pershendetje
Kerkoj nje familje : ''dushi'',qe aktualisht jetojne ne tirane. N.q.s. Ndonjeri prej jush ka info per kete familje ,ju lutem shume te me ktheni pergjigje dhe mund te flasim per me teper.
pershendetje
Kerkoj nje familje : ''dushi'',qe aktualisht jetojne ne tirane. N.q.s. Ndonjeri prej jush ka info per kete familje ,ju lutem shume te me ktheni pergjigje dhe mund te flasim per me teper.
Me kete mbiemer ka minimalisht 300-400 familje, kerko dicka por jep edhe info sa me shume qe mund te kesh qe te ndihmojne, ndryshe eshte keshtu sic po vijoj une me poshte: Dua familjen DERRI kush e gjen te me njoftoje!!! Kot per kuriozitet sa derra KA NE TIRANE?!
flm per pergjigjen, por meqenese kam pasur shum veshtiresi per gjetjen e kesaj familje, dhe shumica ne tirane pohojne se ne tirane ka pak persona me kete mbiemer(edhe nga gjendjet civile), mendova se dikush mund te me ndihmoje nqs njeh ndonje person me kete mbiemer. Me shume te dhena nuk mund te le ,vetm po me siguruan se kane goxha info, atehere une jap gjithe te dhenat.
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 31-01-2012 më 16:43
I LOVE GOD
j&g
jeton tek njesia bashkiake nr 2, i kam te dhenat e personit ,por me duhet nje person qe njeh persona me ket mbiemer e dua ta gjej ate sa me shpejt.nddoshta shpesh here kam qene edhe shume afer por tr tjeret me humbisnin gjurmet.
jeton tek njesia bashkiake nr 2, i kam te dhenat e personit ,por me duhet nje person qe njeh persona me ket mbiemer e dua ta gjej ate sa me shpejt.nddoshta shpesh here kam qene edhe shume afer por tr tjeret me humbisnin gjurmet.
Duhet te thuash kush je, dhe perse e do. a e ke kusheri, a e ke te aferm, apo ke hasmeri per te mare, dhe ne vend te asaj ilirjana jana, na fshihet nje emer vrasesi me pages.
Aty te tiran ka nje emision per personat e humbur, perse nuk shkon zotrote ta kerkosh duke te pare se kush je.
Info te tilla nuk duhet te jepen pa vertetuar se kush eshte personi qe e kerkon.
Fol tani moj e urruar jana kapedana, kush je, nga je, emer mbiemer, nr tl ,ku banon, atesia, statusi (beqo apo e martu) sa femi ke etj etj.
pres pergjigje me padurim
labiiiiiiiiiii
skam hasmeri as qellime te keqija por per arsye personale.shih se te kam derguar dicka
Kesaj i thone beni si ju them une dhe mos beni si bej une, Nese ke kaq shume te dhena per ate qe kerkon perse nuk shkon ne rajonin e policise qe mbulon lagjen e tij dhe ta japin adresen te sakte, biles ta sjellin edhe prej veshesh aty ku e do ti. Por ajo qe po me le te mendoj eshte qe ju kerkoni informacion mbi personin apo familjen dhe per kete keni gjetur rrugen me te gabuar, arsyet i dini ju dhe nuk me interesojne aspak.
Kisha mundesine te jepja listen zgjedhore te lagjes qe mendon se banon familja por tashme nuk kam ndermend ta bej ate veprim pasi je teper e dyshimte mbi qellimet e tua.!
o njerez
Jam nje 18 vjecare, personi qe kerkoj nga familja dushi eshte rreth 70 vjec. Sa per tiu sqaruar e kam kerkuar perpara ne bashki, polici, por ato nuk japin informacion edhe duke e dite arsyen, edhe duke ia vertetuar,e kam kerkuar edhe ne ato adresa qe me jepnin por asgje : askush nuk me ndihmoi. Sa per njerez te humbur nuk shkoj atje se ceshtja eshte delikate e nuk mund ta bej publike,dhe kur nuk e bej atje publike nuk e bej as ketu.
Forumi ishte nje alternative qe une mendova ta perdor.C'ironi : un nuk di a e gjej gjalle, dhe ju mendoni se dua ta vras e turli gjerash.
Kush do e kush mundet te me ndihmoje ia di shume per nder, kush nuk beson te pakten mos te tallet me ndjenjat e te tjereve.
Krijoni Kontakt