ka mundesi te me tregosh pak si i ke pronontuar lokalet dhe hotelet (numura telefoni apo faqe interneti )ne kete udhetim qe do besh neper shqiperi ,pasi une personalisht nuk po gjej dhe shume informacion per te rezervuar keto hotelet dhe lokalet
dhe kur te kthehesh nga permeti ne korce llogarite te kesh xhip(4X4)
opari
jo nuk e kam me te prenotuar,kam njerez te mi atje qe meren me agjenci turistike dhe hoteleri,dhe ajo me ndihmon qe te gjej vendet me komode per fjetje,e restorante me nivel per te ngren.
thjesht nje vizit 1 javore deri ne 10 ditshe,me ndalesa kudo ngapak.
tani qe gjelberone cdo gje dhe ngrofet koha,dhe nuk ka shume trafik,e soditen natyren e vendin,ne cdo qytet qe te gjindesh.
pordhe me rigon
vetem shqipetare vizitojne
se per te huajt sbehet fjale
po ne qe kemi neshtetesi te huaja
qeveria na quan te huaj
neper statistika
se kushtet dhe ligji infrastuktura
dhe qendrat dhe zyrat e informacionit apo turizmit nuk ekzistojne
une isha vitin e kaluar veres ne radhime e orikum,plote pallate te reja te ndertuara ne orikum,qe shume shtetas te huaj kishn blere banesa aty.
ajo pjes nga vlora dhe gjer ne ksamil,dita dites po behet edhe me e njoftur nga turistet e huaj,ku pjesa dermuese vete ne menyr te organizuar,me me paketa turistike.
po ne durres vet kam pare ne shume hotele qe kishte grupe turistesh nga shume vende te europes.
ti landi45 me c'shkruan e me c' fjalore qe perdore, perfundimisht je ber nje paranoik,ke shkar fare, ama fare o burre...o burre o buree o burree![]()
Eshte e veshtire te kuptosh se cilet nga turistet jane te huaj dhe cilet
jane shqiptare turiste lol qe kane harruar shqipen,nuk flasin dot shqip.lol
Hajde merre vesh kete pune.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt