Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41

Tema: Grafologjia

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Teta
    hajt dekodoma mua shkrimin.
    vetem mbaje parasysh, se shkruaja nen emocione.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Teta
    hajt dekodoma mua shkrimin. : p
    vetem mbaje parasysh, se shkruaja nen emocione.
    Mu desh pak kohe ta kuptoja
    Sa shpejt ke shkruajtur ?
    Me ngjason pak me bllokun e leksioneve te mia
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hmm
    po the hasta la vista do mendoj se do ikesh ne spanje si avni rrustemi,aty e kam ndi se pari kete fjale hahha
    pale te shofim
    byaway me pelqeka shkrimi jot

tani:
    Personi qe shkruan me shkronja te medha eshte egocentric,dhe me nevoje te madhe per jete active shoqerore.Te tjeret i shikon nga larte dhe me se shpeshti dominon ne komunikimet verbale ne shoqeri.
    Shkrimi qe merr drejtimin lart nga horizontalja,zbulon person ambicioz,optimist entuziast
    Personat qe nuk lidhin shkronjat jan egoist oscilues ne disponim,Nuk jan te lehte ne shoqeri por jan shum original ne ide

Ndersa grupi i dyte i njerzve qe i deformojn shkronjat nga standardja jan persona imaxhinativ qe nuk ju pelqejn ndamjet dhe i ikin ketyre situatve me gjdo kusht

a egocentriki qe cenke

nice man

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Etna cfare the?
    E shkrova shume shpejte..

Teta
    ndoshta ishte vetem rastesi, mos i beso.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    po qe po na ben kurioz teta ne tani ...

Besoj se keta grafologet se kane dash veten kur eshte shpikur shtypshkronja e pare personale

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    aty na moren ne qaf,tani me nuk kam nerva te shkruaj me dore,se u mesuam me kete dreq tastiere

shih per zotin kur nje dite te harroi fare

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une momentalisht e kam skandal. Te padeshifrueshem. Madhesia normale. Kjo shefja ime me thote sa here ; a ka mundesi te shkruash me mire?! E kam pas njehere e nje kohe te bukur, por teknologjia na mori ne qafe. lol. Do postoj ndonje foto me shkrimin Tim per ibret, apo ku therret qameti. .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ok pink po rrezikojm shoot ur letters..

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    Sigurisht se ju ka intiguar qe noj grafolog nga menyra e shkrimit te shpalos personalitetin,karakterin,intelektin,te ju tregoi se cilen dhe cfar energije keni,sa jeni i vendosur dhe sa jo.Nese deri tani nuk e keni bere ,ja shpetimtarja haha une ma pak disponim dhe me pak instrukcione mund te mesoni qe ne baze te karakteristikat e shkrimit te deshifroni veten apo personat rreth jush

KRITERIUMET

■ Kriteriumi i pare – Madhesia e shkronjave

Personi qe shkruan me shkronja te medha eshte egocentric,dhe me nevoje te madhe per jete active shoqerore.Te tjeret i shikon nga larte dhe me se shpeshti dominon ne komunikimet verbale ne shoqeri.

Personi qe ka madhesi te shkronjave mesatare eshte i predispozuar te pershtatet ne gjdo ambient.Nuk eshte shum i hapur,por as ii barikaduar ne jeten e vetKa sjellje te mire dhe nuk ngrit zerin per gjdo imtesi.Stabiliteti eshte vetia kryesore e karakterit te tij

Personi me shkronja te vogla me se shpeshti rreshtohet tek njerzit e shkolluar,te prirur te afrojn dijen ne secilen situate.Ne te shumten punojn ne pune misionare dhe me se shpeshti hasen te shkenctaret dhe studiuesit.Emocionet dhe te menduarit e kthejellt jane ne barazpesh te keta persona

Nese kemi shkrim shum te vogel gati ti ngjaj vijes athere keta persona jan shum komplexiv ,te terhequr ne vete dhe nenvlersojn veten

Nese shkrimi nuk eshte i njejt,sa eshte i madh ,sa i vogel,dhe mesatar athere kemi te bejm me persona jo stabil qe ju ndron disponimi per gjdo moment dhe jan shum te ndieshem
    Nese shkrimi shkon duke u zvogluar te fundi fjala eshte per person te pjekur dhe stabil ,por nese shkojn duke u zmadhaur athere eshte fjala per person shum emocional dhe jo stabil

hmm ende nuk po e klasifikoi veten,jan edhe 3 kriteriume,te presi edhe ato e pastaja o do ja ve nje diagnoz o shifni
    ps ,nese doni mund te postoni edhe ju nje shkrim tuajin dhe ne kuader te lojes te kuptojm me shum per njeri tjetrin
    ajde ca jam zgjuar fillozofike sot,shpetoni kush mundet...
    Po shkrimi si kembet e pates?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    ok pink po rrezikojm shoot ur letters..
    Ja dhe shkronjat e mia, e di jane keq, po mos me gjykoni nga 'kopertina' poshte jane spelling words, qe kena per detyra shpie. lol

sipas asaj qe shef, cfare mendon teta, si jam une?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •