Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E vertete por era i vjen shume me shume islamit!!
    era i vie edhe atyre njerezve qe nuk dine te respektojne besimin e tjetrit...
    njerezit e vertete respektojne edhe besimet e popujve antike qe besonin ne dhjetra hyjni nga me te ndryshmit.
    kam pare njerez duke u gjunjezuar perpara nje hyjnie ne forme elefanti dhe as nuk me ka shkuar nder mend te them qe u vie era besimit te tyre...
    thjeshte kam respektuar bindjet e tyre.
    ERA U VIE NJEREZVE ME MENDJE TE MBYLLUR QE NUK DINE SE C'ESHTE RESPEKTI.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Me perjashtim disave komentuesve qe munedohen tju tregojen, leni te qet njerzit te besojen simebas deshires, ky lajem ashte i pa konefirmu. Ku e ka burimin, nga e more kete foto lajm Kosova pr?
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    era i vie edhe atyre njerezve qe nuk dine te respektojne besimin e tjetrit...
    njerezit e vertete respektojne edhe besimet e popujve antike qe besonin ne dhjetra hyjni nga me te ndryshmit.
    kam pare njerez duke u gjunjezuar perpara nje hyjnie ne forme elefanti dhe as nuk me ka shkuar nder mend te them qe u vie era besimit te tyre...
    thjeshte kam respektuar bindjet e tyre.
    ERA U VIE NJEREZVE ME MENDJE TE MBYLLUR QE NUK DINE SE C'ESHTE RESPEKTI.
    Respektoj besimin e secilit perderisa nuk mundohen ta imponojne!!
    Feja islame nuk eshte thjesht besim shpirteror por edhe tendence per institucionalizim dhe kete ti e dine mire,mos u shit me mendjehapur se cje!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Nuk esht fotomontazh esht Orgjinale..

Nese qenka origjinale atehere Blendi Fevziu qe hyj ne histori si haxhiu i pare qe pelqen mishin e derrit publikisht!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Une personalishte nuk i dua ase ata ase keta..

Por edhe ti nje gje duhet ta dishe dhe te vereten duhet ta thuash ashtu si esht dhe e verteta esht kjo se Civilizimi Boterore i ka rrenjet pikerishte ne Lindje I transmetuat ne Evrope permes Greko-Egjiptianve dhe Sllaveve Qifute te perndjekur nga Lindja nga Civilizimi Arabe.

Dhe ku e shef Dallimin ti ketu cilet sipas teje ishin Inferiore e cilet Superiore gjithmon duke patur parasyshe kohen te ciles i referohemi a? Nuk ishin gjat ter Historis Qifutet Sllave te Arabve a? nuk jane Arabet ata te cilet krijuan civilizimet me Kulminante qe njefe njerzimi sote a? Nuk jane Arabet ata te cilet krijuan veprate me Kulminate qe njefe njerzimi sote.

Edh ne kohen kur u shfaqen Bibla dhe Kurani Arabet ishin ne Kulmin e Civilizimit Boterore ndersa Qifutet nuk ishin asgje me teper se sa Sllever te Arabve mose i gjyko gjerat duke i pare nga prizmi dhe Rrethanat e tanishme por nga Koha dhe momenti kur u krijuan.

Te vereten duhet then ashtu si esht pamarparasyshe se sa e hidhur apo e embel mund te jet.
    Egjiptianet e vjeter nuk kane lidhje me arabet,tjeter gje eshte qe pas islamizimit adoptuan gjuhen arabe!!
    T i thua qe arabet ne kohen e Bibles e Kuranit ishin ne kulmin e perpaimit ndersa ajo nga islamiket njihet si koha e xhahilise(injorances)!!
    Me thuaj kur hebrenjet ishin skellever te arabeve (mos i ngaterro me egjiptasit e vjeter)???
    Ne fund me thuaj disa vepra kulminante te krijuara nga arabet perveq xhamive??
    Nese mendon per islamic golden age dije qe ajo ka ndodhur ne Spanjen(multinacionale e multifetare) islamike,mos harro ne SPANJEN islamike dhe jo ne shtetet arabe!!
    Te besohet qe islamiket kane qene te perparuar duke marre reference vetem Spanjen eshte njejte sikur sot te thuhet qe USA ne territorin e vet nuk e zhvillon shkencen e perparimin por ajo zhvillohet ne Irak apo Afganistan(shtete te pushtuara prej saj)!!!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Feja islame nuk eshte thjesht besim shpirteror por edhe tendence per institucionalizim dhe kete ti e dine mire,mos u shit me mendjehapur se cje!!!
    Duke u marr me fen ton e keni harru fen tuaj, qe per qdo dit po i shkaktoni humbje fes suaj pasi spo keni koh mu marr me te ,pasi shum jeni te zen me fen islame

Merruni me fen tuaj dhe mos lejoni qe feja juaj te kapitulloj dhe, leni te qet te tjeret te besojn ashtu siq dojn ata, si krijes njerzore e ke obligim te pranosh dhe rrespektosh bindjet fetare te qdo njeriu pa marr parasysh qe ty ste pelqejn ,e di se do thuash se je e pa fe por ketu genjen sepse ske guxim te deklarosh besimin tend

Feja eshte sqarim, udhezim per njeriun se si duhet besuar dhe jetuar nė pėrputhshmeri me ligjet e Zotit ,qdo njeri ka deshir qe vendi i tij te ndjek udhezimet e Zotit dhe te veproj sipas ligjeve te Zotit, andaj eshte e drejt e qdo njeriu te kerkoj qe te zbatohet ligji i Zotit ne vendin ku jeton

Boll me leje mllefen , me urrejtje dhe mllef sdo fitosh kurr por vetem do i shkaktosh humbje vetvetes dhe fes tende ,vetem duke rrespektu te tjeret mund te triumfosh, mos humb koh duke gjyku te tjeret por gjykoe vetveten
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    thua qe respekton besimin e secilit, por njekohesisht thua qe islamit i vie era... respekt eshte ky? nuk e ke te qarte kuptimin e fjales respekt atehere.

njelloj sikur te thoja une: respektoj mendimet e tua, por po shkruan marreziara
    meqe pelqen krishterimin, a nuk sheh tendenca institucionalizimi nga ana e katolicizmit me ne krye nje institucion si kisha katolike?

sa per mua, nuk shitem fare si mendjehapur, pasi jam tej mase i tille dhe ndoshta me shume se c'duhet.......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po edhe une e kam plane se shpejti te shkoj ne Meke.

Per ata qe jane kunder, sidomos per ato inxhet e forumit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    thua qe respekton besimin e secilit, por njekohesisht thua qe islamit i vie era... respekt eshte ky? nuk e ke te qarte kuptimin e fjales respekt atehere.

njelloj sikur te thoja une: respektoj mendimet e tua, por po shkruan marreziara
    meqe pelqen krishterimin, a nuk sheh tendenca institucionalizimi nga ana e katolicizmit me ne krye nje institucion si kisha katolike?

sa per mua, nuk shitem fare si mendjehapur, pasi jam tej mase i tille dhe ndoshta me shume se c'duhet.......
    Thashe respektoj besimin e secilit PERDERISA NUK pretendon te behet me shume se thjesht besim fetar dhe nuk shet sapunin per djathe siq pretendon islami!!!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kur po i lexon disa personazhe ketu, sidomos disa inxhe , po te ngjajne si ato "desperate housewives".

Ate deshperimin apo ate vuajtjen per dicka po mundohen ta sherojne me akuze dhe keqardhje per tjeret, garant se jane ba vet per lemoshe dhe meshire prej keqardhjes.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •