Postuar më parë nga
s0ni
J&G,
Fatmirisht keto njerez qe pershkruajte ti jane tipa te pa informuar, qe nuk lexojne, qe japin mend pa patur mend. Po edhe ne forum i shoh, por mendimi im per to eshte i ulet. Po ashtu kemi dhe nje ne forum qe eshte i ditur per informatiken dhe per fene ortodoske, por ne fakt nuk merr vesh nga politika dhe pse hiqet sikur di. Jo qe une e kuptoj politiken, por lexoj ne heshtje per ta kuptuar, nuk jap mend ne nje fushe ku s'kam mend per te dhene. Prandaj jane njerez qe japin mend pa patur, dhe per te dhene mend ne shqiptaret e Shqiperise zejme vendin e pare. Fatmirisht kete veti nuk e kam pare tek shqiptaret ne Kosove, qofte ne realitet qofte ne forum. Kjo eshte dicka pozitive qe ata mund te na mesojne neve.
Bindja jote qe askund s'na ka friken, do te ndryshonte po te lexoje shkrimin pdf file qe solli Antiproanti. Per cfare arsye tjeter bejne presione psikologjike te tilla ndaj shqiptaret maqedonasit? Per cfare arsye tjeter po ashtu dhe greket? Kush ka kaq shume urrejtje?? Ke pare ti ndonje amerikan te urrej meksikanet dhe kanadezet? Sepse njesoj i bie, Maqedonia, Greqia dhe Serbia jan me te pasur se ne. (Sapo i kerkova keto numra dhe vetem Maqedonia eshte ne barazim me shqiperine nga GDP, and PPP). Pra, c'eshte gjithe kjo urrejtje. C'kane? Jane te semure nga psiqika? Shqiptaret me zor i kane kontrrolluar prandaj. Mbase une jam gabim qe mendoj keshtu, por llogjikisht s'di cfare shpjegimi tjeter ti jap gjithe kesaj urrejtje qe kane ndaj nesh.
Kam njeren qe njoh nga Bosnja dhe te tregoja ty per historirat qe degjonte ajo nga nje komandant ushtarak boshnjak = (serb me mire se boshnjaket te kesaj rrace jane por per arsye te fese myslimane u bombarduan dhe u vrane nga serbet ortodoks.....Absurde apo jo, i imagjinon dot ti shqiptaret te vrasin njeri tjetrin per fene?)....ti rikthehem mendimit, pra historirat qe shpifnin ishin si filma horror. 100% shpifje dhe jo realitet, kete ta garantoj, por te shpifin kaq shume per te nxitur frike dhe urrejtje ndaj shqiptareve kam ngelur me goje hapur nga habia. Edhe kjo qe me tregonte ende i besonte. Me thote, ti dhe familja jote jeni te vecante, s'je si historirat qe kam degjuar une, por "ka" shqiptare te tille. Ke degjuar ti ndonje histori te sajuar per serbet, greket, maqedonasit qe jane njerez si ne filmat "horror"? Jam e bindur qe jo. Vij prap tek pyetja qe kisha, c'eshte gjithe kjo urrejtje ndaj nesh?! Cfare shpjegimi i jep ti.
Krijoni Kontakt