the campaign ishte funny
I LOVE GOD
j&g
Personalisht mendoj se eshte filmi 007 me i keq i realizuar ndonjehere. Bukuria e 007 eshte tek teknologjia inovative qe James Bond perdor ne cdo film gje e cila mungoi ne kete film. Po ashtu , makina tip i ri qe ne cdo film 007 e karakterizon teknologjine e perparuar mungoi duke i lene vend nje makine te viteve 70-te. Filma aksion ka me mijera dhe ajo qe e ben te vecante per mendimin tim 007 jane pikerisht detajet me siper.
Personalisht mu duk si nje film i thjeshte aksion. Asgje e vecante!
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Nuk e di po ata me ate makine te viteve 70' qe thua ti nxoren EDHE NJEHERE ne pah krenarine dhe vleresimin per Aston Martin.Poshte asaj mbulese qe ai zbuloi A.Martin ne fund ai mund te nxirrte nje Mercedes Benz S Class(The Like a Boss Car),nje Audi A8 apo nje BMW 735i.Por nuk ndodhi...nxorren pikerisht makinen qe ka ndjekur 007 te pakten aq kohe sa e kam pare une,Aston Martin.
Teknologjia eshte e vertete qe mungoi,vec ajo arma me sensore lekure qe ishte e personalizuar per ate ishte novacioni i vetem qe dhane ata ne ate film.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
para nje jave e shikova 007-en e ri...
nuk jam fan i filmave action, por ky me pelqeu. vertete per tu pare ne kinema.
nuk me pelqejne ato marrezirat action.
Vasudhaiva Kutumbakam
Kam pare Passchendaele. Me pelqeu shume. Histori dashurie ne kohe lufte. Dashuri te tille nuk gjen me ne ditet e sotshme.
Shume i bukur si film, ngjarja e te gjitha.
Listen to me. Forests burn 'cos they have to. And oceans, they go up and down 'cos they have to. I don't think we're that different. If you want to get through this you have to start seeing it for what it is. It's something we do all the time because we're good at it. And we're good at it because we're used to it. And we're used to it because we do it all the time.
There's only 1 RULE- Dont die.
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
"Udha e shkronjave", film i paperseritshem...Thone edhe trimi te kenga kishte nje kollane te arte. Kollana u tret e humbi, por kenga mbeti…E kendoi gjyshi yt, babai yt, e kendon ti…
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Para dy jave pash Filmin e ri te James Bonds.Nje herit ka kthyer te gjithe rekordet ne Kino!
Java qe iku ne ch shkeli numrin e 1milion shikus...Mua me ka pelyer teper...
Fillmi ndahet ne tri pjese:
* e para aksion,ku ngjarja zhvillohet ne mes te Stambollit...diqka e re per oo7
* e dyta kthimi mbrapa e kurimi...Kurimi ne Angli...pregaditja per testin te cilin nuk e arrin ...
* e treta serish Aksion prej nga vjen Skyfall!Prej nga vinte ...kjo edhe i ka dhene dmth. filmit...
Ja shifne nje qike fillimin...
Batmani i fundit. Realizimi super.
Skyfall
Abraham Linkoln (shume realizim i bukur)
Total Recall 2012 ( e kishin fut prape ate skenen ku del ajo gruja me 3 gjokse)
Neser do shof batmanin dhe spiderman
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Krijoni Kontakt