Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    z.drenica
    ty a ka me ardh turp qe e mbron krimin dite e nate!
    Koha kur azemi me shoket niske betjat per qlirimin e popllit dhe tokav shqipatre ti dhe shume si ti ishin gu me gu me udb,,duke ber plan se si ti vrasim qlirimtaret,,,kures sot dilni dhe thoni kete qka shkruani ju,,
    Kurr ne jete prej tradhtarev nuk e ka prit azem syla ket as qe e pret se aj dhe te gjithe te tjeret e dinin se ju ishit ata te cilet bejshit plan ti vrisni ata dhe ti quani fashist,,
    kur sot 13 pas ju jeni ata te cilet edne e keni nostalgji pe rte kaluaren tende dhe te afermive tu,,po koha ejuaj ka mbaruar,,dhe kurr ma koha per te dhen kontributin pe rkosven nuk ju vije juve ishe sherbimit shqipe folsave kunde rpopllit te juaj,po ju nuk jeni pjell dhe gjak shqiptari po beni analizat dhe e vertetonis e qafre gjaku keni dhe ku jeni lindure dhe rritue.

ti t dini mire se nipi i kujte je dhe ksuhe je ,athere sa ti ja done te mire nje ishe luftetari te liris se kombit te vete ,ti je nipi i kujte je e din kete ti shume mire..po mundohesh te meshifesh prapa perdes si gjithe here kur i tradhtoshit se pari te afermit e juaj dhe pas andej edhe kusherit dhe kende jo ..po nje milion vjet me ti dhen zoti ty serbin ma ketu nuk mundesh me kthy ketu me gjithe ata te cilet mendojen si ti dhe jane kunder qlirimtarev te tokes se vete,se ju jeni nje pjes edhe e ketyre forumistave njerzit me te prishur mbi kete tok,,dhe ju jeni edne te kallet qe e kaluara e juaj te kthehet ne sundimin e ksoves dhe popllit shqiptare po kurr

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    ti t dini mire se nipi i kujte je dhe ksuhe je ,athere sa ti ja done te mire nje ishe luftetari te liris se kombit te vete ,ti je nipi i kujte je e din kete ti shume mire..po mundohesh te meshifesh prapa perdes si gjithe here kur i tradhtoshit se pari te afermit e juaj dhe pas andej edhe kusherit dhe kende jo ..po nje milion vjet me ti dhen zoti ty serbin ma ketu nuk mundesh me kthy ketu me gjithe ata te cilet mendojen si ti dhe jane kunder qlirimtarev te tokes se vete,se ju jeni nje pjes edhe e ketyre forumistave njerzit me te prishur mbi kete tok,,dhe ju jeni edne te kallet qe e kaluara e juaj te kthehet ne sundimin e ksoves dhe popllit shqiptare po kurr

oj z. drenica ups prishtina 2010 alias Lapi.............!

te njejtat slogane ,akuza si zakonisht te zbrazta kishe perdore edhe per benin 33!

oj mjerane here femer e here mashkull a po te mjafton qaj i socialit gjerman!

z. drenica kogja shume po e ngriheshe qajn a sidomos kur po e sheh qe luften brenda lloit jeni duke e zhvilluar ne te gjitha fronetet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-01-2012
    Postime
    19
    Ymer Ymeri në TVMITROVICA për krimet e pasluftës në Kosovë

Ymer Ymeri, vëllau i Haki Ymerit, rrëfen për luftën dhe vrasjet e pasluftës.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hnfHxd_Dlzg

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-01-2012
    Postime
    19
    Azem Syla ka ngjashmeri me Koçi Xoxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-01-2012
    Postime
    19
    neshta edhe bab e ka pas

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Vardari Lexo Postimin

ymer ymeri e paska njoft kolonel ahmet krasniqin,pse ymeri nuk tregon qe krasniqi ishte i dyshuar per krime lufte kunder kroateve,dhe ishte i denuar me dy vite burg nga gjykata ushtarake e kroacise.http://www.hic.hr/ratni-zlocini/hrva...njic-ban01.htm dhe ketu vendimi i gjykates kroate per rastin krasniqi.http://www.lijepanasadomovinahrvatsk...-rh&Itemid=108

mos eshte shiku fajtor per dyshimet dhe vendimin e gjykates kroate?

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    oj z. drenica ups prishtina 2010 alias Lapi.............!

te njejtat slogane ,akuza si zakonisht te zbrazta kishe perdore edhe per benin 33!

oj mjerane here femer e here mashkull a po te mjafton qaj i socialit gjerman!

z. drenica kogja shume po e ngriheshe qajn a sidomos kur po e sheh qe luften brenda lloit jeni duke e zhvilluar ne te gjitha fronetet!
    ti ki shume probleme tu kan perzi edhe gjinite!
    mos ha m.. une shkruaj vetem me nickun Drenica 97 jam mashkull o lladub ,social nuk kam marre kurre as ne gjermani e as ne kosove.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Vardari Lexo Postimin

nuk eshte veq ymeri e naimi e bllaca e qbllaca
    por jan rreth 50.000 shqipfolsa bashkpuntor te shkaut ne Kosove
    prandaj nuk e di perse befasoheni
    keta spiuj shumica kan ik ne azil ne perendim e serbi
    por ajo pjesa tjeter eshte e strehueme tek partit politike LDK dhe VETFUNDOSJE

e mos u befaso ti vardar a shkup a si e pate nofken
    se kan me dal edhe te tieret ne shesh nji nga nji

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Politike berja nuk behet nepre kafen, ka ca forumiste se mendojne,se kan njohuri,per politike dhe akuzojne pa ditur se cilat jane ato shtigje te politikes nese ndalime dhe i loxojme te gjitha citimet eshte mjerimi se si ne nuk dime ti qasemi politikes.
    Kur e shofe se si nje kryetar i partise me te madhe opozitare ne kosove,Isa ben thirrje per t'i larguar ata qe kane qene ne sherbim te SHIKUT nga politika !! Dota pyes ket poletikan, po ne cilen shtete nuk eshte sherbimi sekret ne maje te politikes se atij shteti
    si domos te punve te jashteme apo asaj te mbrenshme dhe Ambasadoret . Une dotja kujtoja Ises se ne shtetet e perendimin me demokraci te larte , pikrishe e udheheçin njerezit te cilet kane qene ne krye te sherbimeve sekrete te vendite, nga ato shtete dhe keshtu dote jet sepse ndryshe politika e jashtme nuk dote mundet te bej politik te avansuar
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •