Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 145
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ben7, kete qe po i thua ti bie ndesh me rregullat e bankes e para. Asnje sta ben ate qe i thua.

O Ilirjana, me ben pershtypje qe behesh kaq merak e keq,
    fundja, eshte detyra e babit tend te gjeje te jemen, e jo ta marresh ti gjithe ankthin e sikletin mbi supe.
    Yt ate duhet ta kishte kerkuar me kohe, mbase tani eshte shume vone, mbase do kete vdekur ose kushedi e di. Mbase ajo sjeton fare ne Tirane. (kush e di ku e ka degdisur jeta). E ketu ne forum qe ke lene shpresat, mos u merzit po te them, se ke gjetur vendin e gabuar. Ketu shumica nuk jetojne ne Shqiperi. So move on.
    Sugjerimi im eshte ky:

Pergatit te gjithe historine. Me data ekzgakte dhe te sakta, si psh vendi i lindjes, viti, e te tjera te dhena si keto. Nuk eshte e nevojshme te japesh te gjithe infon e saj si emer mbiemer. Por te pakten paraqite si histori me nje mbiemer Dushi (si ketu). Dhe coje ne ndonje kanal televiziv qe merren atje me programe te tilla- si psh njerez te humbur (kam degjuar). Nese ajo eshte gjalle dhe e degjon (Nuk do i kete harruar detajet dhe rrethanat kur ka dhene birth shume vite me pare te nje baby boy), besoj do dali dhe besoj do kontaktoje me ju. Kjo eshte e vetmja menyre te lidhesh me te prape. Nese asgje prape, dhe move on with your life dhe jo te behet obsession kjo ngjarje ty. E kuptoj qe do te dish nga rrjedh, por nuk eshte dhe aq e rendesishme per ty. (mbase per babin tend po)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    ato qe thot anetaria siperfolese ja kam thomi un ilires me kohe po me ka quajtur kundershtar isaj dhe i temes

i/e regjistruar Maska e ilirjana jana
    Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    benseven11, pink, labiiii, ju falenderoj sinqerisht per solidaritetin qe keni treguar.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    edhe dicka : esht histori tjeter pse babi nuk e ka kerkuar perpara. Nuk mundeni ju te thoni ato fjale se nuk dini shume gjera per familjen tone.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po na trego pak pra, na fut ne brendesi te ngjarjes. Se eshte bere shume interesante historia. Ne ç'pike je me kerkimet dhe hetimet e tua ??? Ndoshta mund te te ndihmojme me ndonje ide ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    bluebaron
    Te pershendes dhe te falenderoj. Ndermjet postimeve te mia kam treguar pjesen me te rendesishme te jetes sime dhe historine dushi e kam trajtuar goxha. Kerkimet i vazhdoj edhe me rruge te tjera po me dalin mosperputhje dhe nderlikime qe .............................
    .......ja erdhi edhe pak ditelindja ime dhe askush nuk do te me dhuroje dhuraten e vetme qe dua!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Ne Tirane ka familje Dushi te fese Myslimane,, Ordodokse, Katolike, Tosk dhe Geg,,,,,,,,qe nuk kane asnje lidhje gjaku midis tyne

Ju kujt FEJE dhe province perkisni

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    loni loni
    Pse po me pyet per fene dhe provincen?
    Gjithsesi, une i perkas fese katolike.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    loni-loni
    Jam nga Shkodra.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    Pershendetje forumi...

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •