Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Dhe pak te eger jemi, dhe eshte tamam ashtu sic thote ky qe eshte me shume fasada qe eshte ndryshe, se egersia ekziston kudo. Thjesht nuk kemi mbase ate kulturen e te thenit te lutem, me fal e faleminderit per cdo gje, por egersia eshte njesoj besoj ne cdo vend te botes se gjithandej ka inate, rivalitet xhelozi etj etj
    pse mor vlla shkon deri ne shqiperi ky,
    pak probleme shoqerore dhe politike ka italia psh, pak injorance dhe korrupsion deri ne nivelet me te larta, me popull i ndyre dhe me ta futur qe jane ata dhe popujt rreth nesh. Ka aq korrupsion dhe situata absurde jashte shtetit saqe shume here kam menduar se sa mire jemi ne ketej.

Pa hyre fare ne detaje se kush eshte roberti, le te jete kush te doje,
    kur thote qe nuk do jetonte ne shqiperi se do cmendej e vetmja pergjigje qe do me vinte natyrshem do ishte "kujt i plasi trapi se nuk jeton dot ti ne shqiperi"
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 09-02-2012 më 10:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Zoti Elsje shpreh pikpamjet e tij. Une nuk jam avokati i tij, por kam respekt per kete njeri i cili ka dhene nje kontribut real dhe shume te madh ne dobi te Shqiperise.
    Sikur te kishim edhe ca miq te tjere si ai , do na donte e do na respektonte Bota edhe me shume.
    Ne fakt une nuk i gjykoj fare te tepruara analizat e tij ne lidhje me shqiptaret dhe Shqiperine. Nga kendveshtrimi i tij ai ka te drejte kur ben vleresimet. Nuk jemi njerez te eger sigurisht, por tonet me te cilat bisedojme jane te ashpra, krahasuar me elokuencen europiane te komunikimit. Ne ende edhe per shume vjet do te vazhdojme te mos e kemi ne fjalorin e te folmes se perditeshme fjalen ; zonje e zoteri sa here i drejtohemi dikujt. Le te me thote dikush nga ju qe jetoni jashte Shqiperise, ne cilin shtet tjeter te europes kjo fjale mungon?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •