Close

Rezultati i Sondazhit: Nese do te behehsin zgjedhje te parakohshme, ke do te votonit?

Votues
17. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PD

5 29.41%
  • PS

3 17.65%
  • Nje parti tjeter

9 52.94%
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
  1. #-9

Nese do te beheshin zgjedhje te parakohshme ke do te votonit?

Nese ne Shqiperi do te beheshin zgjedhje te parakohshme ne vjeshte te ketij viti, per cilen force politike do te votonit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 09-02-2012 mė 17:31

2. #-8
    Me 5 vota do shkohet ne votime ?

sdq

PS-ja sa te kete Ramicin ne krye nuk e shef poziten me sy.

Qari i Saliut te rri edhe ca kantidatura te tjera. Shiko kur ta coje moshen e pencioni 90 vjec.

Nuk ka cfar te beje, prej hallit e ka, dikush duhet ta udheheqe kete pis milet
    Revolution 1848

3. #-7
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Nese ne Shqiperi do te beheshin zgjedhje te parakohshme ne vjeshte te ketij viti, per cilen force politike do te votonit?

Evropa ka krize ekonomike , dhe nje numer shume i madhe i njeresve te mencur ,intelegjente munde te jesin pa pune , dhe une mendoje se shqipetaret nuk duhet te merren me keta lopare si ne Maqedoni , Shqiperi ose ne Kosove ,ne politiken shqipetare ,pore ne shqipetaret duhet te uhazojme njeres si gjermane ,anglese ,francese ,ne evrope per te na udhehequr . Per 20 vjetetet e kaluara mbas shkaterimit te komunizmit ,po thuaj se c'do shqipetare pake ashume i shkolluare i ka shty gishtat ne politike , dhe ska pasur rezultate pozitive vetem kriminalizim, korrupcion, tradheti, vuatje varferi etj.etj. Me nje fjale shqipetaret duhet te administrohen minimum nja 20 vjete nga evropianet .

Personalishte kame qene qe edhe lufte kurre te bejme ne shqipetaret ,duhet te uhazojme ushtare te profesionalizuare ELITE ,FRANCEZE ,OSE GJERMANE ,dhe te vine ta kryejne punen me pagese ,s'ka nevoje ase ti ushqejme ,sepse ata elita jane gjarperinje elite nuk kerkojne pension nga ne ose previlegje ,e kryejne pune dhe e marrin pagesen .

Ne shqipetaret ne pergjithesi kishim nevoje per ndihme ne lufte dhe s'ka asgje te keqe te kerkojme ndihme edhe ne paqe .

Une mendoje se duhet te uhazohen njeres elite intelegjente politike ,dhe te instalohen ne Tirane ,Tetove, dhe Prishtine ,qe te dalim nga kriza e identitetit ,politikes dhe ekonomise , per ndryshe me keta zagaret tane qe i kishim dhe i kemi per 20 vjete vetem se shkojme nje hape para dhe tre mbrapa .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 25-03-2012 mė 20:59

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    PS do votoja, se tani, keta te PD-se kan qen goxha ne pushtet dhe jan ngop me te vjedh, do ju jepja rastin dhe ketyre te PS-se te rrinin disa vjet ne pushtet se jan boshatisur ato llogarit bankare

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    une jam pak konfuzed. per ke ps- pd apo te tjera e keni ju i nderuar? per ato te shqiperis, kosoves maqedonis apo malit te zi? se kam votuar para kohe me duket. te me falni

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •