Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Edhe une e kam te forte besimin se Shqiperia do te behet nuse, ndersa me ato plasjet te merret ndonje mjek si kryeministri ine, apo ndonje veteriner, si presidenti ine.

Shqiperia nuk ecen perpara dike shitur sovranitetin e vet, duke shitur pjese te territorit per mbajtje karrige kryeministrore, duke injektuar fazlliçerine ne grabitjen sistematike te aseteve kombetare, deri edhe ne dhurim shtetesie ne kembim te "investimit" njeqind mije eurosh!

Hapini syte mire, se kriza eshte ulur kembekryq ne Shqiperi - dhe krizat e kemi mesuar sesi i perballojme - kujtoni "97, per te mos lejuar perseritjen e nje kaosi te atille me mijra viktima, te cilat u reduktuan ne mbajtje - dorezim posti presidenti apo kryeministri.

Mos harroni, gjithashtu, se punist-sigurimsat nuk "dorezohen" - ata tjetersohen!?!
    Kriza nuk largohet me kallashnikov nga vendi . Nuk munde te pasurohet nje shtete dhe nje popullate vetem duke pritur nga shteti .

Shqiperia dhe gjithe tokat etnike shqipetare i kane te gjitha kushtet per jetese , pore vendit tone i mungojne njeres ,qe te organizojne nje jete me te mire per gjeneratat e ardhshme.

C'do nje shtete ne bote ka pasur krize dhe probleme ,pore nje gjenerate eshte dashur qe te shkone viktime ,qe gjenaratat e reja te rregullojne jeten .

Shqipetaret ja kane gjetur me lehte ,ti marrin valixhet ne shpine dhe te largohen nga Shqiperia.

Ne Maqedoni ende ka vende ku disa shkije sllave levrojne me kuaj ,pore ata nuk e leshojne vendelinjen ,mundohen me mish e me shpirte te jetojne nje jete edhe pse te varfur ,pore te investojne ne femijte dhe gjeneraten e re .
    Shqipetari don per nje dite te ndertoje Pallate Presidenciale , makine Mercedes ,pishinen para shtepise dhe pa pune .

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Duhet t'i kene humbur keto detaje msn travel kur ka shkruajtur per Shqiperine.

Ne fund te fundit, s'ka pse te na behet qejfi per lajme te tilla
    Sa dua ta pi nje kafe me ty ....kam shume gjera per te te thene

D.

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Shqipëria në top listën e anglezëve për pushime

Britanikët duket se këtë vit kanë zgjedhur si destinacion për pushimet verore Shqipërinë. Nga një kërkim i Aeroportit më të madh të Londrës “Stansted”, thuhet se mbi 15 milionë persona janë duke planifikuar për këtë vit për të shkuar me pushime në muajin qershor në jubileun e Diamantit të Mbretëreshës. Sipas këtij studimi parashikimi për një fluks të madh të turistëve britanik është mbështetur në eksperiencën e viti të kaluar në Britani ku në dasmën mbretërore më shumë se 10 milionë persona kanë përdorur ditët festive shtesë për të zgjatur pushimet. Këtë vit thuhet në studimin e aeroportit se duke llogaritur tre ditët e pushimit nga puna për shkak të jubileut të diamantit mbretëror, anglezët do të kenë nëntë ditë pushimi. Kërkimi i Stansted tregon se nga ata që kanë rezervuar deri tani për të shfrytëzuar pushimet, 25% kanë planifikuar të shkojnë jashtë vendit dhe sipas drejtuesve të aeroportit pritet që të ketë një rritje edhe më të madhe të numrit të turistëve gjatë muajit qershor.
    Pesë destinacionet më të kërkuara nga britanikët për pushime jashtë vendit sipas aeroportit të Londrës, janë Shqipëria, Kroacia, Maroku, Malta dhe Stambolli. Shqipëria është destinacioni më i kërkuar, thuhet në raport, për shkak të pamjeve mahnitëse. Drejtori ekzekutiv i aeroportit më të madh britanik, Nick Barton, shprehet se destinacionet në vendet me diell ofrojnë një gamë të gjerë të aktiviteteve për të gjitha shijet; duke filluar me ciklizmin përmes maleve Gramoz në Shqipëri, për lojrat në detin e Dubrovnikut si dhe gatimet tradicionale në Marakesh. Gjithashtu Barton i fton anglezët se nëse duan të përfitojnë nga ditët festive shtesë në qershor, aeroporti ka promovuar një numër të udhëtimeve të reja për destinacione me të vërtetë emocionuese. Zgjedhjet më të mëdha i kemi për destinacionet evropiane, thotë drejtori i aeroportit, ku bien në sy miliona persona që kërkojnë të prenotojnë fluturimet. Kjo është një mundësi e madhe për shfrytëzimin dhe eksplorimin e disa vendeve të reja, siç është edhe Shqipëria thotë Barton.

