Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729

Urrejtja ose Xhelozia

Nje nga arsyet pse ne Shqiptaret nuk perparojme kurre eshte se per shkak te urrejtjeve personale apo xhelozise nuk i respektojme udheheqesit tane por me shume i respektojme te huajte.
    Dhe ne kete menyre pushtuesit apo armiqte tane kane luajtur me neve gjithmone gjate historise dhe po vazhdojne te luajne edhe sot.
    Ne mendojme se Amerikanet apo Evropianet jane me te menqur se ne dhe e nencmojme bashkekombesin tone edhe nese ai ka kualifikim te njejte me te huajt dhe eshte inteligjent njejte si ata.
    Kjo mua nuk me duket ne rregull!
    Si mendoni ju?
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Une me ndoj keshtu.

Moti ke tynehere ish pas kan nje mbret edhe po i vet ata kshilltart e oborrit mbretnor se qka po bajn populli.

Kshilltaret i pergjigjen, hiq kurgja po vjedhin spo punojn po shahen po hahen ne mes vete jan ba ujq.

Eh mbreti tha duhet me ndrru strategjine boll kemi vjedh e skemi punu duhet me ja nis me ndal hajnin e me ja fillu punes.

Pas 1 kohe po vet mbreti qka po ban populli. Po i pergjigjen, po punojn gjithkush po e kqyr punen e vete.

Jo kurgja veq deshtaa me thane qe qysh te eshte udheheqsia eshte edhe populli bahen .

Krejt puna eshte te xhelozia se pse me u ba kryeminister hashimi i drenices tu kan me u ba vetoni i gjakoves se moti ja kan pas anen gjakovart. Pse me udheheq berisha malok vendin tu kan nje i jugut.

E te hujt i kan gjet pikat e dobeta tek ne shqiptaret e kan pa qe fort i ngojm thashethemet dhe ju besojm atyne e i shtin ne mes vete keta me u perla.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Une me ndoj keshtu.

Moti ke tynehere ish pas kan nje mbret edhe po i vet ata kshilltart e oborrit mbretnor se qka po bajn populli.

Kshilltaret i pergjigjen, hiq kurgja po vjedhin spo punojn po shahen po hahen ne mes vete jan ba ujq.

Eh mbreti tha duhet me ndrru strategjine boll kemi vjedh e skemi punu duhet me ja nis me ndal hajnin e me ja fillu punes.

Pas 1 kohe po vet mbreti qka po ban populli. Po i pergjigjen, po punojn gjithkush po e kqyr punen e vete.

Jo kurgja veq deshtaa me thane qe qysh te eshte udheheqsia eshte edhe populli bahen .

Krejt puna eshte te xhelozia se pse me u ba kryeminister hashimi i drenices tu kan me u ba vetoni i gjakoves se moti ja kan pas anen gjakovart. Pse me udheheq berisha malok vendin tu kan nje i jugut.

E te hujt i kan gjet pikat e dobeta tek ne shqiptaret e kan pa qe fort i ngojm thashethemet dhe ju besojm atyne e i shtin ne mes vete keta me u perla.
    shum mir paske than lexuesi. respekt nga prizreni.
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anėtarėsuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Nje nga arsyet pse ne Shqiptaret nuk perparojme kurre eshte se per shkak te urrejtjeve personale apo xhelozise nuk i respektojme udheheqesit tane por me shume i respektojme te huajte.
    Dhe ne kete menyre pushtuesit apo armiqte tane kane luajtur me neve gjithmone gjate historise dhe po vazhdojne te luajne edhe sot.
    Ne mendojme se Amerikanet apo Evropianet jane me te menqur se ne dhe e nencmojme bashkekombesin tone edhe nese ai ka kualifikim te njejte me te huajt dhe eshte inteligjent njejte si ata.
    Kjo mua nuk me duket ne rregull!
    Si mendoni ju?
    Pra ti mendon se problemi ngelet tek ne si individe??? Dhe ti mendon se mosrrespektimi i te huajve ndaj nesh vjen si pasoje e mosbeshtetjes sone ndal liderve tane, dhe servilizmit ndaj te huajve????
    Jo i dashur, si mund te rrespektoj une kete shtet e liderat e ketij shteti qe jane sinonime te krimeve me makabre qe ekzistojne ne Boten E Civilizuar qe po jetojme??? (P.SH, Korrupsioni, Vrasjet, Mashtrimet, Shantazhet, Vjedhjet, MAFIA)

Ti mendon se se Amerikanet dhe Europianet nuk e dine se cfare shteti kemi ne???
    Pushtetaret tane jane marioneta te ketyre Fuqive, prandaj dhe bejne sic duan.
    E pse duhet te na repektojne te huajt neve??? Cfare paskemi kontribuar ne qe te kerkojme respekt???? Eshte e vertete se ndjehemi urrejtes (jo xheloze), ndaj vendit, dhe ndaj asaj cfare ne si Shqiptare perfaqesojme sot. Cfare kam trasheguar nga vendi im i dashur ku kam lere e jam rritur, vecse urrejtje, varferi, pamundesi dhe poshterim?????? Me ka bere qe te emigroj, te humbas 12 vjet jete neper rruge, per MBIJETESE. Kurse vendi i huaj me dha te drejta qe une si kam patur ne vendin tim. Me dha respekt si shtetas i atij vendi. E me ndihmon kur kam nevoje. Nuk jam nencmuar ne asnje vend te botes me shume se ne Shqiperi, ne memedhe! Atehere sipas teje a mos duhet te peshtyje ne doren qe me ushqen???? Shqiperine e dua per ate qe ka qene dhe jo per ate qe eshte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qerosi : 06-02-2012 mė 22:28
    Ergo cogito, ergo sum!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •