Drejtesia jam une.
Kete tha kryeministri duke shfaqur ne TV numrin e tij "personal".
Per cdo padrejtsi dhe cdo informacion per shkelje ligji mu drejtoni mua.Me nje fjale mos besoni ne institucione,te gjitha institucionet bashke jam une.
Plasen mesazhet nga te kater anet e vendit,u aktivizuan te gjithe ish spiunet vullnetar te enverit qe spiunlleku u ish bere ves por edhe gjith hallexhinjte e ketij vendi.Kutia u hap dhe pislleku shpertheu.Per te arritur nje qellim te caktuar mjeti me efikas u be shantazhi.Paisjet elektronike pergjuese paten nje bum shitjesh dhe njerzit paditur e papritur veshen "rrobat" qe menduan se nuk u duheshin me qe pas renies(jo rrezimit)se bustit te diktatorit.Autokontroll qe nga bisedat me koleget e punes e deri ne kafene.
Nisur nga logjika e te parit te qeverise edhe i dyti apo i treti i qeverise shfaqi qe nuk ka besim te institucionet por nje pergjim qe beri ja dha televizionit dhe kjo vazhdon.
Atehere une si popull kur vjen dikush dhe me ben nje padrejtsi cte bej : ti dergoj mesazh kryeministrit,ti jap ca para nje tv privat dhe te pres reagimet,ta kaperdij padrejtsine apo ti fus nje plumb kokes???
Ku po na con mushka?
Krijoni Kontakt