ABC

Over 15 million people are planning to go on holiday in June for the Queen’s Diamond Jubilee, according to new research from London Stansted Airport.

The mass exodus appears to echo the Royal Wedding last year, when more than 10 million people aimed to create an extended break by using the extra bank holidays. This year, by taking three days off work, Brits can get a massive nine days holiday in return.

Research has found that, of those who have already booked the time off, 25 per cent are planning to go abroad. London Stansted Airport is expecting to see a boost in the number of travellers this June as a result.

The top five destinations to escape to, according to the London airport, are Albania, Croatia, Morocco, Malta, and Istanbul.

The sunny destinations offer a wealth of activities to suit all tastes – from cycling through the Gramoz mountains in Albania, to sea kayaking in Dubrovnik and taking traditional Moroccan cooking classes in Marrakech.

Nick Barton, Managing Director of London Stansted Airport said: “If you’re looking to take advantage of the extra bank holidays this June, then we’ve got a number of new routes to some really exciting destinations. We have the biggest choice of European destinations and with millions of people looking to take flight, it’s a great opportunity to take advantage and explore somewhere new.”

The news comes as it was revealed that nearly two in five found it a struggle to book time off while one in five didn’t manage to book their holiday because colleagues had beaten them to it.

http://www.travelbite.co.uk/travel-n...iamond-jubilee
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    sikur eshte destinacion paresor terheqes per transit-trafik te gjithfarllojshem, per larje parash te pista, per fabrika çimentoje, per plehra etj.

Keto e bejne akoma me te shkelqyeshem e madhor destinacionin terheqes te Shqiperise!

Mire e tha ai diplomati, qeverisje e lodhur, e raskapitme n'korrupcion, pisllek e qelbsinllek.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    way to go albania
    Partizoni

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Jane dobet shitjet e biletave dhe kane fut Shqiperine ne liste aty,tu prishin mendjen robve te paguajne dhe bejne nje rruge.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

tirane,durres,vlore,dhermi,himare,sarande,ksamil ...shqiperia ime me prit te keqen se erdha ))

ne kthim per ne tirane,ti bijem nga gjirokastra,permeti,korca,pogradeci,prrenjas,libra zhd,elbasan dhe prap tirane...

berati do me mbes prap pa vizituar me duket

ushqimi dhe sherbimi i mire dhe i lire,te pakten neper ato vende e lokale ku une i kam te rezervuara,rruge te shtruara mire dhe te gjera,pa nxituar e me pak kujdes me makine,i'a kalon per se mbari...

tani ne behar,natyra e ajri e pastertia jane shume me ne rregull,se sa veres qe ben vape,e qe duhesh ti qepesh detit ter kohen

mire se te gjeje albania ime,ku vit per vit shofe dicka qe permisohet per mire,dhe ajo me kenaqen me shume se asgje tjeter!

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    rrofsh o kumandari ine, dolli fjala jote!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Sikur te kishim politikane te denje te perfaqesonin vendin do ishim konkurrente me Kroacine.

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Nuk behet vendi me salijeva, fazlliça e atrofike puniste-snomenklaturista blu-rozista!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •