Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 134
    Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anėtarėsuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Ja sa per ta ber nje krahasim te thjeshte Hashim Thaqi esht 188.cm i Gjate dhe ketu ne ket foto mund ta shifni se nga keta 13.persona ne foto 9.te prej tyre jane te gjat sa Hashim Thaqi dhe kjo tregon se mesatarja ne Kosove esht 180.cm te meshkujt .

Ja edhe ketu Thaqi me Policin e Kosoves ku pothuaj se 80% e atyre qe duken ne foto jane te te njejtes gjatesi me Thaqin

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin
    klima me e ftohte gjatesia me e gjate,me ngrohet me te shkurter

m-170 ,f-165
    E mire e ke ti, se ata zezaket e Kongos qe jane nga dy metra jetojne ne klime te ftohte...

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar mė parė nga Orik Lexo Postimin
    Joo,me keqkuptove !! E kisha per serbet me malazezet !
    Gjithsesi kan dallim, malazezėt jan popull i gjatė dhe i bukur sidomos femrat i kan tė mrekullueshme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Ja sa per ta ber nje krahasim te thjeshte Hashim Thaqi esht 188.cm i Gjate dhe ketu ne ket foto mund ta shifni se nga keta 13.persona ne foto 9.te prej tyre jane te gjat sa Hashim Thaqi dhe kjo tregon se mesatarja ne Kosove esht 180.cm te meshkujt .

Ja edhe ketu Thaqi me Policin e Kosoves ku pothuaj se 80% e atyre qe duken ne foto jane te te njejtes gjatesi me Thaqin

Tash Something_Poetic do te thote i kane kepucet me take..
    AUTOCHTHONOUS

Citim Postuar mė parė nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Apsolut nuk esht e vertet dhe nuk e di pse ja fusni kot kur nuk i njifni Serbet bile Pleqte tregojne se ne kohen e Kralit te Sebris ushtria Serbe kishte dale neper Malsit ku kane jetuar Shqiptaret e Kosoves dhe te trojve tjera te ishe-Vilajetit te Kosove dhe atje kane mbledhur burra dhe i kane que ne Serbi meju ba Hyzmet Shkinave ne menyre qe Serbet ta ndryshojne rracen e tyre dhe te lindin Serbet e medhenje si Shqiptaret.

Edhe nuk e di qka ka te keqe te mos i pranojme disa realitete pse kompleksohi kaqe shume kur dihet se shqiptaret e Kosoves jan shum me te medhenje se te gjithe Shqiptaret e trojeve tjera Shqiptare ne pergjithsi Shqiptaret e Kosoves jane te gjithe te medhenje te gjate me nje mesatare te meshkuj te 180.cm ndersa te femrat 170.cm besa kohon e fundit femrat kane filluar te zgjaten edhe me teper ne Kosove dhe kush e njefe dhe e ka vizituar kosoven besoje se e dine ket gje ndersa Inati dhe mohimi i realiteteit esht diqka tjeter.
    Bile Rrafshi i Dukagjinit i ka keto tregues edhe me te larte dhe jam shume i sigurte se kesaj mesatare per dukagjinasit i duhet shtuar edhe 5 cm.

i/e regjistruar Maska e honest
    Anėtarėsuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    188 cm dhe jam me i shkurti ne familje hehe
    7 vllezer edhe plaku im eshte me i gjat se un
    Nga kosova. Flas per meshkuj
    Por e di se shqiptaret nuk jemi me te mdhenjt
    Nga rrethi jon por mendoj qe nuk jemi keq
    Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga honest : 08-02-2012 mė 09:42 Arsyeja: Gabim shkrimi

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anėtarėsuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    po flitet per mesataren ... dhe mesatarja e Shqiptarve 1.80 cm eshte shum

Shikoni mesataren e disa popujve evropian:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Religion Is Curable

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Sikur gjatesia trupore te ishte kushti per sukses ne shqiptaret e Kosoves do i kishim punet me mire por ja qe nuk eshte gjatesia si "kusht" por eshte truri ,gje qe rezulton se ne jemi "shtat pa fat" siq thone plakat!!!
    Fisi masai nga Kenia eshte me shtatelarti ne bote por sju sherben per gje gjatesia
    Cuditerisht edhe pse gjatesia konsiderohet si "superioritet" femrat me te pelqyera ne bote jane te shkurtera!!!!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Tash Something_Poetic do te thote i kane kepucet me take..
    Si shef sa i kane kepucet ata ?

Nejse se me shume seriozitet e moret kete punen e gjatavileve dhe shkurtabiqeve.
    Une per vete kam gjatesi normale me stats e shqiptareve , por edhe po te isha pak me i shkurter e pak me i gjate , sdo me bezdiste aspak.

Kot se permenda ate fjalen e urte per kallinjte qe permendin pleqte andej nga anet tona.
    Kur them ''ne shqiptaret jemi te shkurter'' , gjithmone kam ne mendje shqiptaret e republikes se shqiperise anita. Akoma sme eshte mesuar truri te flas pertej ketyre kufijve se kishim mbi 6 dekada qe ishim te izoluar me pjesen lart apo anash.
    Nqs ju thoni kosovaret jane te gjate , nuk do ju kundershtoj ne ate gje , mgjth me aq sa kam pare e takuar kosovare , sme jane duk si njerez shtatlarte. Ndersa sllavet e ish-jugosllavise , te gjithe sa kam takuar e pare , kane qene te gjate, sidomos boshnjaket e malazezet, mirepo ata serb jane te gjithe , duam a sduam ne ta pranojme.

Une e kam lexuar diku kohe me pare se ne rajonet e dinaric alps gjenden njerezit me shtatlarte , edhe me shtatlarte se ne hollande.
    Jam i sigurte qe ky eshte fakt , se te tilla gjera , s'para i harroj lehte une .
    Tani , ne dinaric alps , kjo rrace jeton me se shumti , me nje perfshirje te vogel shqiptaresh. Psh , tropojanet jane shume shtatlarta , me sa kam njohur une.

Eh keshtu. Mos i merrni kaq seriozisht tema te tilla , se thjeshte sa per nje laugh jane .

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Sikur gjatesia trupore te ishte kushti per sukses ne shqiptaret e Kosoves do i kishim punet me mire por ja qe nuk eshte gjatesia si "kusht" por eshte truri ,gje qe rezulton se ne jemi "shtat pa fat" siq thone plakat!!!
    Fisi masai nga Kenia eshte me shtatelarti ne bote por sju sherben per gje gjatesia
    Cuditerisht edhe pse gjatesia konsiderohet si "superioritet" femrat me te pelqyera ne bote jane te shkurtera!!!!
    .......
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •