Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Fotoja e Rugovës u hoq për të respektuar ligjin në fuqi!

Kërkesës së LDK-së për kthimin e fotos së lideri të saj historik në sallën e mbledhjeve të Kryesisë së Kuvendit, shumë shpjet i është përgjigjur kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi, i cili në një përgjigje të shkurtër telefonike ka thënë se ka respektuar ligjin.
    “Aty është fotoja e presidentes, është respektuar ligji”, ka thënë Krasniqi, pak orë pasi deputeti Ismet Beqiri, në emër të LKD-së dhe të Grupit Parlamentar të kësaj partie, ka reaguar për heqjen e fotografisë së presidentit historik, Ibrahim Rugova, nga salla ku mbahen mbledhjet e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Beqiri për këtë veprim e ka fajësuar PDK-në, pasi që ajo udhëheq me këto institucione, ndërkohë që bazuar në ligj, çdo institucion shtetërorë duhet të mbajë foton e presidentit të Republikës, që aktualisht do të thotë se duhet mbajtur fotoja e presidentes Atifete Jahjaga.

Mirëpo LDK zotohet se fotoja e presidenti Rugova do të vendoset aty ku ka qenë deri më tani. “Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova nuk është si çdokush tjetër, presidentët mund të vijnë e të shkojnë, por një president historik dhe një Ibrahim Rugovë e ka pas Kosova, dhe si i tillë do të mbetet gjatë gjithë historisë”, ka thënë Beqiri

Qee politikant e sodit

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    gjall te konka LDK a?

vec per foto e qelin gojen kot po per 1000 t'zezat e tjera jan shurdhmemeca
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

“Aty është fotoja e presidentes, është respektuar ligji”
    Krasniqi: Kam respektuar ligjin për foton e Rugovës
    Kërkesës së LDK-së për kthimin e fotos së lideri të saj historik në sallën e mbledhjeve të Kryesisë së Kuvendit, shumë shpjet i është përgjigjur kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi, i cili në një përgjigje të shkurtër telefonike për “Klan Kosova” ka thënë se ka respektuar ligjin.

“Aty është fotoja e presidentes, është respektuar ligji”, ka thënë Krasniqi, pak orë pasi deputeti Ismet Beqiri, në emër të LKD-së dhe të Grupit Parlamentar të kësaj partie, ka reaguar për heqjen e fotografisë së presidentit historik, Ibrahim Rugova, nga salla ku mbahen mbledhjet e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    gjall te konka LDK a?

Nuk guxojn se bashk kan qen ne qeveri dhe do te dilnin fshehtesit ne shesh
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    gjall te konka LDK a?

E kan lene me Plakun tane! edhe keta te VV kur ashte ne pytje mberojeteja e dinjitetit te liderit tyne shpiretenor Albin Kurtit, e bejn veshin e shuredht e mbyllin nje sy, nuk i shon tymenajat qe i behen nga ishe shoket e tyne qibuka!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    derjansi, mos u merzit, e vetemja gje qe din te bejen te djegin libra e foto,te zhdukin dokumenta e te kamufelohen,te vete dekelarohen si hero. kjo ashte tymenaja mjegull e qibukeve dhe doketor akademike shkenecave qe ia kan marre titujt me nje bised telefoni. Mu ka rras menja plaku ka me u be akademik, prof po se po i tipit jak pashaportes!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •