Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 155
    B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Mire se na erdhe moj ēupe , qendrim te kendshem ne ket mes
    ps, kujdes se ka ēuna te frikshem forumi ,

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Ne as nje menyre kur ta bej gjith ate mund te vi deri ne Durres pranoj me me qef ti kaloj pushimet me ty Busy Girl se sa me Lexusin.
    jaaaaaaaaaaa e shehhhhhhhhhh lexues heee plasss
    Citim Postuar mė parė nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Mire se na erdhe moj ēupe , qendrim te kendshem ne ket mes
    ps, kujdes se ka ēuna te frikshem forumi ,
    EEEEEE me te vertet te frikshem shyqyr qe si kam perball se na moren ne qafe haha
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    aaaaaaaaaa me quajti interesazhie materialiste iiiiiiiii more ti 300 i ke pak sisi thone pak me kushtet qe po te ofroja nejse si te duash e lejme pazarin edhe 298 euro si thua ahah
    Me falni per nderhyrejn Busy Girl,keto cmime jane vetem per Lexusin apo edhe per mua?
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Teorikisht keto tema jane per prezantim te anetareve e per urimin e mire se ardhjes nga te tjeret, e jo t'i beni chit-chat.

Mire se erdhe Busy Girl, uroj te behesh anetare aktive ne kete forum.

La vita non si spiega, si VIVE!

Pershendetje une jam nje anetare e re me pseudonimin BUsy Girl frekuentoj per here te pare kete forum i cili me duket teper interesant dhe miqesor.
    Emri im eshte Lola dhe jam 21 vjece nga qyteti i Durresit. Studjoj ne vit te 3 per Administrim Biznes. Shpresoj tju pelqej ashtu si me pelqeni ju mua ( kam ca kohe qe ju shoh kur flsini mes jush dhe kam krijuar simpatit e mia)
    Jam pak llafazane por mesa kam pare ka plot si une ktu
    pha Sa kohe kam qe kerkoj ne rrushe si ti qe te menaxhoj biznesin tim ne Shijak, Durres dhe Tirane. Do te ve menjeher drejtoreshe te pergjithshme.

Ma jep i cik nr e cel
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491
    ou pa me thene ca biznesi drejton ste jap gje llaf per asgje se ju shijaksit jeni shkrepse mrena ne uj mer ahahahha hajde du pergjigjje edhe meqe ra llafi punen e dua me siguracione ahha
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

ou pa me thene ca biznesi drejton ste jap gje llaf per asgje se ju shijaksit jeni shkrepse mrena ne uj mer ahahahha hajde du pergjigjje edhe meqe ra llafi punen e dua me siguracione ahha
    Shes mille...

P.S

Per cfar te duhet siguracioni ty mi, ku ka burr none me tprek me dore kur tjesh me mu
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491
    hahahahaha ti shet mill eeee sma mush menjen ncuq ncuq te shisje mill ma kishe bo ftesen te zbukurume me Euro ahha
    Sa per siguracionin ky eshte problemi qe duhet me nejt afer teje ahaha

Pershendetje une jam nje anetare e re me pseudonimin BUsy Girl frekuentoj per here te pare kete forum i cili me duket teper interesant dhe miqesor.
    Emri im eshte Lola dhe jam 21 vjece nga qyteti i Durresit. Studjoj ne vit te 3 per Administrim Biznes. Shpresoj tju pelqej ashtu si me pelqeni ju mua ( kam ca kohe qe ju shoh kur flsini mes jush dhe kam krijuar simpatit e mia)
    Jam pak llafazane por mesa kam pare ka plot si une ktu
    Mirė se erdhe Lola!
    Pėr fillim edhe po na pėlqen, s' qahemi! Eh, sa pėr llafazane mos u mundo tė na e mbushėsh mendjen me 32 postime! ( hahahahahah. natyrisht kjo ishe me humor, por do bindesh se nė forumin tonė humori s'pushon kurrė!!)

edhe njė herė
    Mirė se erdhe,
    Respekt,
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491
    po nga mengjesi deri tani mire jam ahhaha e shoh qe ketu ka shume tipa te ndryshem dhe kjo me pelqen shpresoj tia kaloj akoma me bukur

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •