Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 134 prej 134
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2013
    Postime
    2

Pėr: Gjatesia mesatare e Shqiptareve?

M 172cm F 162 Kjo esht mesatarja shqiptare...ne shqiperi ka shum te shkurter dhe shum te gjat...ne itali mesatarja e meshkujve esht 174cm nuk mendoi se shqiptaret qekan te gjat sa hollandest qe jan nder racat me te gjata ne bote...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Shqiptaret jane ndoshta populli me i shurter ne Evrope. Shume meshkuj Shqiptare qe njoh jane nen 1.70 kurse femrat ne shum raste jane nen 1.60. Nuk e di a ka lidhje me DNA ushqimin stervitjen etj.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

Citim Postuar mė parė nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Shqiptaret jane ndoshta populli me i shurter ne Evrope. Shume meshkuj Shqiptare qe njoh jane nen 1.70 kurse femrat ne shum raste jane nen 1.60. Nuk e di a ka lidhje me DNA ushqimin stervitjen etj.
    Sipas Aristotit, larėsija e qiellit luan rol per gjatėsine e njeriut, por edhe ashtu mendoj edhe unė, nuk do thote se te gjitha malesoret duhen te ishin te gjate, ndoshta ata qe shtrihen ne lugina jane me te gjate se ata ne maje te maleve...por edhe fjetja luan rolin e saj, plafonet e ulta hapsire e vogel edhe njerezit rriten me shtat te vogel, perpara normt e lartesise ketu ne france e belgjike e holande ishin 3 metra por tani jane standarde 2, 5 metra...deh nje gje tjeter, shtrati duhet te vendoset gjithemone me kokė kah Poli i Veriut, pra mos e harroni busollen....
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Une jam 1.79 a jam i mesem a i shkurt

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •