Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 155
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Rrofsh per keshillen, por s'ke pse me qan hallin. Sa per dijenine tende edhe te ndonje anetari tjeter, nuk e kam aspak perzemer fshesen, madje shpesh me irriton fakti qe duhet te marr te lexoj faqe te tera e te fshij gjysmen e komenteve, por s'kam c'tju bej juve e s'kam c'ti bej edhe rregullores.

Ju keni kaq shume qejf te beni chit-chat sa po filluat harroni te mbaroni. Nuk behet fjale per nje -dy postime, por vetem dje ne kete teme jane fshire mbi 30!
    e paske kenaq fshesen dje
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    Anėtarėsuar: 04-02-2012
    Vendndodhja: Durres
    Postime: 126
    Pershendetje nga une

--------------------------------------------------------------------------------

Pershendetje une jam nje anetare e re me pseudonimin BUsy Girl frekuentoj per here te pare kete forum i cili me duket teper interesant dhe miqesor.
    Emri im eshte Lola dhe jam 21 vjece nga qyteti i Durresit. Studjoj ne vit te 3 per Administrim Biznes. Shpresoj tju pelqej ashtu si me pelqeni ju mua ( kam ca kohe qe ju shoh kur flsini mes jush dhe kam krijuar simpatit e mia)
    Jam pak llafazane por mesa kam pare ka plot si une ktu

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Shume e respektuara Lola.Mireserdhe ne kete forum dhe natyrisht te gjithe anetaret te presim duar hapur(si ne perqafim.....) shpresoj te jeni e qete ,e bute,e kuptueshme dhe ndaj provokimeve te anetareve te jeni e durueshme sepse ketu ka cka ska...Perderisa nuk ju njoh nuk di gje per ju nuk mund te me pelqesh mua dhe as une ty.
    E nderuar, ne nderdijen tuaj gjithmon duhet te krijoni simpati ndaj te gjitheve edhe per ata qe jane ne kundershtim ideor me ju qe mund ti quash asimpati shpresoj te me keni kuptuar ,shpresoj se do te has ne mirkuptim me ju .LOLA Ju pershendes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kleadoni : 06-02-2012 mė 08:58

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    Jam tip qe i pranoj batutat dhe nganjer dhe shakat pa krip por dhe bej te tilla kshu qe laj borxhet
    Flm per pershendetjen kalofshim mire ketu te gjith..
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    mir se na erdhe

neziro sa seriozisht e paske mor mer burr ahahahah
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491
    mire se te gjeta Derjanas
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mir se na ke ardh mi omelsin. Puuuu sa shum omelsina jan bo tashi.... Nuk di ke me zgjedh me perpara, te shko goja long sa i shef te gjitha...
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491
    ooo hajt tani me zgjidh mu mos u meno dy here me

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    e paske kenaq fshesen dje
    T'a tha vete fshesa ty kte? Hajt mos vazhdo me dal nga tema se i fshiva prape!

La vita non si spiega, si VIVE!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    ooo hajt tani me zgjidh mu mos u meno dy here me
    Dakort meqe e thu ti, po t'zgjedh ty pa u mendu hic. Po puna osht, a m'zgjedh edhe ti mu?
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491
    Qya une per ty kam hyr ktu ca jane keto pyetje qe ben

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •