M 172cm F 162 Kjo esht mesatarja shqiptare...ne shqiperi ka shum te shkurter dhe shum te gjat...ne itali mesatarja e meshkujve esht 174cm nuk mendoi se shqiptaret qekan te gjat sa hollandest qe jan nder racat me te gjata ne bote...
M 172cm F 162 Kjo esht mesatarja shqiptare...ne shqiperi ka shum te shkurter dhe shum te gjat...ne itali mesatarja e meshkujve esht 174cm nuk mendoi se shqiptaret qekan te gjat sa hollandest qe jan nder racat me te gjata ne bote...
Shqiptaret jane ndoshta populli me i shurter ne Evrope. Shume meshkuj Shqiptare qe njoh jane nen 1.70 kurse femrat ne shum raste jane nen 1.60. Nuk e di a ka lidhje me DNA ushqimin stervitjen etj.
Sipas Aristotit, larėsija e qiellit luan rol per gjatėsine e njeriut, por edhe ashtu mendoj edhe unė, nuk do thote se te gjitha malesoret duhen te ishin te gjate, ndoshta ata qe shtrihen ne lugina jane me te gjate se ata ne maje te maleve...por edhe fjetja luan rolin e saj, plafonet e ulta hapsire e vogel edhe njerezit rriten me shtat te vogel, perpara normt e lartesise ketu ne france e belgjike e holande ishin 3 metra por tani jane standarde 2, 5 metra...deh nje gje tjeter, shtrati duhet te vendoset gjithemone me kokė kah Poli i Veriut, pra mos e harroni busollen....
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Une jam 1.79 a jam i mesem a i shkurt![]()
Krijoni Kontakt