-
babin tend e ka rritur partia. dmth edukatoret me drejtorin ne krye ne shtepine e femijve qe mbahej nga shteti shqiptar.
nese babi tani eshte ber bos le te kerkoje mesuesit e mesueset ne shtepin e femijes dmth kujdestaret qe jan kujdesur si prinder per ate kur ai ishte bebe e femije dhe le ti gjeje ata njerez te mire e tu a beje nga nje dhurate qoft simbolike.
kjo eshte puna me e mire qe ai mund te beje.
ku i ka kaluar babi vitet e vegjelise?
-
-
brari
Komenti lart skishte hic kuptim,,,,,,,,,e skishte pse te jepej me ate ironi kur nuk je i mireinformuar.......
Babi eshte biresuar afersisht 2 vjec.
-
-
Athere asaj gjyshes e gjyshit qe e kan biresuar bejani yzmetin mire.
Dhe jini ne rregull me ndergjegjen..
-
-
Pershendetje
......... Me 13 shtator............ Sot gjyshja ime mbush 70 vjec, e une nuk mund tia uroj dot ditelindjen..... Nuk e di kush je, si je, ku je,,,,,,,,por te uroj nga zemra 100 vite te tjera....... Vitet kalojne nje nga nje e ne nuk njihemi akoma......... Kur do te njoh ty, gjyshin e ndoshta kam edhe familjare te tjere????????????????? Apo eshte e shkruar te ngelet mister ne zemrat tona, e nuk do te njoh kurre...........
-
-
Akoma se keni gjetur?
Paguaj nje detektiv ne Tirane
te kerkoje dhe ta gjen.
Detektivi hyn ne databazen e
pagesave te pensionisteve ne institutin e sigurimeve
ne Tirane.
Futet ne kerkim search by birthday
Kerko sipas ditelindjes
fut 13 shtator 1942
dhe do dale emri i gjyshes dhe te dhenat e adreses ku jeton.
Kur paguhet dhe ne cilen banke terheq pensionin
Eshte Veri IZI Gig.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 13-09-2012 më 20:00
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
-
-
Për: Ndihmë, familja Dushi në Tiranë
Pershendetje...!
Kam mbushur 20 vjec, dhe akoma nuk e zbulova misterin e jetes sime... Akoma vazhdoj te jetoj me dyshime... A nuk do ti gjej kurre ato persona???
-
-
mama ke ti?
po baba?
ne se ke.. cte duhet me shume?
mos u krruaj..
tani mbaro shkollen e gjej nje pune e pastaj nje te dashur.. e kaq..
-
-
familje me mbiemer Dushi ka ne Prishtine dhe ne Gjakove.
Jan familje te vjetra qytetare.
-
-
BRARI
Kam vellezer e motra, kam mama, kam baba, vazhdoj studimet ne universitet, gjithcka per mua eshte shume e bukur, po si mund te vazhdoj me keto, pa ditur se nga i kam trasheguar dhuntite, (ngjasoj shume me babin, ne karakter e gjithcka) pa ditur origjinen time te vertete. Ndoshta nuk e ndjen se sje ne situaten time, ndoshta jam dhe une shume e vrullshme, por kam zell te madh TI GJEJ ATO, gjakun tim...!
-
-
Pastaj BRARI kujdes me menyren e te shprehurit, nuk me njeh ti mua... qe te flasesh ne ate menyre.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt