Close
Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 246
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Për: Filmi i fundit që keni parë 2012 & pershtypjet tuaja.

Dje kam pa nje film wow - the tortured quhet. Shkova e pashe dhe vone. Gjithe naten neper endrra me ate film. Sot mezi me Jane hap syte per pune. Akoma me ka ngel ne mend ky film. E pashe se filloi me rrembimin e nje little boy , u bera keq e nga kurioziteti he dhe pak mes horrorit e pashe deri ne fund .Mbyllja qe I Kane bere sh e papritur, e paparashikuar. Te le me goje hap. lol. >
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Beastly- Magjia e dashurise.

Nje 17 vjeqar simpatik dhe arrogant ve ne loje nje shtrige. Ajo e mallkon qe te jet po aq i shemtuar, sa edhe ne shpirt. Tani ai ka vetem nje vit kohe per te gjetur dike, qe te bie ne dashuri ndonje vazje e bukur ne te ashtu siq eshte dhe ta largoj mallkimin. Shume film i mire.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Dje kam pa nje film wow - the tortured quhet. Shkova e pashe dhe vone. Gjithe naten neper endrra me ate film. Sot mezi me Jane hap syte per pune. Akoma me ka ngel ne mend ky film. E pashe se filloi me rrembimin e nje little boy , u bera keq e nga kurioziteti he dhe pak mes horrorit e pashe deri ne fund .Mbyllja qe I Kane bere sh e papritur, e paparashikuar. Te le me goje hap. lol. >
    Pink
    pse sme bere nje zile? te kisha qendruar une prane

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Taken
    e dhane ne televizor
    ku flitet per nje agjent amerikan qe perpiqet te shpetoje vajzen e tije nga duart e mafies shqiptare ne paris,ishin tropojane, e kishin rrembyer vajzen e shkrete , droguar , torturuar dhe donin ta perdornin per prostitucion.
    TMERR dhe TURP
    kur shikon gjera te tilla hajde dhe te mos kesh frike nga shqiptaret pastaj
    ti ke pare taken 1 por te shikosh taken 2 me keq akoma. se nga kane gjetur disa arab se vetem shqiptare nuk mund ti quash ata me tatuazh te shemtuara arabe. Na e shpifen. Filem kot pa kuptim. Nejse duket qarte qe ata ne ket filem kane pasur vetem nje qellim ti identifiokjne shqiptaret si kriminela edhe arabe.
    I LOVE GOD

j&g

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622

Pashë 'Life of Pi' me efekt 3dimenzional. Më la aq përshtypje pozitive sa që më shprehet dëshira ta shoh edhe njëherë.

Nuk ua tregoj përmbajtjen tematike, me shpresë ta shikoni edhe ju. Nuk do të zhgënjeheni, besoj. :-)

Vlerësimi 8/10
    Love has no limits

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

5 years engagement - kinda funny. Kish ca batuta funny. Ajo pjesa kur ajo kish pire; are u gonna puke? Oh no! She ate it, me shkriu.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    5 years engagement - kinda funny. Kish ca batuta funny. Ajo pjesa kur ajo kish pire; are u gonna puke? Oh no! She ate it, me shkriu.
    E shikojme Bashke?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Kam pa nje film te cuditshem shqiptar. Sajmiri quhet . Ne keto filmat pas 90 dicka eshte off. Se psh ketu luante Xhevdet Ferry. Po ai aktor qe ka luajtur sh filma ne kohe te Enverit. Dhe what a difference??!! Film koti, pa dialog. Sh I varfer ne te shprehur dhe ordiner. Kot per kuriozitet se nuk me ngjisin fare keto filmat e 'rinj'. Pashe nja 15 min sa per nostalgji - Mato Gruden dhe Plakun Mere kesh qef ti shohesh per kohen dhe kushtet qe Jane realizuar. Njeriu me top

Kam parë filmin "The Raven" (2012), thriller bazuar mbi jetën e Edgar Allan Poe, ku filmi titullohet i tillë edhe në bazë të poemës së famshme, e cila u vu re se shërbeu si mjet i realizimit të disa vrasjeve në seri bazuar tek pjesë të ndryshme historie që, botonte në atë kohë Poe në gazetë. Vdekja e Poe, është konisderuar gjithmonë misterioze, dhe ky film sjell një këndvështrim në një trajtë tjetër edhe pse të konsideruar fiction, mbi vdekjen e tij. Është film vërtetë shumë i bukur, me një mbyllje sublime... për këtë arsye do e rekomandaja dhe prandaj po i shmangem trajtimit të gjërë mbi filmin, që mos t'i humb 'magjinë' e tij.

Më pas, ripashë Angelo Nero (1998), film thriller, që përfshin edhe legjenda, mite, ezoterizëm, rimishërim, sekte, urdhëra sekretë etj etj... dhe sigurisht triumfin e dashurisë së përjeshtme që mund të keqen, dmth dashurinë mes një djalli dhe një kryeëngjëlli, që siç shprehet edhe Sonia Grey në film në rolin e Medea (Silvia Prinzivalle): "Dashuria mes një Djalli dhe një Kryeëngjëlli nuk mund të konsumohej në një ekzistencë të vetme."

*Disa thënia shpejt e shpejt nga filmi që mbaj sado pak mend:

"Shpesh artistët krijojnë dhe shkatërrojnë veprat e tyre; është si një lidhje midis dashurisë dhe urrejtjes, së mirës dhe së keqes..."

Silvia (Medea): "E di ç'thotë profecia, Xhek? Që unë do të kthehem tek ti, sa herë që do më japësh jetë me vizatimet e tua... Kryeëngjëll"

Xhek/Jack (Kryeëngjëlli): "Do të dua përjetë Silvia, në dritë dhe në errësirë, në marrëzi dhe në arsye... përgjithmonë..."

Edhe për ata që s'pëlqejnë filmat thriller, ia vlen me u pa për Gabriel Garko dhe Sonia Grey

p.s. MI CORAZON, ta kam zili që paske parë "Les Miserables", këtej tek ne s'besoj se ka ardhur ende, por m'u bë qejfi që kishte marrë edhe Oscar, ngaqë "Les Miserables" me 3 vëllimet e tij që është edhe baza e filmit, ngelet në romanet më të bukura dhe më prekëse... dihet vetëm kryevepra ka ditur të shkruaj Victor Hugo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 27-02-2013 më 16:11

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Ka par dy filma dje/sot

I pari ishte Frozen River

Film shume i bukur, me pelqeu shume. Duhet ta shikoni

Filmi i dyte eshte
    Edhe ky shume film i bukur :-)

Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •