Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2006
    Postime
    35

Info rreth Fjalorit Elektronik Shpjegues

Pas sharkimit dhe provimit te fjalorit te saposhkarkuar ne gjuha-shqipe.c*m, ndjeva se me ne fund ne tregun e aplikimeve ne shqip doli diēka me vlere.
    Fjalori permban 41,066 fjale dhe ka si referim Fjalorin e Gjuhes Shqipe te vitit 1985 (sipas meje, nje nga me te miret, ndonese nuk dua te ul ate te vitit 200?, pasi nuk e njoh edhe aq, por di qe kane shkurtuar disa fjale, kjo, jo gje e mire). M'u desh per disa fjale qe po perktheja; pas entuziazmit te madh, nisen gabimet. Dhe kujdes, duke kerkuar aty-ketu, per disa fjale qe me duheshin per momentin, keto hasa:
    ---
    motor
    Ecte tatėpjetė me motor tė shuar. (shuar nuk eshte me ngjyren e fjalise si e tere)

copėzoj
    Ndaj nė shumi copa tė vogla, (shumi duhet te jete shume)
    ----
    Eh, po kush djallin i ndiqte shkruesit, apo edhe edituesit, nese ky projekt ka te tille, t'i hidhnin edhe nje sy atyre ēfare po shkruanin. Dhe imagjino, ky program kompjuteri shitet, pra per te duhet te paguash, nese nuk je banor i Kosoves, dhe nese dikush e ka paguar, nuk e di si do te jete ndjere kur te kete gjetur me teper gabime sesa une, thjesht kalimthi.
    Gjithsesi, ndonese me keto gabime, qe sipas meje nuk falen, eshte fjalor dreqi e mori, per te duhet te punojne njerez qe t'ia dine vleren, jo te detyruar me pagese, duhet patur ne kompjuter, sidomos per ata qe e pelqejne gjuhen shqipe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2007
    Postime
    1
    I nderuari BehadesgO!

Une pajtohem plotėsisht me juve, pasi qė edhe unė kam marr fjalorin e till dhe pas shumė peripetive qė memzi e instalova pash se ka edhe gabime keshtu qė iu qasa prapseprap atij fjalorit te shkrur dhe te shtypur te "Langenscheidt"...dhe isha shume krenare qe edhe ne tani posedojm diēka tė till, por si duket jam zhgenjy paksa!

Presim ditė mė tė mira! ( Derisa prof Bajqinovci dhe zonja Islami te ken kohė pėr korigjime)

Me respekt MIKJA

Tema tė Ngjashme

1. Disa Libra elektronik
    Nga King Is Back nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 28-05-2016, 21:23
  2. Libra elektronik
    Nga skordiani nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-05-2016, 07:11
  3. Fjalor Elektronik Shpjegues dhe Libra Elektronikė nė gjuhėn shqipe
    Nga edspace nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-12-2005, 10:45
  4. Zhargon Biznesi Elektronik (E-Business)
    Nga bebushe nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-10-2004, 19:24
  5. Fjalori i Vedat Kokones
    Nga Brari nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-06-2002, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •