Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Disa komentues mbrojn krimin me parollen se kan vra tradhetar.
    Pyetja ime eshte kan qen tradhetar kombi,kan qen tradhetar ideologjizmave,nuk kan punua ashtu siq i ka mesu nana parti,apo hajt vrasum se kurr nuk i dihet mund te na pengojn ne rrugen ton markesiste leniniste.
    Mua kur te me mbushet mendja qe dikush eshte tradhetar,nuk do te thot qe me te vertet eshte ashtu,pra ka rend edhe ne kete pune.
    Tani nese bazohemi ne fakte te vete akterve te shikut po na del se ka pas nje list se ken duhet eliminu qe nga i madhi rugova e teposht,dikun ja arriten qellimit diku deshtuan por ne fund te fundit u turperuan.
    Tradhetaret ka te drejt ti denoi qoft edhe me denimin kapital vetem organet shtetrore,jo ato partiake,sepse nese qdo parti perpilon lista te shpiunave kjo tok ka per te mbet pa shqiptar,te gjith do vriten,prandaj ju qe mbroni vrasjet gaboni sepse jan ber vrasje qe nuk ka guxu ne asnje menyr te ndodhin,jam shume optimist qe do ket trima qe te dalin dhe te deshmoin te verteten,te pakten ky popull ta dij se kush qka ka ber.
    Sigurisht jam qe te gjith ta dalin para drejtesie,ne te kunderten aty ku nuk vepron drejtesia vepron anarkia dhe hakmarrja.
    Dihet qe ne parlamentin e kosoves nje numer jo i vogel i deputetve kan bagazh kriminal,dhe eshte gjynaf me i qu me bageti e lere me te na udheheqin prandaj duhet spastru shtepin me te madhe te kosoves e kjo shtepi eshte parlamenti

Ketu nuk ka kurgjo vetem politik e ishe bashkpuntorev te serbis se vitev 90/99 dhe as gje me shuem hiq..

Po deri me tani keta kane pasur nje lloj frike dhe tani dalin te lire dhe flasin sikur ne kohen emilloshit..

Po keta shpiuna tani qe nga vitet e 2003/2009 te gjithe ishin ne shkollat e bogradit dhe aftsimi i tyre se si te ju pergjigjen gjykates dhe hetusev me genjeshtart e pregaditura ne Bograd,,keta vetem jane dora e zgjatur e serbis ne Kosove e cila Fatkeqsishte ka marr hove ne kosove me keta shqip folsat ...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •