Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Paolo2s
    Anėtarėsuar
    09-02-2012
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    1

Grupimet ne Fb dicka e mire apo e keqe per tolerancen fetare?

A ekziston vertet toleranca fetare ne shqiperi?A ekziston nje lufte midis feve ne shqiperi dhe cfare mund te bejme ne per ta ndaluar?
    Kam pak kohe qe u bera fans ne nje faqe ne Facebook-Histori te Cuditshme ( Anti Illuminati)-kjo per te qene me i sakte,e cila mendoJA se kishte si qellim te mblidhte komunitetin mysliman dhe per ta forcuar ate.Kjo gje mua mu duk dicka interesante sepse une nuk jam mysliman dhe doja qe ta kisha idene se si duket bota ne syrin e nje besimtari mysliman.Por vura re disa statuse si

1As jehudit, e as krishterėt kurrė nuk do tė jenė tė kėnaqur me ty deri qė tė ndjekėsh fenė e tyre

2O ju qė besuat ! Mos zini miq as jehuditė e as tė krishterėt. Atta janė miq tė njėri-tjetrit. E kush prej jush i miqėson ata , ai ėshtė prej tyre
    Dhe disa komente qe thoshin se krishteret duhe te digjen ,se shqiptaret e donin turkun ,se turku kishte ardhur si mik,se Skenderbeu ishte serb dhe vriste shqiptaret myslimane etj.
    Dhe se Izraelitet duhen vrare,SHBA-ja qenka terroristi i vertete dhe se per shqipetaret kishte 3 zgjidhje :1-te krishterizohen 2-te emigrojne 3-te vdesin dhe ka vazhduar duke thene:''Vetėm Turqia i pranoj kėta Shqiptarė tė gjorė, e ndėrsa ka ende prej atyre qė thone se Turqia ėshtė armiku ynė. Si vallė armiku na i hapi dyert dhe na pranoj nė shtetin e tyre ?!!!!!''
    Shpresoj qe mos jene shume faqet si kjo qe mbas dashurise per zotin dhe per prinderit arrijne te futin edhe mesazhe urrejtjeje...Mendoj se ne duhet te bejme dicka per ta ndaluar kete faqe dhe faqe te tjera ne internet si kjo.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    intolerancen fetare e ushqejne disa krimba te vegjel qe nuk fshijn dot as qyrrat e veta-

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ka plasur nje lapardhosje e ndyre islamiste neper faqet e facebook.Me vjen per te vjellur kur shikoj shkrimet e tyre te cilet kopsinin asgje tjeter pervecse injorance dhe dashuri Dumbabiste.ne fakt ky rrjet ajetollahesh dhe edepzezesh rrenjet i kane nga tempujt e tyre me rraketa ku pervec perrallave profetesh me nishan i japin mesime gjuatije se si te kapin prene dhe ta mberthejne sic ben merimanga me instektet e tjera.Fuqia e allahut u ka dhene nje dijeni ne administrim biznes dhe ekonomi duke ngritur sipermarrje shume prestigjoze si Pizza Hallall apo Kacavida hallall,kur pervec sherbimeve te ofrojne dhe nje performance falas te cuarjes se bythes perpjete.Jo vetem kaq por edhe po krijohet nje censure dhe hipokrizi morale te disa faqeve ku me gjith pasion shkruajne statuse te tipit: une jam krenar qe jam musliman,dhe me pas publikojne foto femrash me shalqinjte perjashta ku komentojne po ata qe ka thene allahu ekberr,madje fjala Zot po behet si e dale mode duke u zevendesuar nga Allahu i magafonit te muxhahedireve. Pra sic mund te kuptohet asgje per t'u shqetesuar
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    ka plasur nje lapardhosje e ndyre islamiste neper faqet e facebook.Me vjen per te vjellur kur shikoj shkrimet e tyre te cilet kopsinin asgje tjeter pervecse injorance dhe dashuri Dumbabiste.ne fakt ky rrjet ajetollahesh dhe edepzezesh rrenjet i kane nga tempujt e tyre me rraketa ku pervec perrallave profetesh me nishan i japin mesime gjuatije se si te kapin prene dhe ta mberthejne sic ben merimanga me instektet e tjera.Fuqia e allahut u ka dhene nje dijeni ne administrim biznes dhe ekonomi duke ngritur sipermarrje shume prestigjoze si Pizza Hallall apo Kacavida hallall,kur pervec sherbimeve te ofrojne dhe nje performance falas te cuarjes se bythes perpjete.Jo vetem kaq por edhe po krijohet nje censure dhe hipokrizi morale te disa faqeve ku me gjith pasion shkruajne statuse te tipit: une jam krenar qe jam musliman,dhe me pas publikojne foto femrash me shalqinjte perjashta ku komentojne po ata qe ka thene allahu ekberr,madje fjala Zot po behet si e dale mode duke u zevendesuar nga Allahu i magafonit te muxhahedireve. Pra sic mund te kuptohet asgje per t'u shqetesuar
    E kam vene re dhe une kete gje.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Keshtu eshte kur kane mesuar edhe gabelet te perdorin FB... ai e di me se miri.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •