Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Tetovë, i vihet zjarri dhe Kishës së Reçicës

TETOVË- Në harkun e 24 orëve të fundit, në fshatrat shqiptarë që përbëjnë shumicën absolute në Maqedoni, digjen dy Kisha Orthodhokse maqedonase.

Burime të policisë vendase konfirmuan të mërkurën se "gjatë orëve të natës, persona të paidentifikuar kanë djegur kishën e Reçicës së Vogël në Tetovë".
    Një natë më parë, u dogj dhe Kisha Orthodhokse në fshatin Llabunishte të Strugës.

Për djegien e kishës së Llabunishtës dy ditë më parë, reagoi dhe e dënoi aktin nëpërmjet një komunikate dhe Ministra e Jashtme e Shqipërisë.
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Edhe Kishat jon trashigimi e se kaluares shqiptare,,i djegim e renovojm esht qeshtje vullneti .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    TETOVË- Në harkun e 24 orëve të fundit, në fshatrat shqiptarë që përbëjnë shumicën absolute në Maqedoni, digjen dy Kisha Orthodhokse maqedonase.

Burime të policisë vendase konfirmuan të mërkurën se "gjatë orëve të natës, persona të paidentifikuar kanë djegur kishën e Reçicës së Vogël në Tetovë".
    Një natë më parë, u dogj dhe Kisha Orthodhokse në fshatin Llabunishte të Strugës.

Për djegien e kishës së Llabunishtës dy ditë më parë, reagoi dhe e dënoi aktin nëpërmjet një komunikate dhe Ministra e Jashtme e Shqipërisë.
    Thema eshte e hapur , po si duket ty nuk te konvenon lajmi i plote ?
    Ne kete rast nese don ta dish , eshte pak , duhet tu vihet zjarri edhe sllaveve se bashku me kishat e tyre .
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=141355

/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 02-02-2012 më 10:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •