Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41

Tema: Grafologjia

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hmm nga shkrimet qe kam lexuar nga ty,nuk do e besoja se ti shkruan kshu,se si me duket i sforcuar ,por nejse po flasim me keto qe kemi

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    kriteriumi i pare
    madhesia:
    Personi qe ka madhesi te shkronjave mesatare eshte i predispozuar te pershtatet ne gjdo ambient.Nuk eshte shum i hapur,por as ii barikaduar ne jeten e vetKa sjellje te mire dhe nuk ngrit zerin per gjdo imtesi.Stabiliteti eshte vetia kryesore e karakterit te tij

Shkrimi qe merr drejtimin lart nga horizontalja,zbulon person ambicioz,optimist entuziast
    Pika shum mbi shkronje flet se jeni shum i ndjeshem
    hmm ke kolekcionuar shum veti pozitive,por pse dyshoj se ky eshte shkrimi jot??!!

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    hmm nga shkrimet qe kam lexuar nga ty,nuk do e besoja se ti shkruan kshu,se si me duket i sforcuar ,por nejse po flasim me keto qe kemi
    Teta shiko dhe nje tjeter
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    kriteriumi i pare
    madhesia:
    Personi qe ka madhesi te shkronjave mesatare eshte i predispozuar te pershtatet ne gjdo ambient.Nuk eshte shum i hapur,por as ii barikaduar ne jeten e vetKa sjellje te mire dhe nuk ngrit zerin per gjdo imtesi.Stabiliteti eshte vetia kryesore e karakterit te tij

Shkrimi qe merr drejtimin lart nga horizontalja,zbulon person ambicioz,optimist entuziast
    Pika shum mbi shkronje flet se jeni shum i ndjeshem
    hmm ke kolekcionuar shum veti pozitive,por pse dyshoj se ky eshte shkrimi jot??!!
    I kam bere crop imazhit ,prandaj eshte zmadhuar aq shume

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    po me pengon ky fillimi i shkrinjes me drejtim majtas dhe vazhdimi ne pjetresi djathtas.kjo te prish pak stabilitietin,plus ca shkronja qe nuk lidhen te bejn pak egoiste ne ca rast por ne pergjithesi mire

nuk di pse prisja nje shkrim me te crregullt nga ty,jo kaq shum standard

Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    po me pengon ky fillimi i shkrinjes me drejtim majtas dhe vazhdimi ne pjetresi djathtas.kjo te prish pak stabilitietin,plus ca shkronja qe nuk lidhen te bejn pak egoiste ne ca rast por ne pergjithesi mire

nuk di pse prisja nje shkrim me te crregullt nga ty,jo kaq shum standard
    Nuk e di pse te eshte krijuar kjo pershtypje
    Stilolapsin e kam me maje shume te trashe ,dhe ne pergjithesi kur shkruaj rendoj shume sepse puna ime konsiston ne plotesimin e faturave ( ne tre kopje ) .Dhe qe shkrimi te jete i qarte edhe ne kopjen e trete, me eshte kerkuar qe ti rendoj shume stilolapsit
    Kur shkruaj e mbaj gjithmone fleten pjerrtas

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hahah kete thuaj tiii
    e paske deformim profesional
    te eshte imponuar shkrimi i rregullt

se nga stili i shkrimeve tua nuk jep pershtypjen per njeriun qe shum nuk rrespekton normat ,je me shum imaxhinatve dhe me nje mpreftesi me te madhe

Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    hahah kete thuaj tiii
    e paske deformim profesional
    te eshte imponuar shkrimi i rregullt

se nga stili i shkrimeve tua nuk jep pershtypjen per njeriun qe shum nuk rrespekton normat ,je me shum imaxhinatve dhe me nje mpreftesi me te madhe
    Po pra ,me kane detyruar Sepse tek faqja e trete nuk shikohej asgje edhe une justifikohesha se e ka fajin stilolapsi
    Besoj se qe studimi te ishte me i sakte ,duhet te te jepja ndonje fletore te leksioneve qe kam mbajtur ne Fakultet
    Me duket mua apo ju te mjekesise keni pak a shume te njejtin stil shkrimi ? : )

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hahah lere se per zotin jam talente ,nuhas hilet nga ketu

etna ai shkrimi im eshte my best off,kur plotesoi recetat hahah pas gjysem ore zor se ti lexoi edhe vet,une cuditem me te farmacis se si arrijn ti deshifrojn.mbase simulimi i paras bene cudita haha

Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Lol Nuk pranoj te me quhet si hile se dua sdua ,shkrimi me ka ndryshuar
    Fletoret e leksioneve nuk i kuptoj as une ,plot me shkurtime,vizatime lule,zemra ,emra : ) Dialoge te shkruar gjate mesimit ,qe te mos e kuptonte zysha se benim muhabet ,benim sikur mbanim shenime
    Tani te bej cik si eksperte... ju te mjekesise shkruani pjerret gjithmone apo si ? Farmacistet ose bejne sikur ju kuptojne (se pacienti e sigurt qe ska marr vesh gje ) ose ju kuptojne sepse ashtu shkruajne edhe ata : D

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •