Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-12-2011
    Postime
    13

Forcimi i syve

Pershendetje miq! Kush mund te me thote se kush jane frutat te cilat kane vitamina per forcimin e syve se une punoj shpesh me kompjuter dhe shpesh here me dhembin shume syte. Gjithashtu une kerkoj dhe nje ndihme tjeter, kush e di se ku shiten syze qe jane kunder kompjuterit, jo syze qorri por vetem per te punuar ne kompjuter qe mos te vriten syte?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    61
    vitamina d eshte e mire

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    [QUOTE=Luleakulli;3326850]Pershendetje miq! Kush mund te me thote se kush jane frutat te cilat kane vitamina per forcimin e syve se une punoj shpesh me kompjuter dhe shpesh here me dhembin shume syte. Gjithashtu une kerkoj dhe nje ndihme tjeter, kush e di se ku shiten syze qe jane kunder kompjuterit, jo syze qorri por vetem per te punuar ne kompjuter qe mos te vriten syte?[/QUOTE

kam degjuar qepa & karrota sa e vertet eshte nuk e di. ne staples shiten xhama mbrojtes special jane rreth $25 ia vendos pc per syza nuk e di.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ha qepe. Interesante eshte qe ne familjen e nje njeriu tim te larget nuk perdorej qepa se babai se kishte qejf. Gruaja sic duket pertonte te bente dy gjelle dhe i la dhe femijet pa ngrene qepe. Te tre femijet kane nevoje per syze. I mbajne syte si gjysme te hapur.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ha qepe. Interesante eshte qe ne familjen e nje njeriu tim te larget nuk perdorej qepa se babai se kishte qejf. Gruaja sic duket pertonte te bente dy gjelle dhe i la dhe femijet pa ngrene qepe. Te tre femijet kane nevoje per syze. I mbajne syte si gjysme te hapur.
    Mia, po nuk kan faje era e qepes edhe hudhres nuk durohet ne shtepi. we still fight over this at my house.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    Mia, po nuk kan faje era e qepes edhe hudhres nuk durohet ne shtepi. we still fight over this at my house.
    Opo se perdornin fare, fare qepen. As neper supera. Femijet s'dinin c'ishte qepa. Ama se ka plot menyra per ta eleminuar eren e tyre. Une per vete i perdor te dyja shume. Hudhren me pak dhe mundesisht jo ne darke.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Opo se perdornin fare, fare qepen. As neper supera. Femijet s'dinin c'ishte qepa. Ama se ka plot menyra per ta eleminuar eren e tyre. Une per vete i perdor te dyja shume. Hudhren me pak dhe mundesisht jo ne darke.
    ahahah jo ne perdorim nuk jemi aq fare por burri im e perdor per gjithcka edhe me shumice lol. sa per eren veshtire eshte lol te thekesh garlic bread ne shtepi te merr gjithe kati i pare ere.
    I LOVE GOD

j&g

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Tipi mundesh me perdor Xham apo syze antireflex.... Dhe ajo thenja qe the jo syza per qorra nuk me pelqeu aspak.. mbi 75% e njerezeve kan nevoj per syze por disa me dioptri te vogla e disa me me te mdhaja... Keshtu dhe ti ke nevoj per syza te Qorrave E mire se erdhe ne mesin e Qorrave... Nese nuk i vendos sa eshte heret atehere brenda nje periudhe shume te shkurt do i demtosh vertet shume qe do kesh nevoj jo per syza - po per ato + dmth te qorrave pleq .

Mirembetsh verejtje menyra me e mire eshte shmangja nga Pc pa nevoj dhe distanca nga monitori 1 meter te jet.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lexuesi mban syze per lexim pra

qetesohu edhe pse eshte pak a shume ofendim per disa ne jeten e perditshme shumica ashtu i flasin "is just a shprehje, asgje me teper"
    I LOVE GOD

j&g

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    **** , ti hangsha yjet per darke e mbetsh pa emer ho... hahaha.

Une mbaj syze qe 5 vite dhe me shume per mbrojtje sepse 12 ore kam pune para pc-se pune te detyrueshme. Dhe kam syze me dioptri te vogel dhe me ka premtu doktori qe sdo te kem nevoj deri ne moshen 60 vjeqare ti ndrroj syzet dmth me kete dioptri do jem.
    .

Eu Qorr Eu.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •