Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 134
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po ti mos e mer ne menyre literale kur une them ''edhe njehere me te gjate se ne'' .
    Nuk ta kam fajin se ti sma kupton gjuhen mire mua.

Ajo qe thashe une eshte e vertete.

Serbet dhe hollandezet mbahen me te gjatet ne bote.

Normalja tek keta dy popuj eshte mbi 6 f .

Tek shqipet eshte afersisht 5.6 f .

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    O goca pse mundoheni ti mbushni mendjen Smth, ai s'ka pare as shqiptare nga Kosova me sy ndonjehere. Nuk e sheh si thote ju beri 5.6 feet = 170 cm

Smth, ja ke fut kot :P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    O goca pse mundoheni ti mbushni mendjen Smth, ai s'ka pare as shqiptare nga Kosova me sy ndonjehere. Nuk e sheh si thote ju beri 5.6 feet = 170 cm

Smth, ja ke fut kot :P[/QUOTE
    Hahahahaha....e mo se desha te ikja ne gjume..... Ne fakt po behesha gati tia kerkoja burimin e informacionit ta shikoja vete kete studimin qe thonte qe serbet dhe holandezet qenkan me te gjatet ne bote.........

S_P,
    perdora menyren tende te debatimit.......respektivisht gjuhen tende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 07-02-2012 mė 18:13
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Shume offtopic ka vajtur diskutimi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Postime
    4
    Per hollandezet dihet statistikisht,qofte meshkujt e qofte femrat jane kombi me i gjate ne bote ! Kurse per serbet nuk e di,por kam degjuar/lexuar qe malazezet jane goxha te gjate si popull po ashtu ! Gjithsesi raca shume te peraferta jane per mos te thene pothuaj njesoj !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Orik Lexo Postimin
    P ! Gjithsesi raca shume te peraferta jane per mos te thene pothuaj njesoj !
    Kush holandezet dhe malazezet ???
    Aspak, perveq qe jane te races se njejte kaukaziane!!

Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anėtarėsuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ti mos e mer ne menyre literale kur une them ''edhe njehere me te gjate se ne'' .
    Nuk ta kam fajin se ti sma kupton gjuhen mire mua.

Ajo qe thashe une eshte e vertete.

Normalja tek keta dy popuj eshte mbi 6 f .

Tek shqipet eshte afersisht 5.6 f .

Apsolut nuk esht e vertet dhe nuk e di pse ja fusni kot kur nuk i njifni Serbet bile Pleqte tregojne se ne kohen e Kralit te Sebris ushtria Serbe kishte dale neper Malsit ku kane jetuar Shqiptaret e Kosoves dhe te trojve tjera te ishe-Vilajetit te Kosove dhe atje kane mbledhur burra dhe i kane que ne Serbi meju ba Hyzmet Shkinave ne menyre qe Serbet ta ndryshojne rracen e tyre dhe te lindin Serbet e medhenje si Shqiptaret.

Edhe nuk e di qka ka te keqe te mos i pranojme disa realitete pse kompleksohi kaqe shume kur dihet se shqiptaret e Kosoves jan shum me te medhenje se te gjithe Shqiptaret e trojeve tjera Shqiptare ne pergjithsi Shqiptaret e Kosoves jane te gjithe te medhenje te gjate me nje mesatare te meshkuj te 180.cm ndersa te femrat 170.cm besa kohon e fundit femrat kane filluar te zgjaten edhe me teper ne Kosove dhe kush e njefe dhe e ka vizituar kosoven besoje se e dine ket gje ndersa Inati dhe mohimi i realiteteit esht diqka tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Postime
    4
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kush holandezet dhe malazezet ???
    Aspak, perveq qe jane te races se njejte kaukaziane!!
    Joo,me keqkuptove !! E kisha per serbet me malazezet !

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Serbet me gjithe Hollandezet mbahen si popujt me te gjate ne bote.
    Me sa kam pare , di te them se jane goxha te gjate
    Mos tu kane perzier ty serbet me malazez,sepse malazezte e vertete qe jane te gjate.

Ne viset kodrinore te Kosoves edhe kau(burri i lopes ..lol) eshte gjysme metre me i gjate sesa qe rritet nen kushte normale.
    Ske pare ende shqiptar ti qe e kane shtatin sa krejt gjatesia jote lol.

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Apsolut nuk esht e vertet dhe nuk e di pse ja fusni kot kur nuk i njifni Serbet bile Pleqte tregojne se ne kohen e Kralit te Sebris ushtria Serbe kishte dale neper Malsit ku kane jetuar Shqiptaret e Kosoves dhe te trojve tjera te ishe-Vilajetit te Kosove dhe atje kane mbledhur burra dhe i kane que ne Serbi meju ba Hyzmet Shkinave ne menyre qe Serbet ta ndryshojne rracen e tyre dhe te lindin Serbet e medhenje si Shqiptaret.

Edhe nuk e di qka ka te keqe te mos i pranojme disa realitete pse kompleksohi kaqe shume kur dihet se shqiptaret e Kosoves jan shum me te medhenje se te gjithe Shqiptaret e trojeve tjera Shqiptare ne pergjithsi Shqiptaret e Kosoves jane te gjithe te medhenje te gjate me nje mesatare te meshkuj te 180.cm ndersa te femrat 170.cm besa kohon e fundit femrat kane filluar te zgjaten edhe me teper ne Kosove dhe kush e njefe dhe e ka vizituar kosoven besoje se e dine ket gje ndersa Inati dhe mohimi i realiteteit esht diqka tjeter.
    Ne fakt eshte e vertet qe geget ne pergjithesi jane me te gjate mesatarisht.

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •