushtet , por gjithashtu jam shume e vetedijshme se nuk ka me te mire momentalisht ne skenen politike ne Kosove
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 13-02-2012 më 05:01
AUTOCHTHONOUS
Hiliganet, anti perendimoret eshte shume e pakuptim qe te fitojn. Realisht keta te vetevendosjes indirekt i kane duart e perlyera me gjak per shkak te vrasjes se dy djemeve te rinje ne protestat e organizuara nga ta.
Fitorja e tyre nuk do ndodhte, keta padyshim do ken renje, sepse partia nuk mbahet me disa huligan dhe sjellje banditeske, me njerz te mitur.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
A ja keni pa fetyren Glaukut edhe afi shokut te Rada Trajkovicit..! Kur folin para kamaerave ne konference per shtyp thu ti mbledhje e partizaneve bre kllosharet banesave.
Kur folin per patriotizem ta merr mendja ta merr mendja qe asnje nga ta se ka as te lejushmd te marr pjese ne lufte hahahahaa, me nostaligji folin.
Po nime, pothuajse edhe elektoratin si vetin e kane, te pa menqur dhe lehtesisht te manipulueshem.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Do dal por do bej te pavlefshme voten time.
Me kete klase politike qe kemi si pozite si opozite nuk e meriton asnje te votohet.
Krijoni Kontakt